Dodaj do ulubionych

hotel boccaccio Alcudia

IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.06, 11:51
Bardzo proszę o informacje na temat Hotelu Boccaccio w Alcudii. Wybieram się
tam z Neckermana na początku września i potrzebne mi inf. o hotelu, obsłudze,
pokojach, jedzeniu, okolicy itp. Może ktoś tam był i mi przekaże parę dobrych
i złych wiadomości. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lolka11 Re: hotel boccaccio Alcudia 31.05.06, 13:54
      ten hotel byl juz opisywany kilka razy, wystarczy wrzucic w wyszukiwarke...

Powodzenia
      Dorota
      • Gość: bajery Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 09:20
        Dorota witam Cię. Jakoś nic mi się nie udaje poszukać w wyszukiwarce o tym
        hotelu. Chodzi mi przede wszystkim opinie ludzi, którzy już tam byli. Może ty
        mi pomożesz i odpiszesz jak coś znajdziesz??
        Pozdrawiam
        • z-o-s-i-a Re: hotel boccaccio Alcudia 01.06.06, 10:27
          Gość portalu: bajery napisał(a):
          > Jakoś nic mi się nie udaje poszukać w wyszukiwarce o tym hotelu.

Wpisałam w wyszukiwarce na górze tego forum "boccaccio", zaznaczyłam "w
          temacie", kliknęłam "OK" i taki wątek się znalazł :)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=36323070&v=2&s=0
          • Gość: bajery Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 12:46
            Witaj z-o-s-i-a
            Bardzo, ale to bardzo ci dziękuję.Pomogłaś mi , za co dziękuję serdecznie.
            Pozdrawiam
            • Gość: maja Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.lot.pl 02.08.06, 13:06
              Hotelu Boccacio Alcudia nie polecam.Na skrzyzowaniu,przy ulicy z glosnymi
              knajpami,obok niezbyt czystego jeziora,deptaka ze sklepikami i tlumem turystow
              oraz obok glownej ulicy Alcudii.Do plazy ok 100m,dosyc tloczno. Polecam
              sasiednia plaze Playa de Muro obok Alcudii i sympatyczny hotel Condesa de la
              Bahia na samym morzem.
              • Gość: bajery Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.06, 09:01
                Witaj maja.
                A może napiszesz coś więcej o samym hotelu, obsłudze, pokojach i jedzeniu i
                oczywiście animacji. Nie za bardzo mogę zmienić hotel, a pocieszam się, że
                wszędzie w sezonie jest pełno turystów, sklepików, knajp i.......... hałasu.
                • ddb2 Re: hotel boccaccio Alcudia 04.08.06, 09:51
                  Kiedys odpisalam ci na forum majorka.pl. Nie przejmuj sie tak hotelem,
                  widzialam go, nie jest najgorszy. Masz racje, ruch w sezonie jest ogromny i jak
                  ktos chce ciszy, to powinien pojechac z namiotem do jakiejs zapomnianej
                  zatoczki.
                  Z Boccaccio do plazy trzeba sie przedostac przez bardzo ruchliwa ulice, ale
                  potem czeka plaza cudo, a juz wrecz wymarzona dla dzieci. Plyciutka, czysta
                  woda i piasek. Plaza dluga, dobra do spacerow, jedna z ladniejszych na Majorce.
                  Nie wiem, czy masz opcje all, jesli tak, to macie bufet na plazy i nie trzeba
                  sie targac do hotelu po kazdy napoj.
                  Bedziesz miec bliski dostep do wszelkich rozrywek, na pewno nie bedziesz sie
                  nudzic. A poza tym Majorka jest taka piekna, ze szkoda sobie psuc urlop
                  troskami.
                  (A Condesa de la Bahia, poza polozeniem tuz przy plazy jest taki sobie, wielki
                  beton bez zieleni i plastikowe krzeselka w ogromnych ilosciach)
                  • Gość: bajery Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.06, 10:09
                    Witaj ddb2.
                    Dziękuję ci za pocieszające wiadomości. Ja wiem, już kiedyś pisałaś o hotelu i
                    okolicy -za co dziękuję serdecznie. Staram się jedynie o wyczytanie różnych
                    opini od wielu ludzi. Im więcej czytam na forum złych opini o różnych hotelach,
                    tym większego mam stracha- bo nie wiem czy nie spotkają mnie karaluchy,odrapane
                    ściany, materac na podłodze, niemiła obsługa, "niewidzialny" rezydent lub
                    fatalne wyżywienie, albo nora w piwnicy. stąd też moje obawy , choć do wyjazdu
                    jeszcze miesiąc. Dlatego staram się wyczytać jak najwięcej - bo jadę pierwszy
                    raz w dodatku z dzieckiem 5-letnim.
                    Pozdrawiam
                    Pozdrawiam
                    • ddb2 Re: hotel boccaccio Alcudia 04.08.06, 10:17
                      Wklep w googlach "boccaccio alcudia" i wcisnij grafike. Wyskoczy ci mnostwo
                      zdjec i opisow tego hotelu i okolic, tam jest naprawde pieknie.
                      • Gość: bajery Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.06, 10:29
                        Serdeczne dzięki. Już wklepuje google i szukam.
                        • Gość: gośc Re: hotel boccaccio Alcudia IP: *.77.classcom.pl 15.04.13, 09:42
                          Proszę o opnie na temat hotelu, jadę w czerwcu z neckermanna wiec szczyt sezonu to nie będzie.
                          dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka