Gość: misiunia IP: *.Red-88-14-236.dynamicIP.rima-tde.net 18.07.06, 00:29 Byl ktos z was w tym parku rozrywki w Salou??Ja jestem teraz na wakacjach w Hiszpanii i zastanaiwaim sie czy tam nie jechac?? Jakie jest wasze zdanie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agatka Re: Port Aventura IP: *.epstein.com.pl 18.07.06, 18:07 Ja byłam - dwa razy, bo tak mi sie strasznie podobalo! Rok po roku :) Kilka (!) kolejek górskich - super wystroj, a powierzchniowo podobno wieksze od europejskiego Disneylandu... Na prawde warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Port Aventura IP: *.tvk.torun.pl 18.07.06, 19:52 Warto ! Są dwie opcie możeszs jechać rano i spędzić tam cały dzień, aż do północy lub pojechać po poludniu na wieczorno-nocne pokazy. Z tym że około 19 zostają wyłączone wodne atrakcje. Jeśli jedziesz indywidualnie, nie ma problemu, jesteś tak długo jak sama chcesz. Jeśli wyjazd jest zorganizowany polecałabym raczej wersję dzienną (wspaniałe występy zespołu Bora Bora). Życzę dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Port Aventura 18.07.06, 20:04 napisze krótko - jedź, jedź , jedź !!! jest rewelacyjnie ;) i teraz w sezonie warto wziąć tę wersję nocną, czyli o ile pamiętam od 18 - 24 - bo: 1. chłodniej... 2. mniej ludzi = mmiejsze kolejki do największych atrakcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś