korolmob 08.08.06, 12:46 Witam, może ktoś był w miejscowowści Mijas ? Wybieram się tam we wrześniu. Chciałabym wiedzieć jak daleko jest do plaży. Tak naprawdę to chciałabym wiedziec jak najwięcej.... z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: costa del sol mijas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:27 byłam w miasteczku Mijas, ale tylko jeden dzień i tak go sobie zapamiętałam, miasteczko urocze, przypominało mi w charakterze zakopane, może przez dorożki, główny placyk i trochę wąskich uliczek wokól, kazdy dom zamieniony na sklep z pamiątkami, mnóstwo turystów, nie lubie takiej komercji ale Mijas ma dyżo uroku i przepiękne widoki z góry na morze, to takie spokojniejsze Lindos na Rodos. Co do plaży na dole moim zdaniem droga mordercza, nie szłam byliśmy samochodem, ale każda odoba idąca pod góre wyglądała w połowie drogi, jakby już nie zyła, idzie sie pod górę może 20 min albo 30 jadąc samochodem trudno ocenić, nie wiem, jakz komunikacją nie widziałam autobusów, dla mnie miasteczko bardziej na jednodniowy wyjazg nadłuższy okres położenie może okozać sie uciążliwe,ale ogólnie ślicznie Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korolmob Re: costa del sol mijas IP: *.model.pl / *.model.pl 08.08.06, 13:39 bardzo dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś