Dodaj do ulubionych

Esplendid Hotel w Blanes

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:10
Witam, mam prosbe o jakies opinie na temat hotelu Esplendid w Blanes na Costa
Brava. Na niemieckich portalach znalazlam wiele niepochlebnych (delikatnie
mowiac) opinii. Bede wdzieczna za jakies uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.inter-c.pl 31.08.06, 14:04
      byłam tam w zeszłym roku i uważam że sam hotel jest jednym z lepszych w jakim
      byłam a chyba warto dodać że jestem pilotem wycieczek w Hiszpanii - jedyny
      wielki minus tego hotelu to wyżywienie - pozostawia wiele do życzenia - ale
      jeśli chodzi o warunki to zdecydowanie uważam że jest wart polecenia - ma
      świetny basen - włącznie z darmowymi lażakami - czynny cały dzień - korty
      tenisowe, siłownie, jakiś fitness - bardzo miłą ekipę sprzątającą a co
      najważniejsze bardzo uczciwą - nic nie ginie !!! hotel lezy jakieś 200 m od
      plaży przy dość ruchliwej ulicy - ja akurat dostałam pokój od strony ulicy więc
      było całą noc głośno !!! zresztą jeśli potrzebujesz więcej informacji to
      zapraszam na moje gg 410 88 41 - mam też sporo zdjęć które mogę przesłać :)
      pozdrawiam
      • Gość: Kajko Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:19
        dziekuje bardzo za informacje. jestem w znacznej mierze uspokojona. pozdrawiam.
      • Gość: johana7611 Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:17
        jaka miejscowośc spokojna ale piękna i nie dziura totalna.Myślimy o Hiszpani
        ale kompletnie nie wiemy jaki kierunek obrac.Może możesz nam pomóc?? W grę
        wchodzi tylko samolot.Zależy nam (ze względu na dziecko)żeby nie była to
        miejscowośc bardzo hałaśliwa i głośna.Czysty fajny sprawdzony hotelik, dobre
        jedzonko i piękna piaszczysta plaża.Było by super gdyby hotel był blisko
        plaży.Znajomi polecili nam Callelę.Ale może byłaś i widziałaś jakieś fajne
        miejscue nie moloch z dyskotekami do rana?Będę wdzięczna za jakiekolwiek
        informacje, pozdrawiam
        • Gość: dorotita Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.inter-c.pl 10.09.06, 22:24
          hmmm calelli bym nie polecała bo to miasto zdecydowanie tętni życiem do rana
          ale na pewno mielibyście co tam z maleństwem robić, jeśli zdecydujecie się na
          Calelle to polecam z całego serca hotel neptuno - typowo rodzinny spokojny
          hotelik !! jest prześliczny, oferuje pyszne jedzenie a przede wszystkim
          wieczorki animacyjne i tematyczne :)- blanes również nadaje się na wypad z
          dzieckiem ale wtedy jednak nie polecam hotelu esplendid.
    • Gość: Beata Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: 212.122.214.* 05.09.06, 12:17
      Wybieram się do tego hotelu w drugiej połowie września.
      Mam nadzieję, że będzie ok. gdyż jadę z biurem podróży, które dba o te sprawy i
      nie zaoferowałby hotelu o złym standarcie, czy z kipskim jedzeniem.
      Pozdrawiam.
      • Gość: solskiner Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:56
        Byłam tam 2 lata temu i mogę tylko polecić. Nie słuchajcie narzekania innych (w
        tym szczególnie Niemców, bo nie wiem jakie oni muszą mieć warunki, żeby dobrze
        się poczuć w jakimś hotelu:))
        Hotel - świetny
        jedzenie - zdecydowanie na plus
        basen - też bez żadnych negatywów
        plaża - blisko

Zdecydowanie polecam!
    • Gość: MONIA Re: Esplendid Hotel w Blanes IP: *.szpital-bielany.torun.pl 14.09.06, 08:14
      JA WLASNIE WROCILAM Z HOTELU ESPLENDID. BYLAM TAM Z MARTINEM OD 1.09. DO 10.09.
      HOTEl OK, TYLKO TO JEDZENIE NIE ZA BARDZO. JESLI CHODZI O SUROWKI TO SAME
      MARYNATY, WSZYSTKO Z OCTU,a na snadanie parowki uf jakie nie dobre. na snadanie
      za to mozna bylo wybierac slodkie buleczki i ciasteczka, bo wedlina , parowki i
      ser niedobre niestety.na kolacje tak jak napisalam surowki z octu, ale
      pomidorki za to bardzo dobre , duzo ryb i niedobrych salatek, wszystko mdle,
      niedoprawione, wygladalo niezle ale smakowalo do kitu. a ich majonez w
      surowkach fuj -obrzydliwy! jesli chodzi orozrywke to hotel stypa- zadnych
      imprez, nic sie nie dzieje, brak alkocholu tylko spac. wogole w blanes we
      wrzesniu nic sie nie dzieje, chyba ze w weekend bo ja bylam od pon, do piatku i
      nic sie nie dzialo, nawet knajpy zamykali po 11.wiec za nudno jak dla mlodych
      ludzi. zadnego flamenco na ulicach , tancow nic.jesli potrzebujesz jakis
      informacji to napisz napewno pomoge!
      • monia515 Re: Esplendid Hotel w Blanes 14.09.06, 15:26
        Flamenco w Katalonii??? Na ulicach??? He he. Chyba coś Ci sie pomyliło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka