magdaalfa 11.01.07, 12:58 Witam, czy ktoś był może w hotelu Marina de Nerja w miejscowości Nerja? Wybieram się w czerwcu i chciałabym poznać opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labombonera Nerja 15.01.07, 22:48 nie bylem ,ale bede we wrzesniu 13-20 w miescie Nerja jestem na etapie szukania apartamentu . moze ktos ma cos zna szukamy dla 4 osob i rocznego dzieciaka nie wiem czy zarezerwowac wczesniej czy znalezc cos samemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Nerja 21.01.07, 07:02 Błem w Nerji w Październiku i wcale to nie było po sezonie!!!Nie miałem wrażenia ,ze kwatery stoja i czekają.Na pewno na miejscu też bym coś znalazł,ąle miałem mało czasu i nie chciałem tracic na szukanie. Przez net znalazłem najtaniej apartament na osiedlu verano azul. Ale tu uwaga-osiedle dosyc ciasne,na 3 kondygnacjach i trochę daleko od plaży więc nie polecam z dziecmi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa755 Re: Nerja 05.08.07, 09:56 Ja tam jadę już jutro!!!Chodzi o hotel Perla Marina w Nerja. Proszę napisz czy w wszystkich pokojach sa lodówki? Na co mam zwrócić uwagę? Co zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś