Gość: Sylvie IP: *.daminet.pl 25.02.07, 18:50 Witam, czy ktos moze mi powiedziec, o ktorej godzinie konczy sie pokaz na fonatannach? Chce sie wybrac indywidualnie do Barcelony i nie wiem czy po zakonczeniu zdaze jeszcze na pociag do Calelli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AF-bcn 'Magiczna' Fontanna IP: 212.0.123.* 25.02.07, 22:00 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=fontanny&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=204&poz=0&A_szukaj= tresc&zywe=2 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=40734555&a=40776765 Pokaz trwa parE godzin w odcinkach póLgodzinnych - moZesz przyjsc na poczAtek , sprawdziwszy o której jest PRZEDostatni pociag z Sants. ostatnio Renfe miewa problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Barcelona - fontanny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 07:40 Moga byc problemy poniewaz pokaz trwa do godz.ok 23-ej. O tej godzinie raczej nie zlapiesz juz pociagu do calelli.Podobno z placu katalonii odjezdaja jeszcze jakies autobusy w tamtym kierunku ale moze cie czekac nocka na rambla. Ja na fontannach bylam z biure wtedy nie ma problemu z powrotem do hotelu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: Barcelona - fontanny 26.02.07, 09:39 Ja na pokaz fontann pojechałam też z biurem, bo nie chciałam ryzykować, że nie zdążę na ostatni pociąg (ok 22:30), ale będąc na miejscu stwierdziłam ,że spokojnie zdążyłabym, bo pierwsza częśc pokazu kończy się ok 22, ale wtedy tracisz drugą część, jak dla mnie obie były podobne, tak, że chyba drugi raz nie wybrałabym się z biurem, ponieważ nie cierpię biegania za przewodnikiem, na to 10 min, na to 30 itp. w sumie niewiele się zobaczy bo tylko spogląda sie na zegarek, sama byłam w Montsserat i przynajmniej wiem, że coś zobaczyłam, na spokojnie pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś