inna32 06.03.07, 14:59 Witam! Czy ktoś był może w miejscowości Cambrillis koło Tarragony?Konkretnie interesuje mnie camping La Llosa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna32 Re: Tarragona 27.03.07, 11:19 CZeść dzięki,że się odezwałaś.Właśnie w tym roku we wrzesniu wybieram sie do Cambrills,tj tylko 15km od Tarragony może słyszałaś coś o niej,jakie wrażenia z Tarragony? Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Tarragona 07.04.07, 23:35 Przepraszam, ale nie zaglądałam przez kilka dni na to forum, a później jakoś ten wątek mi umknął (być może z powodu tytułu), aż mnie Xulu w innym wątku upomniał ;) Tarragonę bardzo lubię i z chęcią do niej wracam. Znajduje się tam wiele zabytków z czasów rzymskich, m.in. fragmenty cyrku, forum, amfiteatr (są na liście UNESCO). Warto sobie zrobić wypad chociaż na jeden dzień, pokręcić się po uliczkach, murach i ruinach :) Zresztą sama zobacz: www.flickr.com/search/?q=Tarragona A do Cambrils jeszcze nie dotarłam. Jak dotrę tam przed wrześniem, to coś dopiszę. Pozdrawiam świątecznie! Z. PS. Pomiędzy Tarragoną a Cambrils, w Salou jest park rozrywki (z aquaparkiem) Port Aventura. Może Cię to zainteresuje: www.portaventura.es/ Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Tarragona 07.04.07, 23:53 >>aż mnie Xulu w innym wątku upomniał ;)>> Zosiu nieupomnialem Cię tylko przypomniałem o poście skierowanym do ciebie. a to znaczna różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a [OT] Tarragona 08.04.07, 00:13 To było z przymrużeniem oka na końcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: [OT] Tarragona 08.04.07, 00:51 Dzięki i nawzajem, a poza tym, Tobie również polecam odwiedzić Tarragonę, bo chyba daleko nie masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: [OT] Tarragona 08.04.07, 01:14 no kawałek mam ,pierwsze co chce zrobić to Valencia Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Tarragona 08.04.07, 21:07 Dzięki bardzo za pamięć i informacje na pewno zaliczymy Tarragone mój mąż juz nie może się doczekać września.To jest nasza pierwsza tak daleka podróż samochodem.mam nadzieję,że będzie udana pod każdym względem. Również życzymy Wesołych,zdrowych Świąt oraz wielu wspaniałych wrażeń z podróży Odpowiedz Link Zgłoś