Gość: sensowna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:56 Witam! W czerwcu lece do El Arenal na 2 tygodnie.Chcialabym sie dowiedziec o ceny zywnosci,zwlaszcza podstawowych produktow - chleb,maslo,pomidory,paella,pizza itp.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Ceny na Majorce IP: *.wsiz.rzeszow.pl 22.03.07, 08:11 Bardzo dobry wybór! El Arenal to moje miejsce na świcie. Ceny? pizza ok. 15 euro a pozostałe produktu do 10 e. Ogólnie tanio a kosmetyki bardzo tanio (bez cła). Tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Ceny na Majorce IP: *.gdansk.agora.pl 25.03.07, 11:42 pizza za 15 euro to raczej nie jest tanio, a chlernie drogo, chyba że miało być 1,5 euro w co też mi się nie chce wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Ceny na Majorce IP: 193.59.95.* 26.03.07, 07:49 W zeszłym roku w Paguerze pizza była za 4-5 euro, paella 8-10 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ressa Re: Ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:11 Witaj, ja lecę do El Arenal w lipcu,będę pierwszy raz na Majorce, jak wrócisz napisz proszę jak było - gg 8359109 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbi4343 Re: Ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:22 niektore produkty tyle co w Polsce, niektore taniej niz u nas ale wiekszosc spozywczych tak 2x drozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensowna Re: Ceny na Majorce IP: *.ip.netia.com.pl 03.04.07, 22:05 dziekuje wszystkim za odpowiedzi, juz myslalam,ze sie ich nie doczekam ;) Co do pizzy to tez mi sie wydaje droga, ale mam nadzieje,ze jesli splucze sie z calej kasy to chociaz pozostanie mi McDonald lub inne fast foody, mam nadzieje,ze w El Arenal cos takiego jest.Jak wroce dam znac jak bylo,tez lece pierwszy raz i nie tylko na Majorke,ale to moj pierwszy lot w zyciu :/ pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob30tts Re: Ceny na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 00:43 MCdonald jest wszedzie - niestety :), na majorce tez go pelno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Ceny na Majorce IP: *.bmly.cable.ntl.com 11.04.07, 08:08 a ja jade all included :) wiec glodny nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Ceny na Majorce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:46 Generalnie, drożej jest im bliżej morza, dotyczy to knajp i sklepów. Także knajp najlepiej szukać gdzieś na obrzeżu, tam gdzie mieszkają tubylcy. Sklep najlepiej znaleźć jakiś supermarket, tam ceny są zbliżone do tych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majorkinka Re: Ceny na Majorce IP: 212.182.119.* 13.04.07, 14:24 witaj! w arenalu jest BARDZO DUZO niemieckich turystów.Obiad kosztuje ok 7 euro.Imprezy sa fajne w Riu Palace-bvaleario nr 6 -18euro/za wejscie-ale w tym jest juz wliczony alkohol-pijesz ile chcesz, 3 sale do tanczenia z różna muzyką.Fajnie ejst też w MTV beach club-5 euro,ale drinki dodatkowo płatne. Na Majorce jest PRZEPIEKNIE koniecznie musisz zobaczyć Formentor-pólnocno wschodni kraniec wyspy...Bylam na majorce 2 razy i znowu sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś