mikatwa 29.03.07, 12:25 Wybieram sie latem na Costa de la Luz-okolice Faro, co polecacie w tym rejonie obejrzec, zwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Costa de la Luz-okolice Faro? 29.03.07, 13:17 Czy to chodzi o małą hiszpańską wioskę Faro el Picacho de la Barre, bo innego Faro na CdlL nie widzę? bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
mikatwa Re: Costa de la Luz-okolice Faro? 30.03.07, 15:19 faro w portugalii ale dojezdzajac do hotelu laduje sie wlasnie tam stad tez podalam takie okolice :) geleralnie chodzi mi o ciekawe zakatki w poludniowo-zachodniej hiszpanii na granicy z portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Costa de la Luz-okolice Faro? 18.04.07, 12:59 > geleralnie chodzi mi o ciekawe zakatki w poludniowo-zachodniej hiszpanii na > granicy z portugalia Dla miłośników Natury bardzo ciekawym miejscem w tym rejonie jest Park Narodowy Doñana: reddeparquesnacionales.mma.es/en/parques/donana/itinerarios.htm bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Costa de la Luz-okolice Faro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:14 rzut oka na mapę i co masz? cała przepiękna Andaluzja! zajrzyjna stronkę www.sol.com i już się martw, że na pewno masz za mało czas, żeby te cuda zobaczyć! Np. Sewilla.... nie mogę się doczekać, jadę we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
mikatwa Re: Costa de la Luz-okolice Faro 21.04.07, 22:37 Sewilla jest przepiekna! bylam juz ale i teraz znowu tam wpadne - chodzi mi raczej o takie perełki - nie głowne miasta lub miejsca o ktorych w kazdym podstawowym pzewodniku przeczytam a jakies male magiczne miejscowosci ktore ladwo minac a sie nie powinno... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Costa de la Luz... 23.04.07, 00:20 Takie, jak Carmona: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=59004422&a=59041660 ? bah77 Odpowiedz Link Zgłoś