Dodaj do ulubionych

pineda de mar - santa susana - car hire

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:10
... no właśnie, będę w pineda de mar i chcialabym wypożyczyć samochód.
mozecie coś polecić? gracias
Obserwuj wątek
    • Gość: doris Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.as.kn.pl 09.05.07, 15:38
      Wyszperałam w internecie nast. informacje:Wypożyczać samochody można w hotelu
      Topo Paradis Park w Pineda de Mar,ale nie wiem,czy nie jest oma tylko dla gości
      hotelowych.Natomiast w Santa Susana jest oddział Avis-na Avda del
      Mar,naprzeciwko Renfe.Avis hiszpański na www.avis.es Kiedy jedziesz i gdzie
      będziesz mieszkać? Ja będę w hotelu Montemar pod koniec czerwca(Pneda de Mar)
      • Gość: anka Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:17
        ja w stelli na początku czerwca :) dzieki za info
      • Gość: Angler64 Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.07, 23:52
        Napisz coś na formum o hotelu Montemar i wypożyczeniu samochodu jak wrócisz.
        Też się tam wybieram w sierpniu. Będę wdzięczny za kilka zdań komentarza.
        Miłego wwypoczynku.
        • Gość: gość Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:26
          przyłączam sie do prośby - kolejny chętny na info o wypożyczaniu i Pineda de
          Mar - dopiero wrzesień :-(
    • Gość: doris Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.as.kn.pl 14.05.07, 12:50
      Zanim będę mogła opisać osobiste wrażenia z pobytu w Pineda de Mar,proponuję
      odnależć stronę www.pinedademar.org, gdzie można wirtualnie zwiedzić
      miejscowość i niektóre hotele.
      • Gość: anka Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:34
        wirtualnie rzeczywiście punkty miasteczka ale z hotelami gorzej chyba, bo mi
        się kręci tylko pierwsze ujęcie z każdego hotelu, chyba ze coś źle robię tylko
        co? www.pinedademar.org/turisme/hotels/stella.asp
        • Gość: doris Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.as.kn.pl 14.05.07, 16:01
          U mnie się kręci wszystko,bardzo ładny hotel.Chyba nie można nic żle zrobić-
          klikasz na mały obrazek i po chwili się ładuje.Czasami tylko cos
          przerywa,spróbuj jeszcze raz.Internet jest genialny,prawda?
          • Gość: anka Re: pineda de mar - santa susana - car hire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:12
            kurcze klikam i nic, te z restauracji i inne też widzialaś? no bo chyba
            opogramowanie mam skoro to pierwsze widziałam, mi sie takie jednolte tło
            wyświetla i koniec, ale te z planu pinedy wszystkie oglądam
          • Gość: Angler64 Re: pineda de mar - www Montemar IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.05.07, 17:19
            Strona WWW hotelu
            www.hotelserhsmontemar.com/ang/entorn.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka