Dodaj do ulubionych

Szukałam Banderasa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 14:56
Byłam w Hiszpanii dwukrotnie i były to udane wakacje. Piękne morze, cudowna
okolica, ale nigdzie nie mogłam znaleźć ani jednego Banderasa.Wszyscy
mężczyźni byli niscy i albo cherlawi albo otyli. Dziewczyny na plaży i
ulicach były śliczne, długonogie i opalone.Jakie są wasze opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • macacz Re: Szukałam Banderasa 10.06.03, 15:45
      Ja wprawdzie Banderasa nie szukalem , ze zrozumialych wzgledow ;-))
      ale dziewczynami bylem zawiedziony tak samo, jak cala Hiszpania...
      Oprocz faktu, ze ludzie tam wyraznie boja sie wody, co czuc na odleglosc,
      zauwazylem ze Katalonki ( bylem w Barcelonie)dziela sie na 2 podstawowe typy-
      typ meksykanski- niskie, krepe i nabite oraz don kichoty- wysokie, chude z
      charakterystycznie krzywymi nogami.
      Oczywiscie i od tych regul sa wyjatki, chociaz np. w barach regula sa
      nieogoleni faceci w brudnych, wypuszczonych na spodnie koszulach i pijane w
      sztok kobiet,y ubrane jak cyganki.
      Pozdro.
      • Gość: ja Re: Szukałam Banderasa IP: 89.130.169.* 11.09.15, 14:21
        Mieszkam w Hiszpanii od 7 lat (w Extremadurze kolo granicy z Portugalia) i jest dokladnie tak jak piszesz. Wiekszosc Hiszpanow i Hiszpanek to otyle karly (jesli chodzi o wage to ze wzgledu na tryb zycia: zero ruchu bo nawet do piekarni za rogiem bez samochodu nie dotra i do tego te ich tluste i jak na moj gust wogole niesmaczne zarcie). Kiedys poszlismy z grupa z uczelni do pizzerii. Ja zazwyczaj jem pol sredniej pizzy 4 sery i jestem tak zapchana, ze sie ruszac nie moge a tu dziewczyny wcinaly po calej pizzie na glowe a potem jeszcze deser z 4 galek lodow.. zwatpilam.
        I co do alergii na wode hehehe niestety tez masz racje- tutaj niestety wiekszosc nie myje zebow nigdy!!! a prysznic co 2 dzien (w zimie tlumacza sie, ze zimno a w lecie ze sie w basenie taki juz wykapal). Niestety ale jako studentka medycyny odczuwam to na hmm..wlasnym nosie przy kazdych praktykach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka