Dodaj do ulubionych

Autem do Barcy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:27
Podzieli się ktos znajomością trasy??
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 10.07.07, 21:57
      a co chcesz wiedzieć?
      • Gość: Tomek Re: Autem do Barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:47
        Wybrałem trasę:
        świecko-Lipsk-nurnberg-heilbronn-karsruhe-freiburg-mulhause-lyon- monpelier-
        bracelona OKEY??
        Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa płatnych autostrad we francji( koszt
        przez francje) Jak wyglada sprawa z winietą? ogólnie bede wdzieczny za każdą
        informacje:) Pozdrawiam
        • Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 11.07.07, 23:37
          jechaliśmy z Krakowa. pit-stop był w Niemczech więc jechaliśmy przez Luxemburg
          i przez całą Francję. Ceny autostrad dokładnie takie jak nam wyliczył
          www.viamichelin.com
          NIe wiem skąd jedziesz, ale proponuję wybrać taką drogę, żeby wybrać przede
          wszystkim autostrady. MOże trochę dalej, ale na pewno szybciej i bezpieczniej.
          W Lyonie jakiś objazd przez centrum miasta, tunel, ale były znaki na Marsylię
          więc żaden problem. W soboty autostrada zatykała się w obu kierunkach - głównie
          we Francji i oczywiście przed bramkami w Hiszpanii.
          • Gość: Tomek Re: Autem do Barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:13
            Dzięki, orientujesz się może jak wygląda sytacja z gazem. Czytałem ze w
            Niemczech i we francji nie ma wieszkszych problemów, to prawda??
            • Gość: ggg Re: Autem do Barcy IP: *.autocom.pl 13.07.07, 20:21
              nie zwracałam uwagi na LPG, ale wrzuć w wyszukiwarkę 'LPG Spain', albo 'LPG
              France' (albo w dowolnym innym języku) i na pewno coś znajdziesz.
              może to?
              www.gas-tankstellen.info/menu.php?language=en_US
    • Gość: mugino Re: Autem do Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=64758380 poczytaj yu i poszukaj
      wstecz na forum byly juz takie tematy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka