Dodaj do ulubionych

Majorka Ipanema Park??

IP: *.chello.pl 15.07.07, 17:53
Czy zna ktoś może ten hotel, czy warto tam jechać?
Dziękuję z góry :)
Obserwuj wątek
    • k.heil Re: Majorka Ipanema Park?? 19.07.07, 10:27
      Gość portalu: grabiu napisał(a):

> Czy zna ktoś może ten hotel, czy warto tam jechać?
      > Dziękuję z góry :)

Podbijam.... pomozcie!! Czy to dobre miejsce dla rodziny z 2-latkiem?
      • Gość: inga68 Re: Majorka Ipanema Park?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:19
        Byłam w Ipanema Park w El Arenal na przełomie czerwca i lipca. Jesli chodzi o
        sam hotel to jak na 3 gwiazdki to wszystko bylo w nalezytym porzadku, zgodnie z
        oferta ( no moze tylko nie zgadzalo sie to, ze taras na dachu byl nieczynny).
        Hotel 5 kondygnacyjny, 2 windy, basen przy ulicy ale wzglednie cicho, otoczony
        zielenia. Wyzywienie bardzo dobre, duzy wybor. Na miejscu jest dostep do
        internetu ( 10 minut - 1 euro). Do plazy spacerkiem 10 minut, droga prze ulice,
        innej mozliwosci nie ma. Hotel troche na uboczu,ale o spokoju nie ma mowy !
        Niemalze vis a vis ( tak troche po przekatnej jest hotel, w ktorym rezydują
        młodzieżowe obozy - z Hiszpanii, Niemiec , czasem nawet z Polski. I to
        sasiedztwo jest przekleństwem tego hotelu. Wieczorem i wczesna noca wylewaja
        sie z niego cale tabuny mlodych ludzi, ktorzy pedza do knajp w centrum. Aby
        miec lepszy podklad pod impreze, racza sie po drodze alkoholem, pewnie prochami
        itd. I to moglaby by byc "ich broszka" , gdyby nie to, ze masakrycznie
        halasuja. Oni nie rozmawiaja, nie mowia do siebie tylko wrecz ryczą ! Jak ten
        caly tabun w kilku turach sie przewali, to potem wracaja ok. 4, 5 rano i ta
        sama historia. Poza tym hotel jak to wiekszosc hoteli na Majorce czy w
        Hiszpanii znajduje sie przy ulicy, gdzie ciagle jezdza a to autokary a to
        smieciarki , a to jakis mlodzieniec w swojej super wypasionej maszynie,
        obowiazkowo muzyka na full itd. tak w dzien jak i w nocy. Ja przez 2 tygodnie
        spalam z zatyczkami w uszach i halas w zasadzie mnie nie budzil ( mozna bylo
        przezyc). W samym hotelu goscie nie halasowali, bylo ok.
        Jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem. Pozdrawiam
        • Gość: ms Re: Majorka Ipanema Park?? IP: 194.19.33.* 20.07.07, 08:25
          Polecam wykorzystywać możliwości forumowej wyszukiwarki. To tylko jeden z wielu
          takich wątków:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=42647081&a=44615685

ja tez tam jade ;) 21.08 - juz sie nie moge doczekac! jak by nie było- i tak
          bedzie fajnie :)
          mam mapke hoteli w El Arenla i faktycznie ten jest w skupisku hotelowym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka