Dodaj do ulubionych

Najlepszy klub w Calelli

IP: *.system-sat.pl 27.07.07, 16:14
Witam !!!

Jestem taką osobą, która nie lubi być zaskakiwana... tzn. lubię z góry
wiedzieć, gdzie się wybrać, żeby się dobrze zabawić. Dlatego proszę was,
drodzy bywalcy Calelli o jakieś wskazówki dotyczące tamtejszych klubów. Nie
interesuje mnie muzyka techno, trans itd. ani kluby, gdzie średnia wieku nie
przekracza 20 lat. Lubię muzykę Latino i takie zwykłe popowe kawałki z radia.
Czy znacie może taki klub? Jaka jest cena za wstęp?

Dziękuję bardzo:)
Obserwuj wątek
    • Gość: nika Re: Najlepszy klub w Calelli IP: *.system-sat.pl 31.07.07, 17:07
      naprawdę nikt nie może mi pomóc :((( ?
      • Gość: betina Re: Najlepszy klub w Calelli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:36
        Bylam calelli kilkakrotnie.niestety nigdy nie chodzilam na zadne balangi.Z
        opowiesci polakow wiem ze fajny klub jest tuz przy hotelu president i mar blau.
        Na 100 procent na impreze mozna zajechac wspaniala limuzyna.Krazy ich po miescie
        kilka.Podobno na darmoche.Pewno jedziesz na wypoczynek zorganizowany,rezydentka
        na miejscu odpowie na wszystkie pytania a te o fajny klub padaja najczesciej.Nie
        martw sie calella to cudone miasto.A wieczorne imprezy zaczynaja cie podobno ok
        godz.1 rano.
        Zreszta tam caly dzien trwa fiesta.Pozdrawiam
    • Gość: dzudzu Re: Najlepszy klub w Calelli IP: *.Red-88-1-220.dynamicIP.rima-tde.net 01.08.07, 14:18
      z tego co piszesz La Sala powinna tobie pasowac, to jest klub stricte hiszpanski
      z hiszpanska muzyka (nie disco), turysci tam rzadko trafiaja gdyz nie sa zapraszani,
      klub nalezy do sieci turisme35, kazdy rozdajacy ulotki dla tej sieci wskaze
      droge, wjazd kosztowalo okolo 8 E nie jestem pewien czy to sa aktualne ceny,
      milej zabawy:)
    • iliaaa22 Re: Najlepszy klub w Calelli 02.08.07, 12:17
      hm... w sumie bylam tam kilka razy i praktycznie codziennie bylismy na
      dyskotekach. Ogolnie rzecz biorac, to Calella dzieli sie tak jakby na dwie
      czesci. Z jednej strony mozna poczuc, ze jest to miasto spokojne, uliczki sa
      przepelnione sklepami, staganami, hotelami, kawiarniami itp (oczywiscie
      wieczorami, tez sie duzo tam dzieje) a z drugiej strony Calelli sa same prawie
      dyskoteki. My akurat zrobilismy tak, ze wykupilismy paszport, ktory upowaznial
      do wejsc na praktycznie wszytskie wieksze dyskoteki. Niestety nie moge sobie
      przypomniec ile on kosztowal (bym musiala sprawdzic w domu bo zostawilam go
      sobie na pamietake) ale w tym paszporcie byly wyszczegolnione wszystkie kluby i
      jak sie szlo, to na wejsciu dostawalismy do niego pieczatke + drinka za free ;)
      Jezdzi po ulicach wielka biala limuzyna i zatrzymuje sie w wyznaczonych
      miejscach. Wsiadasz i jedziesz to tego klubu, gdzie chcesz ;) (one ogolnie nie
      sa daleko od siebie).
      Jesli chodzi o nazwy dyskotek... ja bawilam sie czesto w Avenuea ale tam to
      byla niezla techniawka ;)) super...
      Podaj maila albo gg to jak wroce do domu z pracy to posprawdzam troche rzeczy i
      napisze ci, co i jak mniej wiecej z tymi klubami ;) bo nazwy wylecialy mi z
      glowy teraz ;))
      • Gość: nika Re: Najlepszy klub w Calelli IP: *.system-sat.pl 02.08.07, 14:31
        Dziękuję bardzo iliaaa22, jesteś kochana ! mój mail to natushehe@wp.pl
        • iliaaa22 Re: Najlepszy klub w Calelli 02.08.07, 19:11
          wszystkie info wyslalam na maila :)
          Pozdrawiam serdecznie ;)
    • Gość: Karol Re: Najlepszy klub w Calelli IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.07, 18:47
      Iliaaa22 oferujesz wiadomości o Calleli pisząc ,że byłaś aż trzy razy ,a nie
      potrafisz powiedzieć ile zapłaciłaś za wstęp do dyskoteki .A jeśli
      twierdzisz ,że masz bilecik na pamiątkę to najpierw przypomnij sobie a potem
      pisz .Zresztą to nie jest aż tak trudna rzecz do zapamiętania zwłaszcza że
      wychodzi na to że byłaś niedawno .A pozatym biała i czarna limuzyna jeżdziła
      kilka lat wstecz ,a teraz jeździ czerwona i zielona wymalowana w obrazki i
      napisami avenue .I z tego co pamiętam (z zeszłego roku ) to wozi do dyskoteki
      Turisme35 .Także jeśli się oferujesz z wiadomościami to niech będą one
      wiarygodne .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka