vivawawa 09.07.03, 10:39 czy był ktoś na Majorce z Travel Time w promocji jest hotel Playa Nautico w Arenalu - cena bardzo korzystna prosze o opinie o travel time i hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARSI Re: Travel Time - Majorka IP: *.bunkier.tbg.net.pl 09.07.03, 11:44 Też mnie interesowała ta oferta , więc zadzwoniłem do nich i oczywiście te ceny które są przedstawione to nie zawieraja ubezpieczenia i opłaty lotniskowej ale to mały szczegół poniewaz na np 11.07 juz dawno nie maja miejsc a ogłaszają sie cały czas z last minute na ten dzien, pytałem o najblizszy termin wolny do tego hotelu to byc moze 18 .07 ale nie są pewni, śmieszne!!! Na 11 maja cene na 2 tyg niby 1390 bez dopłat,a juz na 18 kiedy może są wolne miejsca( nie umią potwierdzic tego) to 2 tyg to cena 2220 bez dopłat czyli z dopłatami jakie 2500- 2600 do tak skromnego hotelu. Tak więc infa biur na temat last minut są smieszne i żenujące i robiace ludzia nadzieje na tani wylot, lecz wtedy albo juz dawno nie ma miejsc albo sa za tydzien i ponad 2 razy droższe.Podobnie było w neckermanie jak dzwoniłem , jedyneprawdziwe i z porządnego zdarzenia last minut ma Scan Holiday bo jak nie ma miejsc to pozbywaja sie oferty ze strony, czesto aktualizują i ceny podane są pełnymi poza grecja gdzie zaznaczają ze jest opłata lotniskowa i egiptem że wiza. Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Travel Time - Majorka 09.07.03, 14:12 ale ScanHoliday ma ceny dużo większe niż TravelTime szukam taniego wyjazdu na 7 dni ze śniadaniami - Majorka lub Kreta (ewentualnie Rodos, ale już tam byłem) cena całkowita do zaakceptowania do 1500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Travel Time - Majorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 16:37 Ale zrozum, że TT ma ceny całkiem wirtualne. Co z tego, że podają cenę 888 PLn za Majorkę, jak tego nie kupisz, bo tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: Travel Time - Majorka IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.07.03, 22:17 zastanawiam się, nad Playa Nautico na 25 lipca cena 1620 1 tydz. z BB +160 opłata lotniskowa co sądzicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Travel Time - Majorka 18.07.03, 08:49 Gość portalu: yarek napisał(a): > zastanawiam się, nad Playa Nautico na 25 lipca > cena 1620 1 tydz. z BB +160 opłata lotniskowa > co sądzicie ??? Lipiec to pełnia sezonu kiedy ceny są najwyższe. Ja byłam w czerwcu 2 lata temu z Sindbadem z Opola 2 tygodnie własne w tym hotelu za 1400 zł (całość !) w ramach last minute. Imprezę kupiłam 10 dni przed wylotem. A może warto poczekać z Majorką do września ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponci Re: Travel Time - Majorka IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 21:04 te ceny są aktualne, obowiązują we wrześniu i pażdzierniku. Z tego co się orientuję hotele są całkiem niezłe, ale raczej dla ludzi którzy lubią nocną zabawę i dyskoteki niż dla pełnych rodzin z dziećmi. Nawet jak na 2* to it tak trzymają swój standard. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Travel Time - Majorka 18.07.03, 08:45 Gość portalu: ponci napisał(a): > te ceny są aktualne, obowiązują we wrześniu i pażdzierniku. Z tego co się > orientuję hotele są całkiem niezłe, ale raczej dla ludzi którzy lubią nocną > zabawę i dyskoteki niż dla pełnych rodzin z dziećmi. Nawet jak na 2* to it tak > trzymają swój standard. Byłam w w hotelu Playa Nautica 2 lata temu z Sindbadem w czerwcu. Wtedy nie było upałów więc nie przeszkadzał mi brak klimatyzacji. Hotel jest bardzo spokojny - żadnych odgłosów dyskotek, tak że nadaje się dla rodzin z dziećmi.Nie posiada basenu ani ogrodu - stoi w zwartej zabudowie w cichej uliczce. Dostałam dość fajny pokój - niestety niektóre pokoją wychodzą na schody pożarowe i mają przez to niezbyt ciekawy widok. Podstawowym atutem hotelu jest jego położenie - 150 m od najładniejszej plaży w El Arenal. Niedaleko hotelu przy placyku znajduje się porządna informacja turystyczna natomiast na ulicy na której znajduje się hotel idąc w kierunku od plaży - duży i tani supermarket. Jedzenie w hotelu jest znośne - śniadania raczej monotonne ale obiadokolacje urozmaicone i obfite. Generalnie polecam! Cena hotelu odpowiada terminowi wylotu - lipiec to pełnia sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś