Dodaj do ulubionych

Travel Time - Majorka

09.07.03, 10:39
czy był ktoś na Majorce z Travel Time
w promocji jest hotel Playa Nautico w Arenalu - cena bardzo korzystna

prosze o opinie o travel time i hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: ARSI Re: Travel Time - Majorka IP: *.bunkier.tbg.net.pl 09.07.03, 11:44
      Też mnie interesowała ta oferta , więc zadzwoniłem do nich i oczywiście te ceny
      które są przedstawione to nie zawieraja ubezpieczenia i opłaty lotniskowej ale
      to mały szczegół poniewaz na np 11.07 juz dawno nie maja miejsc a ogłaszają sie
      cały czas z last minute na ten dzien, pytałem o najblizszy termin wolny do tego
      hotelu to byc moze 18 .07 ale nie są pewni, śmieszne!!! Na 11 maja cene na 2
      tyg niby 1390 bez dopłat,a juz na 18 kiedy może są wolne miejsca( nie umią
      potwierdzic tego) to 2 tyg to cena 2220 bez dopłat czyli z dopłatami jakie 2500-
      2600 do tak skromnego hotelu.
      Tak więc infa biur na temat last minut są smieszne i żenujące i robiace ludzia
      nadzieje na tani wylot, lecz wtedy albo juz dawno nie ma miejsc albo sa za
      tydzien i ponad 2 razy droższe.Podobnie było w neckermanie jak dzwoniłem ,
      jedyneprawdziwe i z porządnego zdarzenia last minut ma Scan Holiday bo jak nie
      ma miejsc to pozbywaja sie oferty ze strony, czesto aktualizują i ceny podane
      są pełnymi poza grecja gdzie zaznaczają ze jest opłata lotniskowa i egiptem że
      wiza.
      • vivawawa Re: Travel Time - Majorka 09.07.03, 14:12
        ale ScanHoliday ma ceny dużo większe niż TravelTime
        szukam taniego wyjazdu na 7 dni ze śniadaniami - Majorka lub Kreta (ewentualnie
        Rodos, ale już tam byłem)
        cena całkowita do zaakceptowania do 1500zł.
        • Gość: kasia Re: Travel Time - Majorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 16:37
          Ale zrozum, że TT ma ceny całkiem wirtualne. Co z tego, że podają cenę 888 PLn
          za Majorkę, jak tego nie kupisz, bo tego nie ma.
          • Gość: yarek Re: Travel Time - Majorka IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.07.03, 22:17
            zastanawiam się, nad Playa Nautico na 25 lipca
            cena 1620 1 tydz. z BB +160 opłata lotniskowa
            co sądzicie ???
            • ela1001 Re: Travel Time - Majorka 18.07.03, 08:49
              Gość portalu: yarek napisał(a):

> zastanawiam się, nad Playa Nautico na 25 lipca
              > cena 1620 1 tydz. z BB +160 opłata lotniskowa
              > co sądzicie ???

Lipiec to pełnia sezonu kiedy ceny są najwyższe. Ja byłam w czerwcu 2 lata temu
              z Sindbadem z Opola 2 tygodnie własne w tym hotelu za 1400 zł (całość !) w
              ramach last minute. Imprezę kupiłam 10 dni przed wylotem.
              A może warto poczekać z Majorką do września ?

• Gość: ponci Re: Travel Time - Majorka IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 21:04
            te ceny są aktualne, obowiązują we wrześniu i pażdzierniku. Z tego co się
            orientuję hotele są całkiem niezłe, ale raczej dla ludzi którzy lubią nocną
            zabawę i dyskoteki niż dla pełnych rodzin z dziećmi. Nawet jak na 2* to it tak
            trzymają swój standard.
            • ela1001 Re: Travel Time - Majorka 18.07.03, 08:45
              Gość portalu: ponci napisał(a):

> te ceny są aktualne, obowiązują we wrześniu i pażdzierniku. Z tego co się
              > orientuję hotele są całkiem niezłe, ale raczej dla ludzi którzy lubią nocną
              > zabawę i dyskoteki niż dla pełnych rodzin z dziećmi. Nawet jak na 2* to it
              tak
              > trzymają swój standard.

Byłam w w hotelu Playa Nautica 2 lata temu z Sindbadem w czerwcu. Wtedy nie
              było upałów więc nie przeszkadzał mi brak klimatyzacji. Hotel jest bardzo
              spokojny - żadnych odgłosów dyskotek, tak że nadaje się dla rodzin z
              dziećmi.Nie posiada basenu ani ogrodu - stoi w zwartej zabudowie w cichej
              uliczce. Dostałam dość fajny pokój - niestety niektóre pokoją wychodzą na
              schody pożarowe i mają przez to niezbyt ciekawy widok. Podstawowym atutem
              hotelu jest jego położenie - 150 m od najładniejszej plaży w El Arenal.
              Niedaleko hotelu przy placyku znajduje się porządna informacja turystyczna
              natomiast na ulicy na której znajduje się hotel idąc w kierunku od plaży - duży
              i tani supermarket.
              Jedzenie w hotelu jest znośne - śniadania raczej monotonne ale obiadokolacje
              urozmaicone i obfite. Generalnie polecam!
              Cena hotelu odpowiada terminowi wylotu - lipiec to pełnia sezonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka