Dodaj do ulubionych

Kamperem do Barcelony?

30.06.08, 22:48
Można wygrać taki wyjazd w konkursie /barcelonaw5minut.pl/
Fajna sprawa 10 dni, podróż przez całą Europę i 1000 euro kieszonkowego :)
Obserwuj wątek
    • ulti_x Re: Kamperem do Barcelony? 01.07.08, 00:54
      >i 1000 euro kieszonkowego

Zejdzie na wache i autostrady we francji jak nic...
      • Gość: Helenka Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 01.07.08, 15:05
        z tego co słyszałam wyjazd można wygrać więc to oni fundują Ci przejazd, a
        dodatkowo dostajesz kasę takie coś w rodzaju kieszonkowego :D
        • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 02.07.08, 13:46
          fundują całą wycieczkę, masz campera i kierowcę, a ty tylko wybierasz trasę jaką
          chcesz jechać, co chcesz tam robić i wydajesz kieszonkowe, które Ci dają :)
          • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 02.07.08, 16:24
            Ale najpierw trzeba uzbierac ta mase kuponow :P Ale dla takiej wycieczki warto powalczyc a trasy sa naprawde ciekawe, zanim sie dojedzie do Barcy mozna zwiedzic Paryz, Amsterdam, Prage, Monachium...
            • Gość: lola Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 18:22
              w sumie to mozesz jeśc tyh zupek ile chcesz a jak wygrasz to ci się z
              kieszonkowego zwróci :)
              • Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 23:35
                Więcej niż można i tak się nie da :P
                • greeneazy-e Re: Kamperem do Barcelony? 03.07.08, 13:28
                  wycieczka fajna :) ja się wzięłam za zbieranie kodów bo jest jakaś osoba która
                  ma już 32 punkty... trzeba ja gonić :D
                  • Gość: tea Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:44

Przede wszystkim to jeść trzeba :)
                    • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 04.07.08, 17:14
                      Niekoniecznie :) Chociaz to nieładnie marnowac jedzenie :P Watpie zeby osoby ktore maja po 25 jadły kazda zupke :P
                      • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 04.07.08, 21:48
                        hehe nom chyba z tym jedzeniem jest ciężko, ale z drugiej strony może ma liczną
                        rodzinę i jak każdy zje takie danie to się tego dużo uzbiera :P
                        • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 05.07.08, 17:47
                          Ewentualnie zostawia na później :P Najlepiej kupic od razu mase dań w 5 minut, wklepac kody i czekać na wygraną :P
                          • Gość: Teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 23:18
                            Z tego co czytałem to lepiej chyba założyć paczke ;) taniej wyjdzie :)
                            • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 06.07.08, 16:58
                              grunt to dobra strategia... mi tez sie wydaje, że w paczce łatwiej o wygraną...
                              • Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:16

nie ma co mówić...ułatwienie duże...bo jedna osoba nie była by w stanie takiej
                                ilości pochłonąć... ;)
                                • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 07.07.08, 17:35
                                  zawsze można zostawić sobie na później ;) jeszcze sporo czasu jest... wystarczy
                                  zebrać dobrą ekipę, pojechać pod jakiś namiot czy coś, jeść te dania na
                                  wyjeździe i już trochę kodów się zbierze!
                                  • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 08.07.08, 12:37
                                    ja właśnie na taki wyjazd się wybieram :) i liczę, że trochę tych kodów uzbieram :D
                                    • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 08.07.08, 16:38
                                      Heh tak sie składa ze tez sie wybieram i oczywiscie biore odpowiednie zapasy :D Za dwa dni kolejne losowanie telefonu i znowu licze na szczescie :P
                                      • Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:11
                                        Szczęściu trzeba pomóc ;)
                                        • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 09.07.08, 13:35
                                          trzeba, trzeba :) dlatego i ja swoje "szczęście" dodałam :)
                                          już jutro mam nadzieję, że telefonik trafi do mnie :] naprawdę mi się podobają!
                                          chętnie bym wymieniła mojego gruchota ;P
                                          • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 09.07.08, 17:33
                                            Ja niby nie narzekam na swoj ale nie obraziłbym sie jakbym wygrał :D
                                            Dzisiaj dodałem dwa kody, oby pomogło ;)
                                            • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 10.07.08, 12:53
                                              i kolejne telefony zostały wylosowane. jakoś ne mam szczescia ostatnio <chlip>
                                              • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 10.07.08, 16:57
                                                No mi tez nie pomogło :( Trudno, innym razem, jeszcze 4 losowania :D
                                                • Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:07
                                                  no to i ja dołączam do klubu dalej walczących....maybe next time...
                                                  • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 11.07.08, 14:17
                                                    ja mam niestety to samo...
                                                    a pierwsze miejsce to już 56 punktów!
                                                  • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 11.07.08, 21:42
                                                    o takim wyniku to ja sobie mogę pomarzyć hehe, ale chyba to nie ma wpływu na
                                                    losowanie np. telefonu??
                                                  • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 12.07.08, 16:59
                                                    Kazdy kod bierze udział w losowaniu telefonu czy bonu tyle tylko ze im wiecej wyslesz tym pewnie wieksza szansa choc nie jestem pewien :P
                                                  • Gość: techer_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:59
                                                    no tak...jak zawsze ... im więcej wyślesz tym większą szansę masz :)
                                                  • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 14.07.08, 12:52
                                                    taaa... dwa dni, a już 65 pkt?! w takim tempie to trzeba bedzie mieć min 200 pkt
                                                    żeby wygrać...
                                                    ale żeby chociaż bonik... ;)
                                                  • Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 12:26
                                                    ten ktoś na czele to chyba ma już zwycięstwo w kieszeni... taaak bonik lub
                                                    telefonik :)
                                                  • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 15.07.08, 17:44
                                                    ja osobiście wolałbym zgarnąć telefon bo mój jest już w rozsypce ;)

dziś zakupiłem kolejne 2 opakowania spagetti - miejmy nadzieję że kolejne kody zwiększą szanse :P
                                                  • Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:15
                                                    No innego wyjścia nie ma...im więcej tym lepiej ;)
                                                  • lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 16.07.08, 13:20
                                                    tez myślałam, że ten chłopak ma zwycięstwo w kieszeni, ale spore rotacje są..
                                                    teraz jakaś paczka się w czołówce pojawiła.. jeszcze niecały miesiąc jest na
                                                    dodawanie kodów, więc pewnie wiele razy się wszystko pozmienia..
                                                  • amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 16.07.08, 19:25
                                                    lil.sis napisała:

>jeszcze niecały miesiąc jest na dodawanie kodów, więc pewnie wiele razy się wszystko pozmienia..

no na bank, nawet teraz widać że nie można być pewnym swojego miejsca - wczoraj jakiś gość ledwo co założył konto a juz ma ponad 60 punktów. Ciekawe czy nakupił tyle opakowań szybkich dań czy zbierał kody i dopiero teraz włączył się do gry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka