silentjoe 30.06.08, 22:48 Można wygrać taki wyjazd w konkursie /barcelonaw5minut.pl/ Fajna sprawa 10 dni, podróż przez całą Europę i 1000 euro kieszonkowego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulti_x Re: Kamperem do Barcelony? 01.07.08, 00:54 >i 1000 euro kieszonkowego Zejdzie na wache i autostrady we francji jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 01.07.08, 15:05 z tego co słyszałam wyjazd można wygrać więc to oni fundują Ci przejazd, a dodatkowo dostajesz kasę takie coś w rodzaju kieszonkowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 02.07.08, 13:46 fundują całą wycieczkę, masz campera i kierowcę, a ty tylko wybierasz trasę jaką chcesz jechać, co chcesz tam robić i wydajesz kieszonkowe, które Ci dają :) Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 02.07.08, 16:24 Ale najpierw trzeba uzbierac ta mase kuponow :P Ale dla takiej wycieczki warto powalczyc a trasy sa naprawde ciekawe, zanim sie dojedzie do Barcy mozna zwiedzic Paryz, Amsterdam, Prage, Monachium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 18:22 w sumie to mozesz jeśc tyh zupek ile chcesz a jak wygrasz to ci się z kieszonkowego zwróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 23:35 Więcej niż można i tak się nie da :P Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Kamperem do Barcelony? 03.07.08, 13:28 wycieczka fajna :) ja się wzięłam za zbieranie kodów bo jest jakaś osoba która ma już 32 punkty... trzeba ja gonić :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:44 Przede wszystkim to jeść trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 04.07.08, 17:14 Niekoniecznie :) Chociaz to nieładnie marnowac jedzenie :P Watpie zeby osoby ktore maja po 25 jadły kazda zupke :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 04.07.08, 21:48 hehe nom chyba z tym jedzeniem jest ciężko, ale z drugiej strony może ma liczną rodzinę i jak każdy zje takie danie to się tego dużo uzbiera :P Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 05.07.08, 17:47 Ewentualnie zostawia na później :P Najlepiej kupic od razu mase dań w 5 minut, wklepac kody i czekać na wygraną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 23:18 Z tego co czytałem to lepiej chyba założyć paczke ;) taniej wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 06.07.08, 16:58 grunt to dobra strategia... mi tez sie wydaje, że w paczce łatwiej o wygraną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:16 nie ma co mówić...ułatwienie duże...bo jedna osoba nie była by w stanie takiej ilości pochłonąć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 07.07.08, 17:35 zawsze można zostawić sobie na później ;) jeszcze sporo czasu jest... wystarczy zebrać dobrą ekipę, pojechać pod jakiś namiot czy coś, jeść te dania na wyjeździe i już trochę kodów się zbierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 08.07.08, 12:37 ja właśnie na taki wyjazd się wybieram :) i liczę, że trochę tych kodów uzbieram :D Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 08.07.08, 16:38 Heh tak sie składa ze tez sie wybieram i oczywiscie biore odpowiednie zapasy :D Za dwa dni kolejne losowanie telefonu i znowu licze na szczescie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:11 Szczęściu trzeba pomóc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 09.07.08, 13:35 trzeba, trzeba :) dlatego i ja swoje "szczęście" dodałam :) już jutro mam nadzieję, że telefonik trafi do mnie :] naprawdę mi się podobają! chętnie bym wymieniła mojego gruchota ;P Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 09.07.08, 17:33 Ja niby nie narzekam na swoj ale nie obraziłbym sie jakbym wygrał :D Dzisiaj dodałem dwa kody, oby pomogło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 10.07.08, 12:53 i kolejne telefony zostały wylosowane. jakoś ne mam szczescia ostatnio <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 10.07.08, 16:57 No mi tez nie pomogło :( Trudno, innym razem, jeszcze 4 losowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:07 no to i ja dołączam do klubu dalej walczących....maybe next time... Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 11.07.08, 14:17 ja mam niestety to samo... a pierwsze miejsce to już 56 punktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.chello.pl 11.07.08, 21:42 o takim wyniku to ja sobie mogę pomarzyć hehe, ale chyba to nie ma wpływu na losowanie np. telefonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 12.07.08, 16:59 Kazdy kod bierze udział w losowaniu telefonu czy bonu tyle tylko ze im wiecej wyslesz tym pewnie wieksza szansa choc nie jestem pewien :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techer_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:59 no tak...jak zawsze ... im więcej wyślesz tym większą szansę masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 14.07.08, 12:52 taaa... dwa dni, a już 65 pkt?! w takim tempie to trzeba bedzie mieć min 200 pkt żeby wygrać... ale żeby chociaż bonik... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 12:26 ten ktoś na czele to chyba ma już zwycięstwo w kieszeni... taaak bonik lub telefonik :) Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 15.07.08, 17:44 ja osobiście wolałbym zgarnąć telefon bo mój jest już w rozsypce ;) dziś zakupiłem kolejne 2 opakowania spagetti - miejmy nadzieję że kolejne kody zwiększą szanse :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher_pl Re: Kamperem do Barcelony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:15 No innego wyjścia nie ma...im więcej tym lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lil.sis Re: Kamperem do Barcelony? 16.07.08, 13:20 tez myślałam, że ten chłopak ma zwycięstwo w kieszeni, ale spore rotacje są.. teraz jakaś paczka się w czołówce pojawiła.. jeszcze niecały miesiąc jest na dodawanie kodów, więc pewnie wiele razy się wszystko pozmienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Kamperem do Barcelony? 16.07.08, 19:25 lil.sis napisała: >jeszcze niecały miesiąc jest na dodawanie kodów, więc pewnie wiele razy się wszystko pozmienia.. no na bank, nawet teraz widać że nie można być pewnym swojego miejsca - wczoraj jakiś gość ledwo co założył konto a juz ma ponad 60 punktów. Ciekawe czy nakupił tyle opakowań szybkich dań czy zbierał kody i dopiero teraz włączył się do gry Odpowiedz Link Zgłoś