Gość: vicealigator IP: 92.236.76.* 17.08.08, 16:57 vicealigator.geoblog.pl/podroz/1933/w-cieniu-pirenejowzapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yanu Re: Relacja z Katalonii i Andory IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 17.08.08, 21:54 fajnie napisane Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Relacja - brawo autor 17.08.08, 23:07 Fantastycznie napisane. Gratulacje dla autora. Miło było przeczytać tę relację z podróży. Niedawno wróciłem z Costa Brava, ale nie zobaczyłem tak wiele. Życzę dalszych wspaniałych wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicealigator Re: Relacja - brawo autor IP: *.cable.ubr14.aztw.blueyonder.co.uk 17.08.08, 23:19 Dziekuje. Staram sie, zeby bylo ciekawie. Mam nadzieje, ze za ok. tydzien skoncze relacje z Belgii. Juz teraz zapraszam. A poza tym zachecam do odwiedzania strony co jakis czas. We wrzesniu zaczynam sezon wyjazdowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cclingon Re: Relacja - brawo autor 18.08.08, 09:56 Zgadzam się. Rewelacja - pozostałe relacje też. Zapisałem adres www w ulubionych i czekam na kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Relacja - brawo autor 23.08.08, 23:03 no coz... zaliczyles pare miast.o zwiedzaniu i poznaniu nie ma mowy. pozdrawiam z hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
orfold Re: Relacja - brawo autor 24.08.08, 11:45 icaro napisał: > no coz... zaliczyles pare miast.o zwiedzaniu i poznaniu nie ma mowy. > pozdrawiam z hiszpanii Czepiasz się. Mnie się podoba, że facet nie siedzi na d... i troche sobie pozwiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Relacja - zaliczyles,nie zwiedziles 24.08.08, 13:38 orfold napisała: > icaro napisał: > > > no coz... zaliczyles pare miast.o zwiedzaniu i poznaniu nie ma > mowy. > > pozdrawiam z hiszpanii > > Czepiasz się. Mnie się podoba, że facet nie siedzi na d... i troche > sobie pozwiedza. +++++++++++++++++ nie,nie czepiam sie. 1.opis gerony mozna napisac rownie dobrze z argentyny;dane jakie podaje sa w kazdym przewodniku. nie trzeba jechac aby napisac pare banalow. 2. barcelona-vide supra 3.andorra vide supra etc. pozdrawiam z hiszpanii. www.poloniamadryt.net/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
orfold icaro - maruda z Ciebie 24.08.08, 13:55 Jaki ty jesteś zasadniczy ! Vicealigator pojechał sobie na wycieczkę i podzielił się z nami wiedzą o tych miejscach. Co z tego, że ty jesteś tam dłużej, jak nam - forumowiczom nic z tego? Zresztą on nie twierdzi, że jest po tym krótkim wyjezdzie ekspertem iberystyki. Wolę poczytać sobie jego krótką relację niz Twoje narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanu Re: Relacja - zaliczyles,nie zwiedziles IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 24.08.08, 17:46 jak jestes taki mądry to napisz ty coś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanu Re: Relacja - zaliczyles,nie zwiedziles IP: *.cable.ubr20.newt.blueyonder.co.uk 24.08.08, 17:48 to było do Icaro oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Relacja - zaliczyles,nie zwiedziles 24.08.08, 22:23 juz napisalem.i to dosc sporo. poszukaj w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cclingon Zazdrosc ? 24.08.08, 22:40 icaro napisał: > juz napisalem.i to dosc sporo. poszukaj w necie :) > To tym gorzej o tobie swiadczy. Jeden autor zle wypowiada sie o drugim. Zazdrosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Zazdrosc ? 25.08.08, 00:43 nie wypowiadam sie zle.wydalem swoja opinie.nada mas. banalow jest dosc duzo w necie,jesli uwazasz ze ten opis jest dobry... no coz...powodzenia w podrozach(i zwiedzaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicealigator odpowiedz dla icaro IP: 92.236.76.* 25.08.08, 00:55 Jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil. Rozumiem, ze komus moja relacja moze sie nie podobac. Trudno ... Pocieszam sie, ze wiekszosc opinii jest pozytywna. W kazdym razie to nie jest rzecz profesjonalna. Dla mnie to glownie zabawa. A przy okazji chce, zeby jedni czegos sie dowiedzieli; drudzy, zeby mieli latwiej ruszajac w odwiedzone przeze mnie strony; a jeszcze innych po prostu zachecic do poznania miejsc, ktore ja wybralem. Owszem, to ma wygladac, jak przewodnik. Moj przewodnik, naznaczony moim komentarzem i moim postrzeganiem, z informacjami, ktore ja sam uznam za wazne. Natomiast krytykowanie sposobu, w jaki podrozuje jest juz zwyczajnie nieeleganckie. Pozwol, kolego z Hiszpanii, ze ja sam bede decydowal, w jaki sposob spedzam moj wolny czas: rowniez jak dlugo bede w danym miejscu. Pozdrawiam z Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: odpowiedz dla "turysty" 25.08.08, 02:40 nieelegancko?? anda ya... stwierdzilem ze zaliczyles,nie zwiedziles.ot,tyle. powodzenia w dalszych podrozach. Odpowiedz Link Zgłoś
paskuder1956 Re: Relacja z Katalonii i Andory 28.08.08, 22:46 Koniecznie pojedź do Andory na dłużej. Jest tego warta. Relacja bardzo dobra - na "5" Odpowiedz Link Zgłoś