doktorus 28.11.08, 09:03 Czy ten hotel wart jest polecenia? Wiem , że ten wątek pojawia się już od dłuższego czasu,ale proszę o odpowiedż zwłaszcza te osoby, który były w tym roku. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktorus Re: Pioniero Santa Ponsa IP: 150.254.197.* 01.12.08, 18:30 Nikt nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pioniero Santa Ponsa IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 21:13 Kilkadziesiąt postów niżej (na poprzedniej stronie) masz 81 wpisów na ten temat. Ja również byłam w tym hotelu w tym roku -wrzesień 2008. Wrażenia podobne jak opisane w poprzedniej dyskusji na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pioniero Santa Ponsa IP: *.elk.mm.pl 30.12.08, 22:51 Witam, byłem tam z córką w lipcu br. na pobycie 14-dniowym.Hotel taki sobie,bodaj 3 gwiazdki i na tyle zasługuje. Obiekt nie najnowszy,ale spełnia warunki pobytowe.Basen jeden, niewielki,i zaraz obok basen siostrzanego hotelu ( właściwie jest to jedne kompleks trzech hoteli połozonych w bezpośredniej bliskości). Do morza blisko, zatoka dośc ładna,piaszczysta, chociaż po tym jak poznałem pozostałe zatoki Majorki to wypada w sumie blado. Posiłki w formie buferu (mieliśmy HB).Śniadania typowo angielskie ,"ciężkie" typu smażony boczek ,jajka, ale oczywiście duży wybór wędlin,serów, warzyw itp. Za to kolacje- wyborne. Takiej różnorodności i ilości smaków trudno sobie wyobrazic.Miejscowosc Santa Ponsa niewielka, po trzech wieczornych spacerach w zasadzie nie ma dokąd pójśc,chyba ze ktoś lubi rozkrzyczane angielskie puby, których jest niedaleko kilkanaście. Trzeba wynając samochód i zwiedzac wyspe, bo tutaj przy dluższym pobycie raczej nudno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś