Dodaj do ulubionych

DOBRY CHIRURG WE WROCŁAWIU? SZUKAM

17.02.05, 00:42
W trzecim tygodniu u mojego synka pojawiła się czerwona plamka, która rosła
do około 3 miesiaca życia Osiagnęła rozmiary monety 20 gr. Niestety obecnie
sym ma 10 miesiqący i od dwóch tygodni pod skórą zrobiła się gula ( wyglada
to jak stożek). Jestem przerażona. Lekarz pierwszego kontaktu wysłał nas do
dermatologa , inny lekarz poradził pójść do chirurga dziecięcego.
Zarejestrowałam syna do kliniki. Terminy s ą jednak odległe. jestem
przerażona. Proszę o adres jakiegoś dobrego chirurga we Wrocławiu, który
przyjmuje prywatnie.
pozdrawiam
joannna
Obserwuj wątek
    • mariofed Re: DOBRY CHIRURG WE WROCŁAWIU? SZUKAM 23.02.05, 19:58
      Na tym forum już kilkakrotnie polecałam tego lekarza. Jest bardzo kompetentny i
      ma niesamowite podejście do dzieci . Kilka lat temu wykonywał zabiegi
      laseroterapii u mojej córeczki. Wtedy pracował w Klinice Chirurgii
      Pediatrycznej we Wrocławiu. Teraz nie wiem czy tam jeszcze pracuje, ale warto
      sprawdzić.
      Ten lekarz to dr Dariusz Patkowski. Mam jego domowy numer telefonu: 343 36 38.
      Zadzwoń i umów się na prywatną wizytę. Naprawdę szczerze go polecam. Nam bardzo
      pomógł.
      Daj znać co załatwiłaś. I nie bądź przerażona, dobry lekarz rozwieje wszystkie
      Twoje wątpliwości i poprowadzi właściwe leczenie.
      Pozdrawiam i czekam na wiadomości.
      • joannna Re: DOBRY CHIRURG WE WROCŁAWIU? SZUKAM 27.02.05, 21:00
        Dziękuję za odpowiedź. W miedzyczasie byłam już u chirurga na Jaracza na
        konsultacji. 7 marca jadę do kliniki na Curie-skłodowskiej na wizytę.
        • maminka5 Re: DOBRY CHIRURG WE WROCŁAWIU? SZUKAM 28.02.05, 12:46
          Joanno a czy mogłabys podac mi namiary, czy lekarz u którego byłas przyjmuje
          prywatnie czy nie? jak trafiłas do tej kliniki czy trzeba mic skierowanie ?
          jesli mozesz to podaj mi swój nr telefonu na email wiolusia26@op.pl chętnie do
          Ciebie zadzwonie. od kilku dni szukam uporczywie lekarza, moja córeczke chyba
          zaczał bolec naczyniak.. dziekuje
          • maminka5 do Liptonki 13.04.05, 21:30
            Liptonka, własnie dzis dzwoniłm do polanicy zdr, niedługo sie wybierzemy. Po
            wizycie we Wrocławiu dostalismy sterydy, ale niesmaruje ... a u kogo bylas w z
            POlanicy ZDr?
            • liptonka11 Re: od Liptonki do Maminki 14.04.05, 09:42
              witaj, w Polanicy byłam u dwóch niezależnych lekarzy w tej chwili nawet nie mam
              jak sprawdzić nazwisk ale oni przyjmują na zmianę w środy od 9 do 14 oczywiście
              trzeba mieć skierowanie i za pierwszym razem równiez zaświadczenie że Ty jesteś
              ubezpieczona.Oni decydyją o tym czy dziecko powinien obejrzeć Profesor i
              powiedzą Ci jaki tok leczenia przyjąć ze wszystkimi jego skutkami.Ja czekam aż
              u mojej małej się wchłonie(zbyt duże ryzyko powikłaN w przypadku jakichkolwiek
              działań-oko,nos, nerw trójdzielny.Wzbudzili moje zaufanie choć nie przestaje
              szukać innych możliwości.Już zaczynam siwieć.
              pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Aga
              • maminka5 do Liptonki 14.04.05, 11:29
                Dziękuje Ci bardzo za odp. My mamy naczyniaka na nózce . Bardzo Ci współczuje i
                wiem co przezywasz. Zycze powodzenia. i Pozdr Wiola
    • liptonka11 Re: DOBRY CHIRURG WE WROCŁAWIU? SZUKAM 13.04.05, 20:55
      jest lekarz nazywa się Godziński przyjmuje prywatnie na żelaznej 100 zł lub na
      NFZ na Traugutta.Proponuję Polanice Zdr. ja tam jeżdżę do szpitala chirurgii
      plastycznej z córką, warto skonsultować. Moja mała ma 6 mcy i zajęty cały
      policzek bardzo wypukły teraz zaczyna sie proces cofania naczyniaka ma on
      sklęsnąć. Mimo oferty leczenia przez dr Godzińskiego sterydami czekam aż sam
      się wchłonie. Pamiętaj że sterydy osłabiają kości, występuje nadmierny przyrost
      masy ciała, osłabiaja rozwój dziecvka natomiast laser to ból.Skonsultuj i jeśli
      usłyszysz CZEKAJ to proponuje poczekać do 3 roku życia 70 proc znika a do 10
      roku 98 proc.
      Pozdrawiam
      Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka