Dodaj do ulubionych

Sa tu entuzjasci Rupola??

27.06.13, 07:40
Ja bardzo lubie, po prostu uwielbiam Rupaul Drag race i w tym roku obejrzalam juz drugi sezon w calosci. ale ubaw. co za talenty. co za wyobraznia.
ciekawa jestem czy w PL takie cos by sie przyjelo?

tu nie bylam jeszcze nigdy na paradzie ale to dlatego ze za pozno wstaje. tak bym z checia poszla smile

Minnie
Obserwuj wątek
    • ach_dama_byc_z_kanady Re: Sa tu entuzjasci Rupola?? 28.06.13, 01:06
      no jak to, nie ma!

co za figury, co za makeup !! tylko pozazdroscic smile

Minnie
      • robak.rawback Andrej Pejic 29.06.13, 17:06
        osobiscie jestem emtuzjastka andreja pejica
        ktory to z powodzeniem reklamuje kostiumy kapielowe dla pan i biustonosze - see below
        ..
        www.dailymail.co.uk/femail/article-2073622/Andrej-Pejic-A-MAN-modelling-womens-lingerie.html
        • ach_dama_byc_z_kanady Re: Andrej Pejic 29.06.13, 23:44
          Ale sliczna panienka! naprawde jak dziewczyna!

Co mnie az zatyka, to te metamorfozy od zaplecza do catwalk'u.
          No nie moge sie napatrzec jak z nieciekawej gasieniczki powstaja przepiekne motyle
          na wybiegu. a te pomysly, np zrobienie sukienki z papieru!

Tak jak w zeszlym roku kibicowalam Sharon, tak w tym Jinkx Monsoon, i ciesze sie ze wygral - uwazam ze mial przesliczne te stroje, takie retro.

Jedno co bym chciala dokladniej obejrzec, jak to wlasciwie panowie sobie upychaja te ich tam...
          perly lolol.. podobno nawet worek mozna gdzies glebiej upchnac https://www.freesmileys.org/smileys/smiley-shocked028.gif no bo ze jak biegaja w tych ich obcislych strojach to nic nie widac! nojakto!
          moze ktorys z panow mi to wytlumaczy smile

Minnie
          • chris-joe Re: Andrej Pejic 30.06.13, 03:54
            Wprowadzajac sie do Montrealu z Vancouver porzucilem TV kablowa, wiec juz od 12 lat nie wiem wcale a wcale, co w TV chodzi, co tam sie dzieje i wogole o czym ludzie i media wokol mnie gadaja.

Drag-rewie bardzo lubilem ogladac na zywo, i w Vancouver, i w Montrealu. Widywalem dosc przecietne 'U nas w kazdy czwartek', wieczory amatorskie, ale i odjazdy gwiazdorskie ze jezzzu.

Kolegowalem sie z kilkoma drag queens. Jedna na scenie byla fenomenem, ale poza juz nie do wytrzymania. Bo wlasnie poze wiecznie trzymal i 'w cywilu' ciagle usilowal wymiatac i lsnic, jak na scenie. Wogole nie potrafil gadac normalnymi zdaniami, jeno blyskotliwymi one-liner'ami. Nie-do-wyt-rzy-ma-nia! wink

A siuraka to sobie miedzy nogi upychaja i podklejaja. Nie probowalem, wiec nie wiem czy boli smile) Ale chyba nie, bo paraduja na scenie jak na wybiegu.

Chetnie obejrzalbym znowu dobry drag show. Jak sie juz ugniezdzimy w nowym mieszkaniu, musimy wyskoczyc do Village Gai.
            • chris-joe Re: Andrej Pejic 30.06.13, 04:44
              W Vancouver za moich czasow najlepsze drag shows bywaly chyba w Celebrities na Davie. Obmacaj i wyskocz kiedys.
              • robak.rawback Re: Andrej Pejic 30.06.13, 20:26
                nie bylam wlasciwie na takim czyms na zywo - chetnie bym w sumie zobaczyla.
                ru paula to ostatnio jak widzialam to w dont go breaking my heart z eltonem wiec jestem bardzo do tylu...
                ale najpierw musze magic mike'a obejrzec ha ha
                • ach_dama_byc_z_kanady Re: Andrej Pejic 30.06.13, 23:29
                  Ja juz widzialam, super tancza, Rawback jak masz mozliwosc wykupienia systemu do nagrywania z TV w TV to zrob to, super sprawa, nagrywasz i ogladasz kiedy chcesz. jedyna wada- nie mozesz zabrac ze soba jak dvd. no chyba ze kupisz dvd recorder i ponagrywasz.

Chris- o to swietnie, nie wiedzialam o czym s takim, no to kiedys rusze zadek z domu i popatrze, za info tez dziekuje smile

Minnie
                  • chris-joe Re: Andrej Pejic 01.07.13, 07:52
                    Co do parad rownosci. Pierwsza zaliczylem wlasnie w Vancouver, jeszcze w latach 80. Jako mlody wowczas gay, dosc swierzo z PRL (wyjawszy 2 lata niemal w Grecji), grdyka mi -pamietam- strasznie latala. Ze tak mozna, ze radosnie. Mimo, ze wtedy przeciez AIDS kosil strasznie.
                    Porownuje to doswiadczenie z innym: przy okazji swieta fajerwerkow, Benson & Hedges to sie wtedy nazywalo, przy English Bay zauwazylem kobitke przycupnieta i lkajaca. Zaczepilem ja, czy wszystko w porzadku, w czyms pomoc, a ona lamanym angielskim, ze wlasnie tu imigrowala z komunistycznej Rumunii, gdzie prad ciagle wylaczaja, i ze nigdy jej sie nie marzylo zobaczyc tyle swiatla!...
                    W BC Parada bywa chyba na poczatku sierpnia. Wybierz sie smile I sie nie boj tych slynnych prawicowych 'piorek w dupie' smile To dzis wydarzenie rodzinne, letni piknik i kiermasz, na ktory chadzaja cale mainstreamowe rodziny w kilka pokolen. Choc i piorek sporo sie znajdzie smile))
                    • ach_dama_byc_z_kanady Re: Andrej Pejic 02.07.13, 13:18
                      Ja bym sie bala pracowicowych piorek..... to oni powinni sie MNIE bac big_grin,

Ja bylam zawsze "inna" i pod prad, przez co matke wprowadzalam w rozpacz a okoliczne plotkary az sie zachlystywaly na moj temat.

A ta Rumunka - ale mnie wzruszyles..no tak, my komunistyczni emigranci my to rozumiemy, co? ja pamietam te nasze polskie wylaczania pradu. potem zrobili tak ze 5 minut warning a potem Bog raczyl wiedziec jak dlugo..
                      na cholere to bylo to nie wiem..

Minnie smile
                      • chris-joe Re: Andrej Pejic 03.07.13, 02:31
                        Aaa jak tak, to sama mozesz przywdziac piorka smile))
                        Ja juz na parady nie latam, bo sie napatrzylem i z czasem wszystkie sa takie same. Zreszta po 50ce tlumy mnie mecza.
                        Choc zawsze sie wzruszam, jak ida rodzice gejowskiego przychowku. I lubie dykes on bikes, co zawsze otwieraja parady na motocykletach, w skorze i z cycem na wierzchu. Sa git smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka