Dodaj do ulubionych

Wiza-turystyczna - POMÓZCIE

IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:37
Czesc . Wlasnie staram sie o wize turystyczna do usa. Bede /mam nadzieje/
posiadal azproszenie od wujaszka - oczywioscie jak mi przysle . Jestem
studentem takze - chcialbym sie dowiedziec co powinienem zabraz na rozmowe z
konsulem indeks - czy potrzebne sa jakies inne zaswiadczenia. Jesli mozecie
pomozcie. misioo@z.pl Z góry dziekuje serdecznie za pomoc :))
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.02.02, 21:24
      jak ja bylem na rozmowie, mialem indeks, legitke, zapomnialem dowodu
      osobistego, zarobki rodzicow, i odpis z dyplomu lic. Bylem wtedy na 1 roku SUM,
      i patrzyla babka na odpis tylko, zadnego zaproszenia nie mialem, mowilem ze ze
      znajomymi ze studiow jade zwiedzac, i szczerze mowiac nie zalezalo mi na wizie,
      bo sie balem leciec, ponoc im mniej ci zalezy tym masz wieksze
      prawdopodobienstwo otrzymania--moze sie nie denerwujesz wtedy...na luja bylem z
      usmiechem na gebie, marynarka, krawat...po angielsku dukalem, wolalem mowic po
      polskiema
      • Gość: misiek Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:00
        i co dostales et wize grzesiu -
        • Gość: grz Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.02.02, 10:35
          no oczywista, na 10 lat
          • Gość: misiek Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 16:29
            Dzieki grzesiek - a czy musze miec jakies papiery z uczelni - bo studiuje - czy
            to jest potrzebne i co to ma byc, aha i czy mam miec jeszcze indeks - no i
            zarobki rodzicow w jakies formie to powinno byc przedstawione - wypis z konta
            rodzicow /jak maja oczywiscie:)/ albo zaswaidczenie o zarobkach :) za pomoc
            wielkie THX :)
            • Gość: grz Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.02.02, 16:43
              Gość portalu: misiek napisał(a):

> Dzieki grzesiek - a czy musze miec jakies papiery z uczelni - bo studiuje - czy
              >
              > to jest potrzebne i co to ma byc, aha i czy mam miec jeszcze indeks - no i
              > zarobki rodzicow w jakies formie to powinno byc przedstawione - wypis z konta
              > rodzicow /jak maja oczywiscie:)/ albo zaswaidczenie o zarobkach :) za pomoc
              > wielkie THX :)

tak, zaswiadzczenie ze studiujesz, w dziekanacie Ci wypisza(za oplata
              oczywiscie:)), wez tez indeks, legitke, na wszelki wypadek

zarobki- ja mialem jakies caloroczne zestawienia podatkowe jakies PITY, czy cos
              takiego..
              nara i podstawa, NA LUJA z USMIECHEM, zadnych tam rozmowek ze cos czy cos,
              jedziesz zwiedzac, albo ci dadza wize albo masz ich w dupie...takie mialem
              podejscie.
              • Gość: misiek Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 17:18
                dzieki pojde na LUJA - tylko wiesz na LUJA to tez cos powiem - ale pojde
                usmiechniety wezme zaproszenie powiem ze wujek chce bo mnie dawno nie widzial
                itd. Czy taka sciema przejdzie :)) sie okaze :) dzieki jeszcze raz :))
                • Gość: grzegorz Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 17:02
                  Gość portalu: misiek napisał(a):

> dzieki pojde na LUJA - tylko wiesz na LUJA to tez cos powiem - ale pojde
                  > usmiechniety wezme zaproszenie powiem ze wujek chce bo mnie dawno nie widzial
                  > itd. Czy taka sciema przejdzie :)) sie okaze :) dzieki jeszcze raz :))

miejmy nadzieje
                  pzdr
                  • Gość: g Re: Wiza-turystyczna - POMÓZCIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.02, 17:05
                    a wogle to se przegladnij dokladnie watki na tym forum, tez tam bylo o tym
                    pisane,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka