Gość: janek IP: *.cable.mindspring.com 15.06.04, 04:22 jade na wakacje do ny i chce szukac roboty na azbestach!mam pytanie czy na azbestach mozna stracic zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Głos Re: azbesty a zdrowie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 11:42 ja wiem tylko że nieźle płacą...zdaje się że w okolicach 1000$ za tydzień...no ale azbeścik :) coś za coś...powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: azbesty a zdrowie IP: *.144.popsite.net 15.06.04, 13:35 A gdzie taka prace szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Azbeścik- bardzo zdrowiutki 15.06.04, 20:08 Nie ma nic lepszego jak zrywanie azbeściku w takim gumowym kombinezonie, w temperaturze 40 C. Można też ochronę ściągnąć wdychając igiełki, które osiadając na płucach powodują stopniowo zmiany nowotworowe, doprowadzając do wczesnej śmierci jegomościa. A wtedy rodzinka z radości skacze bo można już dolary wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś
edgur Re: azbesty a zdrowie 16.06.04, 04:27 Trzynastego czerwca odpowiedzialem na temat AZBESTY, moja tresc byla o kopalniach azbestosu. Tak, jest dosyc roboty dotyczajac wyrywania azbesty z starych domow i budynkow. Wyplaty powiem ze wyrzsze jak przecietne. Tak, daja ci kombinezon, maske z filtrem itp. Jak wszystko w porzadku to bezpieczna ale mordega jak pogoda jest goraca i duszna. Duzo Szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś