Dodaj do ulubionych

GREEN CARD KIEDY WYNIKI???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:15
Witam Panstwa chcialem sie dowiedziec kiedy sa wyniki losowania loterii
wizowej??

kiedy kontaktuja sie z osobami wylosowanymi?
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwek Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:02
      od Maja do Lipca 2005 poinformuja wylosowane osoby
      • Gość: ania Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 13:09
        No tak, niby pisza ze od maj ado lipca. Jednak z tego co słyszałam wszystkie
        osoby które zostały wylosowane w zeszłym roku dostały powiadomienia już jakoś w
        połowie maja. Dlaczego to pisze? Bo chciałabym sie upewnić ze faktycznie
        wiekszość z nich wysyłana jest już w maju i raczej w lipcu niczego już nie
        powinnam sie spodziewać. Bardzo mi na tym zależy! Dlatego prosze o odpowiedź.
        • Gość: T Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: 195.94.203.* 11.01.05, 13:51
          Ja zawiadomienie dostałem na początku lipca 2004
          • Gość: ania Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 14:42
            chcialam sie zapytac czy w trakcie oczekiwania na wyniki losowania można
            załatwiać wizę H1B. Czy jedno nie wyklucza drugiego. Ponieważ chciałabym zacząć
            załatwiać to w czerwcu bo zależy mi na wyjeździe we wrzesniu. Jak musialabym
            czekać do lipca to byłby to dla mnie problem. Myślałam ze wszystko wysyłają juz
            w maju (:
            • Gość: T Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: 195.94.203.* 11.01.05, 15:36
              W/g mnie nie ma zależności pomiędzy loterią a wizą turystyczną. Jeżeli
              natomiast wygrasz loterię i dostaniesz wizę inigracyjną to wtedy (ale dopiero
              wtedy)anulują Ci wizę turystyczną (chyba).
              Nie czekaj na wyniki tylko składaj o promesę turystyczną.
              Pozdrawiam
              T
              • Gość: ania Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 16:10
                Tylko że H1B to nie jest wiza turystyczna tylko pracownicza. I z nia wiazą sie
                pewne koszty. Ale dzieki za odpowiedź.
                pozdrawiam
                • swieru121 Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? 02.02.05, 02:05
                  jak dostac wize h1b? jak to zalatwic i jakie sa wymagania
        • Gość: aguleczka Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: 81.15.254.* 11.01.05, 22:21
          Ja zaś zawiadomienie dostałam w połowie lipca tj dokładnie 22 lipca,więc
          naprawde z tym jest różnie...
    • Gość: Aga Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 04:07
      a czy ktos wie kiedy losują?
      bo moze by tak potrzymac kciuki w ten dzien?
      • Gość: Uzek.OLEKSY Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.client.comcast.net 03.02.05, 06:03
        Lepiej trzymaj szmate...i wycieraj, wycieraj... Moze przyda ci sie jak
        wylosujesz green card.
        • swieru121 Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? 03.02.05, 16:07
          ja moge trzymac szmate nie ma sprawy tylko zeby za to jakos zaplacili. czy
          naprawde tam jest tak strasznie? jesli tak to dlaczego jest tam tylu polakow
          • cracovian Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? 03.02.05, 16:16
            A kto mowi, ze jest strasznie? Jesli tu przyjedziesz i do szkoly nie pojdziesz
            to bedziesz albo mlotek albo szmate trzymal. Ale zyc na pewno sie da :-)
            • Gość: Mateusz Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 22:34
              Mam pytanie//MOze mi ktos powiedziec?kiedy jest losowanie green card lottery??..
              • Gość: sylwek Re: GREEN CARD KIEDY WYNIKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:35
                bede wysylac zgloszenia do wylosowanych osob od Maja do Lipca 2005 roku
                (loteria 2006)
                • Gość: malgosia pytanie o pieniadze IP: *.udn.pl 04.02.05, 09:41
                  w ktoryms z watkow ktos napisal, ze dosc liczna rodzina wykosztowala sie na
                  zielona karte, a w koncu jej nie dostali. moje pytanie wiec jest takie - i
                  zwracam sie tu do osob dobrze zorientowanych - kiedy placi sie za zielona
                  karte? po wylosowaniu a przed rozmowa, kiedy jeszcze nie wiadomo czy sie ja na
                  pewno dostanie? nie pytam o oplaty za badania tylko o calosc. gdzies tu
                  przeczytalam, ze to niestety jest dosc wysoka oplata dlatego sprawa jest bardzo
                  istotna, bo jesli np. mam sprzedac samochod albo sie zapozyczyc dla 4 osob, a
                  potem odejsc z kwitkiem to chyba zrezygnuje z tej "zabawy".
                  pozdrawiam
                  • Gość: T Re: pytanie o pieniadze IP: 195.94.203.* 04.02.05, 10:47
                    Przed rozmową z konsulem
                  • sylwek07 Re: pytanie o pieniadze 04.02.05, 14:08
                    co Ci moge odpisac na ten Twoj post,tylko tyle ze do tej pory nie wiemy
                    dlaczego nie dostali tych wiz..sama musisz rozwazyc czy to co napisalas w
                    aplikacji jest prawda,czy macie jakas wizje na zycie w USA itp.zycze powodzenia
                    na rozmowie i pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka