Gość: linka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:10 Sa jacys farmaceuci ktorzy sie wybieraja do U.S albo juz tam sa i pracuja w zawodzie? Bede wdzieczna za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: farmaceuci IP: 66.189.0.* 03.02.05, 23:35 A czy moga byc studenci farmacji w USA? Co Cie interesuje? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: farmaceuci IP: *.novartis.com 07.02.05, 11:53 Wybieram sie niedlugo do US z mysla o pobycie stalym i zdobyciu licencji. Jest ptzy tym sporo roboty papierkowej i poszukuje osoby ktora przez to przeszla. Do datkowo bede potrzebowala klilka pozycji do przygotowania sie do egazaminow typu Shergel itp. Jak to zdobyc jescze wPolsce? Aniu na ktorym roku jestes i w gdzie dokladnie studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: farmaceuci IP: 66.189.0.* 07.02.05, 19:39 witaj Studiuje w stanie Massachusetts. Ciezko powiedziec na ktorym jestem roku, wiec powiem tak: jestem na razie na pre-pharmacy w dwuletnim collegu. Mam zamiar go skonczyc w przyszlym roku i po zdaniu wszelkich wymogow (PCAT, aplikacje etc..)przetransferowac sie do Pharmacy college w Bostonie lub do 3-letniego collegu w Worcester(jest to 3letni program bez przerwy). Niestety nie studiowalam farmacjii w Polsce (jestem mgr historii co do farmacji ma sie jak piesc do nosa ;-), wiec nie przebylam tej calej roboty z tlumaczeniem itd. Jesli jednak ty jestes po farmacji to szczerze gratuluje pomyslu bo zawod farmaceuty w stanach to kura przynoszaca zlote jajo. jednak sa to stosunkowo trudne studia i bardzo kosztowne, gwaranuja ci jednak otrzymanie pracy juz podczas pobytu w szkole. Jesli moge ci w czyms pomoc, pytaj. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: farmaceuci IP: 142.46.53.* 07.02.05, 19:56 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jesli moge ci w czyms pomoc, pytaj. oczywiscie, ze mozesz mozesz jej ksiazki kupic i wyslac mozesz wyslac droga morska taniej cie to bedzie kosztowalo a jej az tak bardzo sie nie spieszy ale jak chcesz to mozesz i lotnicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choice Re: farmaceuci IP: *.dyn.optonline.net 08.02.05, 06:13 gratuluje wyboru. Zona moja (-: zastanawia sie wlasnie nad farmacja/nursing/... Masz moze jakies namiary na priva (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choice Re: farmaceuci IP: *.dyn.optonline.net 08.02.05, 06:14 gratuluje wyboru. Zona moja (-: zastanawia sie wlasnie nad farmacja/nursing/... Masz moze jakies namiary na priva (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: farmaceuci IP: *.novartis.com 08.02.05, 18:31 Aniu, mam mnostwo pytan. Wolalabym ominac forum chociazby z racji na niestosowne uwagi nijakiego vip'a. Jak masz gg to bylabym wdzieczna za przeslanie numeru na maila emierzej@yahoo.com Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś