Dodaj do ulubionych

dostane wize czy nie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:29
za rok chce sie starac o wize do canady, chce leciec do rodziny na wakacje, ale mialabyc leciec zaraz po maturze!i w tym problem ze konsul moze pomyslec ze chce tam zostac! no..to swoja drogą ze chce tam wyjechac na stałe ale chyb ajednak wroce studiowac w polsce.ale boje sie ze moge nie dostac tej wizy, wiadomo: skonczylam szkole i to moze byc podejrzane. Ale w sumie juz bylam raz w canadzie i wrocilam ... strasznie sie boje ze nie dostane tej wizy a wtedy to bym sie załamała. musze ją dostać!! jak mysliscie??
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: dostane wize czy nie?? 24.02.05, 14:19
      masz na mysli rok 2006?
    • Gość: Mena Re: dostane wize czy nie?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.05, 15:26
      No hej!Wiesz ja jestem w takiej samej sytuacji.Jestem maturzystka ,jechała.bym
      tak jak ty do rodzinyTez sie boje ze konsul bedzie myslał,że tam chce zostac i
      nie dostane wizy.Tylko ja jade za miesiąc do Warszawy po wizę ,także jakby co
      to powiem ci jak było :-)Mi tez strasznie zalezy na tej wizie i nie wiem co
      zrobie jak jej nie dostane,narazie wolę o tym nie mysleć.Ale mam nadzieje ze
      bedzie dobrze.Mam wszystkie papiery,teraz tylko jechać.Ale nie przejmuj
      sie...nie jesteś sama>Bedzie dobrze!Zobaczysz!Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie!
    • pajloot Re: dostane wize czy nie?? 24.02.05, 19:21
      tak chodzi mi o rok 2006 :)
      dziekuje ci bardzo za odp to mnie troche podniosło na duchu :) to jak jzu dostaniesz tą wizę ;) to mi napisz jak było i o co cię pytali :) pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: Mena Re: dostane wize czy nie?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.05, 00:02
        No pewnie,że dam znać,tylko trzymaj kciuki za mnie-napewno się przydadza:-)
        Wiesz,cały czas panikuje ze nie dostane itd,ale są jednak szanse że
        dostaniemy.Jak mi sie uda to powiem Ci wersje która zastosowałam:-)a jak nie
        wyjdzie to bedziemy razem główkowac co tu wykombinowac,żeby dostać:-)Serdecznie
        pozdrawiam:-)Jak chcesz sie skontaktować to pisz na maila:meena@poczta.one.pl!
        Pozdrawiam
    • ala84tol ....... glowa do gory ....... 25.02.05, 00:09
      Gość portalu: karolina napisał(a):

> musze ją dostać!! jak mysliscie??

Na pewno ja kiedys dostaniesz ... :-)

wejdz na forum o Kanadzie: (dwa)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005

powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka