Dodaj do ulubionych

Kupno samochodu...

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 17:36
Czy ktos z Was wie gdzie w NYC kupic tanio i szybko samochod na chodzie. Bede
wdzieczny za oferty lub strony w necie itp. Wszelkie propozycje sprzedazy
prosze kierowac na: astac@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jankes Re: Kupno samochodu... IP: *.broadcom.com 17.06.02, 18:03

Kazdy KIA Motors dealer...
      Nowy i tanio :)
      • Gość: WEBADI Re: Kupno samochodu... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.06.02, 23:44
        :))))))))) A tak na serio?
        • Gość: Mr. T Re: Kupno samochodu... IP: *.ne.client2.attbi.com 18.06.02, 01:51
          Gość portalu: WEBADI napisał(a):

> :))))))))) A tak na serio?

A ile chcesz zaplacic?
          • Gość: WEBADI Re: Kupno samochodu... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 02:33
            1000$ Niewiele? Niestety tylko tyle moge dac.
            • Gość: inka Re: Kupno samochodu... IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 18.06.02, 05:53
              sprawdz www.recycler.com.
              Za taka kwote, to jakis starszy bedziesz musial kupic.
            • Gość: Mr. T Re: Kupno samochodu... IP: *.ne.client2.attbi.com 18.06.02, 07:08
              Gość portalu: WEBADI napisał(a):

> 1000$ Niewiele? Niestety tylko tyle moge dac.

Na pewno mozna kupic samochod za $1000. Problem tylko gdzie... Czasami na
              stacjach benzynowych maja wystawione takie stare samochody na sprzedaz.
              Zobaczylbym tez w gazecie. $1000 to troche za malo, zeby szukac u dealerow, nawet
              u takich z uzywanymi samochodami. W kazdym badz razie mam nadzieje, ze znasz sie
              na samochodach i umiesz przy nich cos naprawic, bo za takie pieniadze gwarancji
              zadnej nie dostaniesz. 2,5 roku temu moja Toyota Camry z 85 roku byla mniej
              wiecej warta $1000, ale wolalem oddac ja Armii Zbawienia, niz sprzedawac. Nie
              byla w zlym stanie tak ogolnie, ale pewnie trzeba by w nia bylo wlozyc nastepny
              $1000 aby wszystko ladnie chodzilo... Ale do konca swych dni wozila mnie do pracy
              i z powrotem.

Wyciagnalem wlasnie gazete z niedzieli (Boston Globe) i poszukalem jakie maja
              samochody... Znalazlem tylko kilka w okolicach tysiaca:
              Toyota Tercel (1990) 120 Tys mil przebiegu (5 biegowa standard) - $900
              Toyota Tercel (1992) 4 biegowa - $1,200
              Honda Accord (1988) LXI (coupe), standardowa skrzynia biegow, - $1,300
              Honda Accord (1992) 4 drzwiowa, (5 biegowa standard), 148 tys mil - $1,800

Nie wiem jak sie beda roznily ceny w Nowym Yorku. W gazecie duzego wyboru w tej
              cenie nie bylo, ale wielu ludziom nie chce sie dawac ogloszenia majac tak tani
              samochod. Lepiej to wyglada od okolo $3,500.

W kazdym badz razie masz juz jakas orientacje. Zycze powodzenia!
              • Gość: WEBADI Re: Kupno samochodu... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 10:07
                DZieki. Wiem ze za 1000$ nie moge sie spodziewac Lexusa. Ale jedziemy ze
                znajmymi na WAT i nie mamy kasy na wózki za 2 lub wiecej tysiecy. Nie stac nas
                na to. Ale dzieki za szcere checi.
                • Gość: Jurek Re: Kupno samochodu... IP: *.244.100.238.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.07.02, 06:38
                  Mam nadzieje ze bierzesz tez pod uwage podatek, ubezpieczenie, tablice...
                  • Gość: namonik Re: Kupno samochodu... IP: *.nyc.rr.com 13.08.02, 07:43
                    Samochod za $ 1000 w NYC mozesz kupic na aukcji, nawet dobry jesli z manualna
                    skrzynia biegow. Te wogole tu sie nie sprzedaja.
                    Podatek wynosi 8,25 % czyli $82.50
                    Rejestracja okolo 50-60 dolarow. Jak na razie niezle.
                    Najwiekszy problem to ubezpieczenie bez ktorego nie mozna zarejestrowac.
                    to moze cie kosztowac okolo 1200-1800 dolarow rocznie jesli ci przyznaja
                    preferencyjna stawke. Albo 2500-3000 jesli nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka