Dodaj do ulubionych

LasVegasMan to potega !

IP: *.server.ntli.net 04.10.05, 22:55
O co chodzi....
Od dawna planowalismy wyjazd w rejon kanionow. Jako ze mielismy do dyzpozycji
zaledwie 5 dni nasz wyjazd byl z gory skazany na zaliczanie w ekspresowym
tempie najciekawszych miejsc.
Wczesniej nigdy nie myslalem ze mozna osiagnac taki rezultat w kilka dni, a
jednak...
Po kolei zaliczylismy Zion Park, Bryce Canyon, Antelope Canyon, Grand Canyon,
Oatman City, Las Vegas.
Zjechalismy kawal Nevady, Arizony, Utah w zaledwie 3 dni a wszystko dzieki
jednemu czlowiekowi o pseudonimie LASVEGASMAN.
Polecam wszystkim polskiego przewodnika w Las Vegas !!
Bodziu jeszcze raz wielkie dzieki !
Obserwuj wątek
    • borasca0107 Re: LasVegasMan to potega ! 05.10.05, 03:51
      Gość portalu: HubyMac napisał(a):

> Polecam wszystkim polskiego przewodnika w Las Vegas !!

hmmmm... to ja tak na wszelki wypadek poprosze o jakies namiary:)
      • Gość: LasVegasMan Re: LasVegasMan to potega ! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 05.10.05, 07:12
        borasca0107 napisała:

> Gość portalu: HubyMac napisał(a):
        >
        > > Polecam wszystkim polskiego przewodnika w Las Vegas !!
        >
        > hmmmm... to ja tak na wszelki wypadek poprosze o jakies namiary:)

LasVegasMan - zawodowy polski przewodnik po Las Vegas i okolicy.
        lasvegasman@go2.pl

• borasca0107 Re: LasVegasMan to potega ! 05.10.05, 18:23
          Gość portalu: LasVegasMan napisał(a):

> LasVegasMan - zawodowy polski przewodnik po Las Vegas i okolicy.
          > lasvegasman@go2.pl

hmmmm.. a jaka moge miec pewnosc, ze Ty to ten sam LVM,
          o ktorym zalozyciel watku wspomina? :)
    • Gość: LasVegasMan Re: LasVegasMan to potega ! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 05.10.05, 07:09
      Serdecznie dziekuje za takie slowa uznania. Zrobilem ile moglem. Staralem sie
      jak moglem, aby pomoc. Wiem, ze kazdy ma swoj sposob widzenia. Jednak jestem
      zadowolony, ze Ty i reszta Waszej grupki jestescie zadowoleni.
      Jeszcze raz dziekuje za slowa uznania i zycze Wam powodzenia.
    • ontarian znam kolesia, tez go polecam 05.10.05, 18:06
      facio limuzyna gosci wozi
      i tylko za benzyne mu trzeba zwrocic
      nawet lunch postawi jak kogos lubi
      • borasca0107 Re: znam kolesia, tez go polecam 05.10.05, 18:21
        ontarian napisał:

> facio limuzyna gosci wozi
        > i tylko za benzyne mu trzeba zwrocic

hej.. na dobranocke jeszcze za wczesnie!;)

> nawet lunch postawi jak kogos lubi

a ile trzeba mu zaplacic aby kogos polubil? :)))
        • ontarian Re: znam kolesia, tez go polecam 05.10.05, 18:38
          borasca0107 napisała:

> hej.. na dobranocke jeszcze za wczesnie!;)
          zalezy gdzie

> a ile trzeba mu zaplacic aby kogos polubil? :)))
          w naturze zaplate pobiera
          • Gość: HubyMac Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.server.ntli.net 05.10.05, 20:59
            Witam

Jesli chcesz miec pewnosc ze "ten ktos" kto zalozyl watek nie jest tym samym
            ktory zwie sie lasvegasman to widac slabo Tobie idzie w kontaktach z wirtualna
            rzeczywistoscia ;)
            Popatrz sobie na moj IP a dowiesz sie ze ja juz jestem w Anglii a Bodziu
            (lasvegasman) pisze z miejsca z ktorego powinien.
            Tak na powaznie, to uderzajcie smialo, bo zadne biuro nie da Wam tego co ten
            czlowiek. Rowniez sami nie zwojujecie tyle.
            Pozdrawiam
            • jj19 Do not push too far :))). 05.10.05, 21:12

" Rowniez sami nie zwojujecie tyle."

Pisz tylko o sobie. Zycze wiecej wiary w siebie.

• Gość: LasVegasMan Re: Do not push too far :))). IP: *.dyn.sprint-hsd.net 06.10.05, 06:45
                jj19 napisała:

> Gość portalu: HubyMac napisał(a):
                >
                > " Rowniez sami nie zwojujecie tyle."
                >
                > Pisz tylko o sobie. Zycze wiecej wiary w siebie.

HubyMac nic zlego nie napisal. Jesli nie masz ochoty mu wierzyc, to nikt nikogo
                do tego nie zmusza. On tylko wypowiedzial sie o tym, co mozliwe bylo do
                pokazania w tak krotkim czasie.

Co do innych wypowiedzi, to nie musicie sie publicznie o swoich upodobaniach
                sie chwalic. Jesli nie macie czegos madrego do powiedzenia, to o swoich
                upodobaniach piszcie na innym forum poswieconym tym sprawom.
                • ontarian Re: Do not push too far :))). 06.10.05, 14:24
                  Gość portalu: LasVegasMan napisał(a):

> sie chwalic. Jesli nie macie czegos madrego do powiedzenia, to o swoich
                  > upodobaniach piszcie na innym forum poswieconym tym sprawom.
                  bo co? bo ty tak powiedziales? hehehe, nie rozsmieszaj mnie
            • borasca0107 Re: znam kolesia, tez go polecam 06.10.05, 18:15

> Jesli chcesz miec pewnosc ze "ten ktos" kto zalozyl watek nie jest tym samym
              > ktory zwie sie lasvegasman to widac slabo Tobie idzie w kontaktach z
              > wirtualna rzeczywistoscia ;)

pewnosci to ja nie mam w niczym - brak zaufania do wszystkiego naokolo,
              a szczegolnie do siebie samej;P - stad moje pytanka... grr

> Popatrz sobie na moj IP a dowiesz sie ze ja juz jestem w Anglii a Bodziu
              > (lasvegasman) pisze z miejsca z ktorego powinien.

na slowo tez nie wierze - szczegolnie tutejszym Forumowiczom:)))

eehhh... chcesz mi wmowic, ze w Las Vegas
              mieszka tylko jeden Bodzio z Polski? :)

> Tak na powaznie, to uderzajcie smialo, bo zadne
              > biuro nie da Wam tego co ten czlowiek.

tak na powaznie... bardziej chodzilo mi o porady kogos
              doswiadczonego (najlepiej przewodnika, a polskiego
              i to na dodatek z LV to juz w ogole byloby super:)
              - oczywiscie za oplata - ale nie w naturze! GRRRRR :)
              Jak juz wspomnialam narazie nie wybieram sie tam,
              ale na wszelki wypadek, na czarna godzine jakis kontakt
              przydaloby mi sie juz teraz wpisac do kapownika:)

Jesli sie tam wybiore to tylko z rowerem - dlatego interesuje mnie bardzo jaka
              pore roku wybrac na taka rowerowa eskapade po kanionach, czym przetransportowac
              sie z rowerem z Las Vegas i przede wszystkim jaka trase wybrac, aby na dwoch
              pedalach w ciagu okolo 3 tygodni zwiedzic jak najwiecej:) itp.

> Rowniez sami nie zwojujecie tyle.

nie smiem nawet marzyc o tym:)

ok.. koniec podszczypywania:)

Ciesze sie, ze miales super urlop i ze w znacznej mierze jest to zasluga
              naszego zyczliwego Rodaka z Las Vegas - oby wiecej takich ludzi nam sie
              trafialo na trasie:)

Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: HubyMac Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.server.ntli.net 06.10.05, 18:55
                Ludzie wiecej optymizmu!! Tak jak Bogdan juz podkreslil, ja staralem sie Wam
                przekazac w paru slowach to co mnie spotkalo i komu to zawdzieczam.
                Jesli was to lechce, drazni albo Bog wie co to po kiego licha wogole tracicie
                swoj czas? Pisze do tych ktorych byc moze to zainteresuje, po to jest forum.
                Reszta paszla won, ze sie malo kulturalnie wyraze
                Pozdrawiam
                • borasca0107 Re: znam kolesia, tez go polecam 06.10.05, 19:09

> Ludzie wiecej optymizmu!!

Twojego optymizmu????
                  Nie dziekuje... pozostane przy swoim:)

Dziwi mnie fakt, ze w ogole piszesz cokolwiek
                  na forum dyskusyjnym jakby nie bylo - skoro
                  nerwy Ci puszczaja przy zwyklych wypowiedziach innych forumowiczow.
                  Moze w Twoim przypadku lepsza forma bedzie zalozenie
                  sobie bloga albo wlasnego web page, gdzie nikt Ci sie nie bedzie
                  mogl dopisac do Twoich hymnow pochwalnych - to tylko taka sugestia.

Swoja droga - nie wygladasz na wypoczetego:)
                  Moze program zwiedzania byl lekko przeladowany? ;P
                  • Gość: LasVegasMan Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.dyn.sprint-hsd.net 07.10.05, 06:42
                    Borasca0107, nie rozumiem Ciebie. Raz cieszysz sie, ze jest ktos, kto moglby
                    pomoc i do tego jest polskim przewodnikiem, a pozniej atakujesz HubyMac'a.
                    Chlopak skorzystal z okazji, ze znalazl mnie, ktoremu mogl zaufac zanim mnie
                    mogl zobaczyl po raz pierwszy. Ciesze sie z ogromnego zaufania. Nie zawiodl
                    sie. Niestety my Polacy nie jestesmy ufni nikomu, a szczegolnie nam samym
                    Polakom. Poza tym, jestesmy narodem, ktory nie moze przezyc, ze ktos inny ma to
                    czy tamto lub, ze ktos jest tym lub kim innym. Nagle wyskakuja pedaly, ktore
                    poszukuja sobie podobnych i probuja znieslawic kogos, kto stara sie pomoc
                    innym. Jedyna osoba, ktora tu na tym forum pisze i mnie zna jest HubyMac.
                    Pedaly podszywajace sie i starajace sie mnie znieslawic nigdy ze mna nie mialy
                    zadnych kontaktow. Stad Twoje "tak na powaznie... bardziej chodzilo mi o porady
                    kogos doswiadczonego (najlepiej przewodnika, a polskiego
                    i to na dodatek z LV to juz w ogole byloby super:)
                    - oczywiscie za oplata - ale nie w naturze! GRRRRR :)"
                    Jak widzisz latwiej jest sluchac jakiegos poj.... niz kogos, kto przekazuje
                    swoje spostrzezenia dla dobra ogolu. W tym przypadku miejsce nadawania tych
                    bzdur nie mialo znaczenia. Powtorze jedynie za HubyMac'iem : wiecej optymizmu.
                    Oczywiscie, ze mozesz zostac przy swoim, ale po Twojej reakcji, wyjdziesz
                    jedynie na ...
                    • ontarian Re: znam kolesia, tez go polecam 07.10.05, 15:36
                      przestan durnia rznac i miec innych za glupszych od siebie
                      kazdy widzi co robisz, darmowa reklame swojego 'byznesu'
                      a skoro cie nie stac na normalna reklame
                      to znaczy ze z ciebie byznesmen jak z koziej dupy traba
                  • Gość: HubyMac Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.server.ntli.net 07.10.05, 17:09
                    Borasca, tak ciebie czytam nieudaczniku i szczerze mi cie zal....
                    Wystarczajaco duzo udowodnile(a)s w tym krotkim watku jaki z ciebie pajac
                    zmieniajac w zasadzie o 360 stopni twoje podejscie do tematu. Nie masz bladego
                    pojecia o glupim IP a piszesz cos o blogach czy web wynalazkach. Spory zepol
                    tam chyba pracuje nad twoja sztuczna inteligencja.
                    A na powaznie to dochodze do wniosku ze zal ci dupsko sciska, jak czytam cos o
                    przeladowanym urlopie. A rzeczywsicie byl, a ty mozesz poki co pomarzyc...
                    Pozdrawiam
                    • ontarian Re: znam kolesia, tez go polecam 07.10.05, 17:22

> A na powaznie to dochodze do wniosku ze zal ci dupsko sciska, jak czytam cos
                      o
                      > przeladowanym urlopie. A rzeczywsicie byl, a ty mozesz poki co pomarzyc...
                      tak powaznie, to ciebie zal, ze tak malo czasu na zwiedzanie miales
                      i to raczej tobie, zal dupsko z tego powodu sciska
                      zmien prace, moze w nowej wiecej urlopu bedziesz mial

p.s. trzeba bylo helikupterem to zwiedzanie zrobi
                    • borasca0107 Re: znam kolesia, tez go polecam 07.10.05, 17:55

> Borasca, tak ciebie czytam nieudaczniku i szczerze mi cie zal....

nie rozsmieszaj mnie:))))))

Reklame to Ty niezla robisz - napewno swoim pluciem zachecisz wiele osob do
                      korzystania z uslug Twojego przewodnika, najwyrazniej tez z lekko przerosnietym
                      ego wnioskujac po sposobie jakim Tobie tu wtoruje promujac swoje uslugi:)))

> Wystarczajaco duzo udowodnile(a)s w tym krotkim watku jaki z ciebie pajac
                      > zmieniajac w zasadzie o 360 stopni twoje podejscie do tematu.

ja zmienilAm podejscie do tematu?? :))

Po pierwsze to na wstepie zaznaczylam, ze do LV nie wybieram sie - mimo
                      wszystko nie jest to dla mnie zbyt intrygujaca wyprawa, na ktora warto
                      poswiecic czas - ale moze kiedys gdy juz wyczerpia mi sie pomysly na super
                      wyjazdy to i tam zawitam.... po drugie pomyslalam, ze skoro tak bardzo byles
                      zadowolony z uslug przewodnika to dobrze by bylo gdybys podal tez jakies
                      namiary - ja sobie wpisalabym do kapownika na przyszlosc (na czarna godzine:) a
                      moze ktos z Forumowiczow czytajacych twoje hymny pochwalne tez chcialby
                      skorzystac... ale nie spodziewalam sie, ze bedziecie obydwaj jadem pluc na
                      prawo i lewo... :))) wiec jeszcze raz - moje szczere gratulacje w promowaniu
                      Waszej pieniaczej glupoty:)

> Nie masz bladego pojecia o glupim IP

blade mam.

> a piszesz cos o blogach
                      > czy web wynalazkach.

bo widze, ze na forum dyskusyjnym cos za szybko Tobie i Twojemu Przewodnikowi
                      nerwy puszczaja - czy moze powinnam napisac - siano za szybko sie wysypuje?:)

> Spory zepol tam chyba pracuje nad twoja sztuczna inteligencja.

ulzylo? :)))))))))

> A na powaznie to dochodze do wniosku ze zal ci dupsko sciska,

zal???? - czy TO powinno mnie teraz zdenerwowac??? :)
                      Nie rozsmieszaj mnie - przewaznie tak bywa, ze kazdy mierzy wedlug siebie - czy
                      to oznacza, ze ty czytajac tutaj wzmianki na temat najprzerozniejszych wypraw
                      roznych podroznikow zalewasz sie zazdroscia??? - no to wspolczuje:) - to chyba
                      odrobine tlumaczy Twoje pieniactwo:)

> jak czytam cos o przeladowanym urlopie.

to nie z zazdrosci tylko w trosce o Twoje zdrowie psychiczne:) - nie sprawiasz
                      wrazenia zrelaksowanego po udanym urlopie:)

> A rzeczywsicie byl, a ty mozesz poki co pomarzyc...

:))))))))

niech pomysle... koniec roku 2004 w Meksyku, poczatek roku 2005 przywitany w
                      Gwatemali...pozniej tego samego urlopu Belize i zakonczenie urlopu w Meksyku...
                      piec miesiecy pozniej, czyli ciagle rok 2005 - jeden dzien w amerykanskim
                      Everglades, potem Bolivia, potem Peru, zakonczenie nastepnej wyprawy w
                      Ekwadorze... juz mam bilet lotniczy wykupiony, a wiec raczej nie zanosi sie na
                      zmiane planow - wiec koniec roku, czyli wigilia w Kambodzy, potem chwila w
                      Tajlandii, potem sylwester w Birmie, a i pierwsze kroki na poczatku roku 2006 w
                      Laosie... i na zakonczenie jak sie uda zdobyc bilet lotniczy to kilka dni w
                      Nepalu.... tak sobie wiec mysle, ze owszem - masz racje:)... strasznie mi jak
                      to napisales, zal dupsko sciska na mysl o Twojej zwyczajnej przejazdzce
                      klimatyzowanym samochodem po okolicach Las Vegas... :)))))

Pozdrowionka.
                      • Gość: HubyMac Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.server.ntli.net 07.10.05, 19:06
                        No nie....heheheheh
                        Przyznam ze dawno sie tak nie ubawilem. Jesli mnie niby cisnienie podnioslo, to
                        szczerze rozbawiles mnie tym rozdrabnianiem sie na detale.
                        Widac to jak na dloni ze to ciebie kazde zdanie w dupsko kluje. A juz rewelacja
                        sezonu jest ten twoj "napiety program", hehe
                        Cholera juz sie martwie, czy aby ci pluca starczy, ty MOJ GLOBTROTERZE.
                        Zenada, istna zenada czytajac to, choc z drugiej strony radocha jak sie
                        czlowiek troche usmieje, a to mi zapewniles! Bravo !!!
                        Aha, a propos twojej natury podroznika....
                        Tys jedna wielka popie.., skoro nie majac bladego pojecia wyrazasz opinie o
                        miejscu ktore widziales jedynie na zdjeciach.
                        Powodzenia w odkrywaniu Lap, Moniek czy Bog wie czego. Na nic innego cie nie
                        podejrzewam
                        Pa
                        • borasca0107 Re: znam kolesia, tez go polecam 07.10.05, 19:30
                          Koncze ta interesujaca dyskusje - jesli juz sobie tak sympatycznie rozmawiamy
                          to na zakonczenie dodam jednak, ze jestes ciekawym czubkiem - trzeba miec
                          niezly tupet, aby nawolywac innych do optymizmu, nie majac jednoczesnie
                          zielonego pojecia jak wyglada zwyczajne zdrowe poczucie humoru, o elementarnej
                          kulturze nie wspominajac....zamiast innych niewybrednie wyganiac stad, zrob
                          sobie przysluge i splucz sie w muszli klozetowej:)

Baw sie dobrze.
                          • ontarian Re: znam kolesia, tez go polecam 07.10.05, 19:53
                            borasca0107 napisała:

> sobie przysluge i splucz sie w muszli klozetowej:)
                            goovno samo sie nie splucze
                            ktos to musi zrobic
                            • Gość: LasVegasMan Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.dyn.sprint-hsd.net 08.10.05, 04:04
                              ontarian napisał:

> goovno samo sie nie splucze
                              > ktos to musi zrobic

Z twoim "seksualnym" podejsciem do ludzi, to musisz miec w tym duza praktyke.

• Gość: LasVegasMan Re: znam kolesia, tez go polecam IP: *.dyn.sprint-hsd.net 08.10.05, 04:15
                            borasca0107 napisała:

... nie majac jednoczesnie
                            > zielonego pojecia jak wyglada zwyczajne zdrowe poczucie humoru, o
                            elementarnej
                            > kulturze nie wspominajac....zamiast innych niewybrednie wyganiac stad, zrob
                            > sobie przysluge i splucz sie w muszli klozetowej:)

Po pierwsze, pisanie, ze ktos pobiera oplate w naturze, nie jest humorem.
                            Po drugie, elementarna "kulture" wlasnie mozna przeczytac powyzej tych
                            odpowiedzi.
                            Po trzecie, dodam, ze nie prowadze biznesu, tylko pracuje w firmowym biznesie.
                            To, aby nikomu znow nie przyszlo "kulturane" dobieranie slow.

• ertes borasca, ontarian 10.10.05, 15:41
                            dobrze wyczuliscie wariata :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=30109838&a=30152151
                            dziekuje za takiego przewodnika.
                            • borasca0107 Re: borasca, ontarian 10.10.05, 21:44
                              ertes napisał:

> dobrze wyczuliscie wariata

rzeczywiscie niezly kaliber z niego!! :))))
    • Gość: Maggie Re: LasVegasMan to potega ! IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 08.10.05, 07:10
      Huby Mac!!!
      Czy jest mozliwosc skontaktowania sie z Toba? my wlasnie za miesaic chcemy
      wyruszyc na takla sama trase... daj znac na gosiagruca@o2.pl.bylabym bvardzo
      wdzieczna za wszystkie rady i w sumie ciekawa jestem opisu tej wycieczki. z
      gory dzieki i pozdrawiam Goska
      • Gość: HUbyMac Re: LasVegasMan to potega ! IP: *.server.ntli.net 08.10.05, 21:39
        I o to chodzilo mi, zeby pomoc choc jednej normalnej i inteligentnej osobie.
        Mam nadzieje ze dwa jadace w jednym zaprzegu oszolomy - Borasca i Ontarian nie
        zapuszcza wiecej zurawia, w co jednak watpie....
        Zreszta po ostatnim poscie widze ze i inwencji juz brakuje... Zreszta o
        jakiej "inwencji" tu pisac...
        Ciao Glab-troterzy
        • Gość: mac Re: LasVegasMan to potega ! IP: 134.117.186.* 09.10.05, 09:10
          alez tu sa glupi ludzie na tym forum
          • Gość: cumshot Re: LasVegasMan to potega ! IP: *.server.ntli.net 09.10.05, 16:43
            Tys nie mniejszy popapraniec skoro sie przylaczasz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka