claudia207 04.09.06, 14:09 Gdzie dziewczyny robicie albo robilyscie udane zakupy ciuchow do pracy biurowej i na codzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborgus Re: zakupy ciuchow ciazowych 04.09.06, 17:41 ja najwiecej mialam z JC Penny, calkiem atrakcyjne ciuchy i na codzien i do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 16:30 Nie wiem dlaczego JC Penny nie przyszlo mi do glowy. Zajze tam na pewno, bo mam niedaleko do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: zakupy ciuchow ciazowych 04.09.06, 22:22 bardzo polecam: www.japaneseweekend.com/ www.mimimaternity.com/home.asp?Media=Motherhood www.motherhood.com/home.asp?Media=Google_050106_MH_maternity_STORES pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 03:52 jeansy z gapa- polecam takie z bawelniana ( tkanina jak na podkoszulki) wkladka na brzuch dobrze sie sprawdzaly mezowskie tshirts, shirts, moje yoga pants, do roboty chodze na luzie wiec nic nie poradze w "garniturach" nie radze natomiast kupowania w sklepach on line, wszystko prawie co tak kupilam oddalam- radioaktyne tkaniny brrrrr, ale polecam ebay :) nie wiem jak inne dziewczyny ale ja juz nigdy po narodzinach nie zalozylam tych ciuchow, wiec nie kupuj zbyt wiele. a BTW strasznie sie ciesze udzielajac wlasnie Tobie tych rad :=) Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 16:15 Kupilam taki pas na brzuch, ale jest zrobiony ze spandexu i jest bardzo sliski. Ciagle sie zsuwa ze spodni. Juz mialam kilka niezrecznych momentow w publicznych miejscach, bo pod pasem mam oczywiscie rozsuniety zamek ;-) szkoda, ze nie wiedzialam o bawelnianych pasach. Twoja wczesniejsza rada na pewno przyczynila sie do tej super wiadomosci. Podalam info dalej i moja kolezanka tez niedawno oznajmila radosna nowine. Dzieki po raz setny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 16:44 Claudia- ten pas bawelniany jest czescia spodni - b wygodne a portki wygladaja (oprocz gory) jak zupelnie normalne jeansy. no strasznie sie ciesze, starsznie :) czy wiesz, ze pobieram nauki aby zostac polozna? tym bardziej mnie ten temat wzrusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 17:10 > czy wiesz, ze pobieram nauki aby zostac polozna? tym bardziej mnie ten temat wz > rusza :) Pamietam z innego forum :-) Bardzo satysfakcjunujacy zawod. Prawie zawsze dzien konczy sie super nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 17:13 Claudia- ten pas bawelniany jest czescia spodni - b wygodne a portki wygladaja (oprocz gory) jak zupelnie normalne jeansy. Nie zrozumialam. Mylalam, ze chodzi o pas zakladany na przedciazowe spodnie, aby mozna bylo ponosic je troche dluzej. Fajna rzecz, ale nie do konca zdaje egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 16:29 W Motherhood jus bylam i niewiele eleganckich ciuchow tam znalazlam. Dokupie tam pozniej pare bluzek, bo ceny maja przystepne w outlet. Japanes Weekend wyglada super, ale niestety dla mnie tylko wysylkowo a ja wole poprzymiezac. Do Mimi wybiore sie na pewno :-) Dzieki Hannamay za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 04:52 dla mnie hicorem na ciaze sa meske koszule :) jak sie czujesz i kiedy rozwiazanie?? bo chyba podobnie jak ja - termin mam na 5 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 16:10 Czuje sie bardzo dobrze. Nie mam prawie zadnych ciazowych dolegiwosci. Termin mam na Walentynki czyli 2/14/07. Zaczelam 17 tydzien. A jak u Ciebie z samopoczucim? U Ciebie chyba 10 tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Jesli chodzi o fasony ciazowych ciuchow 05.09.06, 16:17 Czu ciuchy z niskim bawlnianym pasem wystarcza do konca ciazy i czy nie beda cisnac w podbrzusze? Zakladajac, ze moj przyrost wagi bedzie w normie. Jakie fasony sa najlepsze na cala ciaze? Worki na brzuch, szerokie pasy, waskie pasy, zakladki po bokach? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jesli chodzi o fasony ciazowych ciuchow 05.09.06, 16:37 zalezy jak Ci brzuch urosnie Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Jesli chodzi o fasony ciazowych ciuchow 05.09.06, 17:11 Zakladajac, ze bedzie rusl szablonowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Jesli chodzi o fasony ciazowych ciuchow 05.09.06, 16:48 IMO, wysoki pas z bawelny (takiej jak na tshirts) z troczkiem w srodku, jako czesc spodni tzn przednia czesc portek jest podkrojona w podbrzuszu w ksztalcie "U", spodnie tzw yoga pants z trokiem zawsze mozna zsunac pod brzuch i jest OK do ostatnich dni kiedy to czlowiek mysli, ze to juz naprawde nie mozliwe aby brzuch zrobil sie jeszcze wiekszy a on rosnie w oczach niemal :=) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: zakupy ciuchow ciazowych 05.09.06, 18:41 Najlepsze ciuchy kupowalam w H&M (maja ciazowa sekcje na 34tej) i w Gap-ie.. a wiekszosc i tak nie byla ciazowa gdyz tak duzo nie przytylam :-) Odpowiedz Link Zgłoś