mmagdaa5 13.01.07, 15:29 Hejka! Probuje znalezc jakis dobry jogurt ale wszystkie sa kwasne i nie da sie ich jesc. Jezeli znacie jakis dobry to dajcie znac. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: jogurty 13.01.07, 16:31 Jesli chodzi Ci o naturalny, to moj ulubiony to grecki jogurt FAGE. Nie jest kwasny i nie zawiera zelatyny. Mozna go kupic w Trader Joe's i we Whole Foods. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagdaa5 Re: jogurty 13.01.07, 16:55 Juz sie ucieszylam ze bede miala pyszny jogurcik a tu nici z jogurciku. U mnie w Orlando FL nie ma zadnego z podanych sklepow ;( Pozostaje mi czekac na inne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: jogurty 13.01.07, 18:02 A czy sa jakies inne sklepy ze zdrowa zywnoscia lub gourmet? Tam powinien byc. Mozna go tez zamowic w Amazon, jesli juz bardzo bys chciala :-) Ale mzoe ktos poda Ci jakis inny - mnie zaden inny tutaj nie smakuje, ten jest idealny, ale moze sa jakies, o ktorych nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martartek Re: jogurty 14.01.07, 01:04 ja lubie Danon Activia sliwkowy albo truskawkowy albo podjadam corce Stonyfield Farms YoBaby szczegolnie jablkowy jest pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_nj Re: jogurty 14.01.07, 02:39 Moj ulubiony to LaYogurt o smaku pinacolada. Lubie tez Yoplait whipped, moj ulubiony to lime. Nie wiem czy sa one "wartosciowe", ja je lubie ze wzgledu na walory smakowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: jogurty 14.01.07, 03:16 Tragiczne sa tutaj wszystkie te deserki mleczne:( Nie smakuje mi z jedzenia amerykanskiego NIC! A juz zwlaszcza ten dzial zycia:) Przeplacam za jogurty i serki w polskich sklepach i marze o europejskich produktuach mlecznych. Dobrze, ze wracamy do kraju! ps. z tego co sobie przypominam, polskich sklepow na Florydzie jest jak na lekarstwo tak ze przykro mi bardzo- nie pomoge!:( Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: jogurty 14.01.07, 03:57 Ja najbardziej lubie Activia i kanadyjskie Six Grains (podobne do Bakomy) firmy Liberte, z pitnych kupuje Nouriche oraz Yoplait. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaw43 Re: jogurty 14.01.07, 20:11 Jogurt Activia uwazam ze jest najlepszy z dostepnych w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: jogurty 16.02.07, 19:52 Dannon All Natural - nothing artificial - pyycha PS. w Shoprite on sale tylko 1.50 za czteropak Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: jogurty 16.02.07, 22:27 tez go ostatnio kupilam (truskawkowy) i rzeczywiscie jest OK, chyba dzieki brakowi zelatyny i innych ulepszaczy. Normalnie malo jadam smakowych jogurtow (w Szwajcarii jadalam niemieckie, takie ze szklanych sloikow, naturalne, ale tam byly ciekawe smaki, np. wanilia z makiem - pycha), ale ten jest w porzadku. Edytkus, jakich probowalas (procz truskawki)? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: jogurty 17.02.07, 06:09 wszystkich :), za taka cene wzielam kilka opakowan (normalnie nie robie zakupow w ww supermarkecie wiec za rada siostry skorzystalam z okazji) - waniliowy, brzoskwiniowy, truskawkowy, jagodowy, wisniowy maz kupil mi ostatnio waniliowy Activia Light, niby OK ale troche za slodki, przypominal mi serek waniliowy z dziecinstwa ;) PS. wanilia z makiem... hmm interesujace zestawienie, duzo maku w nim bylo? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: jogurty 17.02.07, 14:05 sporo, chrupal w zebach... Sprobuje ten All natural jagodowy, moze byc smaczny... Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: jogurty 18.02.07, 22:41 Ja teraz kupuje Seven Stars Farm Organic Yogurt: Original Plain. Sklad: mleko plus bakterie i nic innego (zadne tam Guar gum, pectin, cukier itp). Nam bardzo smakuje a kupujemy w Wild Oats. Nie wiem czy sprzedaja tam gdzie mieszkasz. Mozesz sie pewnie dowiedziec z ich strony www.sevenstarsfarm.com Odpowiedz Link Zgłoś
duniaw77 Re: jogurty 19.02.07, 01:49 dziewczyny, a w jakim sklepie kupujecie te czyste Danona? W "zwyklym" spozywczaku? Bo mi chyba w oko nie wpadly, musze wejsc na ich strone i zobaczyc jak wygladaj. Chetnie bym sporbowala, bo tez mam problem z tutejszymi jogurtowymi smakami. Poki co podjadam corce Stone Farm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: jogurty 19.02.07, 07:33 tak, zwykly supermarket ale to chyba nowosc wiec moze jescze nie wszedzie dotarly Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: jogurty 19.02.07, 19:40 U mnie sa w Stop and Shop (najzwyklejszy supermarket) Odpowiedz Link Zgłoś