Gość: bor IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 12.05.03, 14:13 Czesc nazywam sie Artur wiecie może jakimi argumentami najlepiej przekonać konsula aby dostac wize(oprucz zaproszenia)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konsul Re: Jak przekonać? IP: *.ok.ae.wroc.pl 12.05.03, 14:38 Gość portalu: bor napisał(a): > Czesc nazywam sie Artur wiecie może jakimi argumentami najlepiej przekonać > konsula aby dostac wize(oprucz zaproszenia)? najlepiej powiedzieć, że umiesz pisać po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Jak przekonać? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:02 Najlepiej nia nic się nie nastawiaj.Ja miałam całą teczkę dokumentów i nic nie chciał oglądać-nawet zaproszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK Re: Jak przekonać? IP: *.acn.pl 30.08.03, 22:09 Trzeba dobrze wygladac. Garnitur itd. Lepiej miec zaswiadczenie o stanie konta, zaswiadczenie z pracy o zatrudnieniu i zarobkach, dowod posiadania mieszkania itd. Czesto niczego nie wymagaja, ale jesli poprosza o dodatkowe papierki to lepiej je miec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jak przekonać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 00:48 Najlepiej mówić po angielsku.Ja dostałem wizę po kilku zdaniach bez żadnych papierów. Pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś