Gość: xenia IP: 213.17.241.* 15.06.03, 17:45 bez problemu wysyłałam do niedawna maile przez konto.pl ale ostatnio coś się stało i nie dochdzą, wracają do mnie po chwili. Czy macie jakiś inny sposób na wysyłanie wiadomości? xenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnny Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.client.attbi.com 15.06.03, 17:49 zaloz konto gdzie indziej, co za problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: 213.17.241.* 15.06.03, 18:18 no właśnie ale gdzie? np z wirtualnej polski da rade wysłać do us? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.nyc.rr.com 15.06.03, 19:14 Gość portalu: xenia napisał(a): > no właśnie ale gdzie? np z wirtualnej polski da rade wysłać do us? a e-znaczek nalepilas? bez oplaty od 15 czerwca nie przechodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 09:28 Gość portalu: xenia napisał(a): > no właśnie ale gdzie? np z wirtualnej polski da rade wysłać do us? Nie wime o czym ty w ogole mowisz- od dwoch lat koresponduje z przyjacielem ze Stanow, mam konto na onet, na gazecie i panoramie firm i nigdy z zadnym nie mialam zadnych problemow. On otrzymujer je po doslownie momencie. Nigdy nie wrocil do mnie zaden mail wyslany do niego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dator Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 15.06.03, 23:39 Wysylam do USA z róznych kont, ale najczesciej z Onet i Wirt.Pol. Czasami zdarzaja sie zwroty, ale to juz chyba sa problemy operatotów w USA. Sprawdz dokladnie adres na który wysylasz. Moze jest nieaktualny. Poza tym staraj sie wysylac tylko zwyklym tekstem, bo mialem przypadki ze HTML nie przechodzil poprawnie lub wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.client.attbi.com 16.06.03, 04:35 Dziwny problem. Moze twoj odbiorca ma zbyt malo miejsca na dysku zeby odebrac? albo cie niechcacy dodal do listy zablokowanych? pierwsze czesto moze byc problemem z racji tego, ze amerykanskie portale daja skrzynki darmowe o wiele mniejszych rozmiarach niz te dostepne na polskich stronach. No a poza tym to skad wysylasz nie powinno byc zadnym problemem, wiec czy to jest portal.pl, onet, wp czy jeszcze cos innego nie powinno robic roznicy. Ja jednak spotkalam sie z tym, ze maile z niektorych polskich stron wolniej dochodzily czasem na hotmail.com, jednak zawsze dochodzily. :) Problemu nie bedziesz miec jesli zalozysz sobie konto na hotmail albo yahoo (albo, jesli to mozliwe na tym samym portalu co odbiorca) - powinno szybko dochodzic (chociaz - co rowniez ciekawe pare razy spotkalam sie z pewnymi opoznieniami pomiedzy hotmail i yahoo :) zastanawialam sie czy nie lubia konkurencji czy jak...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.24.10.242.Dial1.Chicago1.Level3.net 16.06.03, 05:14 > :) Problemu nie bedziesz miec jesli zalozysz sobie konto > na hotmail albo yahoo (albo, jesli to mozliwe na tym > samym portalu co odbiorca) - powinno szybko dochodzic > (chociaz - co rowniez ciekawe pare razy spotkalam sie z > pewnymi opoznieniami pomiedzy hotmail i yahoo :) > zastanawialam sie czy nie lubia konkurencji czy jak...) karolina dobrze ci radzi chyba jednak nie lubia konkurencji; moim dostawca jest msn i ciagle mam klopoty obsluga poczty na polskim serwerze przy pomocy programow microsoft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: 217.153.51.* 09.07.03, 13:32 zaloz konto na lycos - to jest kalifornijska poczta, szybko, sprawnie, bez problemow... powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:42 to jest płatne więc chyba nie skorzystam, ale dziękuję za odzew pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.73.159.18.Dial1.Chicago1.Level3.net 12.07.03, 04:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 20:41 77- masz jeszcze jakis lepszy sposób? Jesli Twój nick to data urodzenia to jesteś miom rówieśnikiem/czką :) poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: *.dyn.optonline.net 16.07.03, 05:07 zaloz konto w hotmail. Nie zawiedzie tylko jest troche male. Albo yahoo. Polecam hotmail! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: Stella.NET:* / *.radio-gazeta.pl 25.07.03, 13:53 Zainstaluj sobie msn messenger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: WYSYŁANIE MAILI DO USA IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 10.08.03, 10:34 Nie ma problemów przez : tlen, o2, go2 (.pl) To jest wszystko to samo. Od ponad dwóch miesięcy codziennie wysyłam i otrzymuję maile. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś