02.07.07, 18:47
odkad zarejestrowalam sie na paru stronach jako ciezarna, zaczely przychodzic do mnie roznego
rodzaju kupony. Jedne przydatne inne nie. Szoda zeby sie zmarnowaly. Mam wiec do oddania kupon
rabatowy na 20$ na enfamil (trzeba kupic 2 puszki 25-7oz powder lub 8 puszek redy to use, wyslac
rachunek i kupon, a oni w zamian wysla czek na 20$). Jezeli ktorejs sie to przyda, moge wyslac. Mam
jeszcze gdzies jakies kupony na formuly ale musze poszukac.
Co jakis czas dostaje do bed, abth & beyon 20% off, zawsze to laduje w koszu.
Jezeli Wy macie cos niepotrzebnego tez mozecie dac znac.
Obserwuj wątek
    • klaudona Re: kupony 03.07.07, 05:38
      Mam pare kuponow, ktore mi sie nie przydadza. Musze je tylko przejzec.
      Czy ma ktos na zbyciu kupony na organiczna formue albo jedzonko dla niemowlat?
      • magdziol18 Re: kupony 03.07.07, 14:35
        na kaszce Earth's Best z tylu pudelka jest kupon na $1 znizki jesli kupi sie 10
        sloiczkow...jesli nie kupujesz tej kaszki to moge Ci wyslac te kupony...
    • greeneyes27 Re: kupony 03.07.07, 15:55
      beatamc napisała:
      > Co jakis czas dostaje do bed, abth & beyon 20% off, zawsze to laduje w koszu.

A ja z kolei bardzo lubie zakupy w tym sklepie i kupony do niego zawsze trzymam
      w skrytce w samochodzie, w ten sposob mam je zawsze pod reka, gdy mam ochote na
      spontaniczne zakupy.
      Mimo tego, ze jest na nich jest data waznosci i jest napisane, ze mozna uzyc
      tylko jednego kuponu podczas jednych zakupow, akceptuja jednak
      tez "przeterminowane" kupony i mozna ich miec wiecej, np. 5 kuponow gdy
      kupujesz 5 artykulow. Dzieki temu mozna zaoszczedzic kilkadziesiat $.
      Kupony z "Bed, Bath and Beyond" akceptuja tez w "Linens & Things" i na odwrot.
      • edytkus Re: kupony 03.07.07, 19:24
        ja tez zostawiam w tym sklepie mnostwo kasy (w naszym sprzedaja tez komsetyki), obok jest linen's and
        things - tak samo, przyjmuja kupony z BB&B w nieograniczonej ilosci ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka