lilazw 05.10.07, 04:31 Jutro miedzy 10 a 12 spotykamy sie w Naperville na River Walk przy placu zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobraluca Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 05.10.07, 12:28 lila, ja mieszkam niedaleko,ale nie moge przyjechac jutro. Jak czesto sie spotykacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 05.10.07, 14:57 To spotkanie wypadlo spontanicznie (piekna pogoda)ale poza tym w miare regularnie spotykamy sie z dziewczynami na kawie. Wczoraj spotkanie bylo u mnie, nastepnym razem bedzie u kolezanki. Jesli chcesz mozesz do nas dolaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 05.10.07, 15:21 niestety ja w soboty pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 05.10.07, 15:39 A kto mowi o sobocie ? :) Dzisiaj jest piatek a na kawie zwykle spotykamy sie w srody (czasem sa wyjatki). Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 05.10.07, 17:03 ja sie na pewno chetnie dolacze, ale dopiero za 2-3 miesiace. Rodze za niecale dwa tygodnie wiec przez jakis czas z domu sie nie rusze. Odezwe sie do ciebie jak juz bede gotowa na wyjscia i spotkania z innymi mamami Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 10.10.07, 15:30 Powodzenia kobraluca :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: Mamy z Naperville IL. i okolic 11.10.07, 05:53 lila w tyg tym bardziej nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś