Dodaj do ulubionych

Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 2008?

19.02.08, 22:13
Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 2008?

Poszukje dostepu do rozsadnych cen za bilety lotnicze
w okresie lipiec-sierpnien 2008 z:
Edmonton/Calgary - Frankfurt - Warszawa i powrot.

Moze kto wie o jakis czarterach z Alberty do Polski (moze buyc
nawet Berlin).

Dal infomracji:
okres letni 2008 bilety lotnicze oferowane sa w cenach powyzej
1800.00 CDA $$ od osoby.

Dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • moped Opcja druga: Edmonton/Calgary- Frankfurt i powrot 19.02.08, 22:18

Rowniez jestem zainteresowany
      dostepem-kupnem tanich biletow lotniczych:

Edmonton/Calgary - Frankfurt
      i powrot w tym samym okresie lipiec/sierpien 2008.

Dziekuje...
    • wiedzma30 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 19.02.08, 22:27
      Lot (Warszawa-Calgary) ma bilety lipiec/sierpien po 1532, Lot+AirCanada 1554.
      Lufthansa (Berlin-Calgary) za 1490.
    • wiedzma30 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 19.02.08, 22:30
      British Airways (Berlin-Calgary) $1559 (10lipiec-27sierpien)
      • moped Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 19.02.08, 22:34
        Dziekuje.
        Widze, ze podobne ceny otrzymujemy.
        Rowniez sprawdzalem flyzoom.com i tez wychodzi dosc drogo.

Licze, ze w kwietniu Lufthansa moze zaproponuje jakas promocje,
        gdyz rozpoczyna regularne loty: Calgary - Frankfurt.

Jak sadzisz, mozna liczyc na cos tanszego
        np. Air Canada seat sale?
        lub cos w tym stylu?

Co Twoje przeczucie Tobie podpowiada?

• wiedzma30 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 20.02.08, 03:43
          Przeczucie mi nic nie mowi, bo jasnowidzem nie jestem ;)))
          Mysle, ze w czasie wakacji 1500 to i tak dobra cena, skoro poza sezonem bilet
          Warszawa-Clagary kosztuje 1200. Na jaka cene liczysz w wakacje? 700? ;))
    • sylwek07 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 19.02.08, 23:09
      czasami na nowych trasach sa promocyjne ceny aby przyciagnac
      klientow :)
      • moped Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 19.02.08, 23:29
        wspomnialem o tym :))))
    • Gość: Ziuta84 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: 210.22.83.* 24.08.08, 02:21
      W sumie lato się już skończyło ale jeśli ktoś będzie zainteresowany to na
      flicket.pl są tanie bilety. Ja trochę sceptycznie byłam nastawiona do kupowania
      biletów u pośredników ale pomyślałam że raz się żyje i zamówiłam na flicket.pl
      bilet do Francji. Wszystko odbyło się profesjonalnie i jestem bardzo zadowolona
      że tak zrobiłam. Więc polecam wszystkim na przyszłość te serwisy gdzie można
      zakupić bilety online.
      • Gość: zapracowana Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.anonymizer.ccc.de 24.08.08, 11:35
        Ja jeszcze nie zdążyłam wyjechać na urlop tego lata i jestem na etapie
        poszukiwań jakiejś fajnej promocji więc chętnie zobaczę na tą stronę może znajdę
        jcos dla siebie
      • Gość: olka in love Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: 89.248.169.* 24.08.08, 13:23
        A kiedy u nich zamawialaś? ja niedawno dopiero odwiedziłam tę stronę, po tym jak
        wyczytałam niedawno, że powstał taki nowy serwis. Portal dość ciekawie się
        zapowiada. Ja korzystam z tego typu serwisów ze względu na to, że nie posiadam
        karty kredytowej:( Do tej pory korzystałam z biletów.lotniczych oraz smartfly.
        Też było oki.
        • Gość: Ziuta84 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:33
          niedawno zamawiałam coś ok 15 sierpnia bo to młody serwis jest. jeśli nie masz
          pewności to zawsze lepiej skorzystać z innych serwisów które znasz lepiej. To
          już tylko i wyłącznie zależy od ciebie. A te serwisy właśnie dobre są bo jeśli
          ktoś nie ma karty to nie mógłby sobie kupić wo gole biletu online a tak jest
          alternatywa.
    • Gość: Augystino :D Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.kimsufi.com 05.09.08, 17:11
      Pośrednicy, pośrednicy i jeszcze raz pośrednicy. Tylko wybierajcie tych lepszych
      . smartfly.pl czy fru.pl a z tym flicket.pl tez fajna sprawa bo tam dokładnie
      przeszukuje bazy przewoźników w optymalnie
      najkrótszym czasie a poza tym layout przyciąga a nie odpycha jak to bywa na
      innych serwisach tego typu.
      Poco skazywać się tylko i wyłącznie na jednego przewoźnika? klient nasz pan jak
      to mówią masz prawo wyboru więc lepiej wybierać z wielu .
      • Gość: poletka Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.dotplex.de 11.09.08, 22:00
        ja kupuje tylko u pośredników bo tak mi najwygodniej i można znaleźć na prawde
        tanie bilety. cenie tez takie, na których możesz wybrać inna forme płacenia niż
        karta np. wspomniane flicket.pl, fru.pl.
    • Gość: Hamerykanin Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.09.08, 18:01
      Ja zawsze kupuje na expedia.com
    • Gość: pani jesień Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: 204.13.236.* 14.09.08, 10:59
      Jak ktoś kupi bezpośrednio u przewoźnika to dużo straci. teraz ryanair i central
      wings raczej nie maja za dobrej opinii a wielu ich poleca. a jak wchodzisz do
      pośrednika to masz inne alternatywy i to jest dobre.
      • Gość: dorota Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.140.115.155.dyn.rp80.se 15.09.08, 17:35
        ja stawiam na pośredników głównie z tego względu, że oszczędza mi to dużo czasu
        przy wyszukiwaniu najtańszej oferty. i jest naprawde kilka takich dobrych i
        sprawdzonych portali
      • Gość: ave Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.83.227.87.static.lio.siw.siwnet.net 15.09.08, 19:34
        no lepiej unikać bezpośredniego kupowania u przewoźników. dla mnie to największa
        głupota. ale oni tez muszą zarabiać :d
        • Gość: Tomo Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.merinet.pl 15.09.08, 21:32
          Gość portalu: ave napisał(a):

> no lepiej unikać bezpośredniego kupowania u przewoźników. dla mnie
          to największa głupota. ale oni tez muszą zarabiać :d

A to ciekawostka. Ostatnio kupowałem bilety na trasie WAW-JFK i
          zaróno na stronie Air France (na której ostatecznie bilety kupiłem)
          jak i na expedii były w tej samej cenie (1901zł/szt). Tylko, że gdy
          próbowałem zarezerwować na expedii wyskoczyła informacja, że ta
          taryfa jest chwilwo (??) niedostępna, a kolejna była już o 100zł na
          bilecie droższa. Natomiast 5 minut później na stronie AF kupiłem te
          bilety bez problemu za wspomniane 1901zł. Tak więc zanim zaczniesz
          wypisywać bzdety o rzekomej cudzej głupocie sprawdź o czym piszesz.
          U przewoźników bilety bywają tańsze niż u pośredników.
          • Gość: dzej Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 20:10
            heh to dziwne bo ja kupiłam dwa bilety u pośrednika po takiej samej cenie jak u
            przewożnika i nie miałam problemów z rezerwacją bilety były dostepne
          • Gość: Tomo Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: 72.236.167.* 16.09.08, 21:56
            Widzisz nie wiem jak jest z tradycyjnymi liniami bo kupuje tylko tanio.A expedia
            to nie jedyny serwis tego typu :] ja jakoś nie znam negatywnych opinii na temat
            innych bardziej znanych typu fru.pl aero.pl smartfly.pl czy flicket.pl, troche
            poczytałam na forach i jak juz ludzie narzekaja to na konkretne linie które tak
            czy inaczej możesz ominąc wybierając inna ofertę :)u przewoźnikow z tego co wiem
            jest wymug placenia kartą. nie wszytskim jest to na ręke... :) nie wszyscy ja
            posiadają. Więc nie pisze bzdetów:)
          • Gość: Tomo Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: 72.236.167.* 16.09.08, 21:57
            Widzisz nie wiem jak jest z tradycyjnymi liniami bo kupuje tylko tanio.A expedia
            to nie jedyny serwis tego typu :] ja jakoś nie znam negatywnych opinii na temat
            innych bardziej znanych typu fru.pl aero.pl smartfly.pl czy flicket.pl, troche
            poczytałam na forach i jak juz ludzie narzekaja to na konkretne linie które tak
            czy inaczej możesz ominąc wybierając inna ofertę :)u przewoźnikow z tego co wiem
            jest wymóg placenia kartą. nie wszytskim jest to na ręke... :) nie wszyscy ja
            posiadają. Więc nie pisze bzdetów:)
            • Gość: Prawdziwy Tomo Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.merinet.pl 16.09.08, 22:22
              Po pierwsze bądź tak uprzejmy i nie zawłaszczaj sobie cudzego nicka,
              zwłaszcza odpowiadając na jego wpis.
              TO JEST MEGA CHAMSTWO I BURACTWO.
              I na tym w zasadzie powinienem zakończyć dyskusję z burakiem
              (zwłaszcza takim, który wyzywa innych od głupków), ale odpowiem
              jeszcze co do samych cen: nie napisałem, że na stronach przewoźników
              jest taniej niz u pośredników. Mój wpis był odpowiedzią na zarzut,
              że trzeba być głupkiem by kupować bezpośrednio u przewoźników. Ja
              nie czuję się głupkiem, zwłaszcza gdy pośrednik zaproponował mi
              taryfę której nie był w stanie sprzedać i ostatecznie
              chciał "upchnąć" droższą. A najlepszą cenę otrzymałem bezpośrednio u
              przewoźnika. Nie jestem przeciwnikiem pośredników, chciałem jedynie
              zwrócić uwagę, że wcale nie muszą być aż tak bardzo atrakcyjni
              cenowo jak się wydaje.
              Dobranoc ćwoku.
              • polam5 Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 17.09.08, 22:47
                No nie wsciekaj sie o nika bo go sobie nie zarezerwowales. Takie sa
                konsekwencje jak sie chce byc "aninimowym" Reszta to prawda
                poniewaz posrednicy (z wyjatkiem tych ogromnych ktorzy wykupuja
                grupe miejsc na samolocie po cenach ulgowych) kupuja u przewoznikow
                i do tego musza sobie zarobic....i u posrednikow zwykle jest wiecej
                restrykcji jesli chodzi o zmiany. Najlepszy sposob jak zwykle
                sprawdzic wszytkie opcje.
    • wczasowicz_online Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 21.01.09, 08:44
      Najtaniej zawsze kupuję w jet service. KOntakt na ich stronie
      internetowej www.jetservice.pl Sprzedają tradycyjne i tanie bilety
      lotnicze.
    • Gość: $ Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 23.01.09, 00:28
      moped napisał:

> Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 2008?

Na lato 2008 to juz, obawiam sie, biletow nie dostaniesz.
      • Gość: Kapusta Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.aster.pl 25.01.09, 10:38
        Dostanie...
        Sprobuj na flysiesta.pl
        Maja dobre ceny..
    • zawracanie.dupy Spam zasrany 26.06.13, 20:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,34187,114015099,145361581,Re_Mexico_City_tanie_bilety_lotnicze_.html
      Spadaj zasrany spamiarzu. Milo wiedziec, ze zdychacie sadzac po aktywnosci.
    • Gość: cookie Re: Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 20 IP: *.szczecin.mm.pl 16.08.13, 11:19
      Sprawdźcie [/url=http://www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-nowego-jorku.html] ceny biletów lotniczych w niskich cenach [/url] na tanie-loty.com
      • zawracanie.dupy Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 3007 17.08.13, 04:31
        Spadaj durniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka