Gość: zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 11:30 Lecę na początku roku do Los Angeles.Chciałabym wypożyczyć tam na miesiąc samochód. Czy ktoś orientuje się jakie wyporzyczalnie są w miarę porządne i tanie????? Dziękuje z góry za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.broadcom.com 28.10.03, 20:58 Spradz tutaj: www.travelocity.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:22 Dzieki wielkie za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
peter2715626 Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu 28.10.03, 21:57 Na lotnisku, na dolnym poziomie, na przylotach, przy wyjsciach zatrzymuja sie autobusy kilku firm wynajmujacych samochody. Wsiadasz do jednego z nich i zawoza Cie do biura gdzie wszystko zalatwisz. Czytalem, ze tak jest najtaniej, bo konkurencja na lotnisku najwieksza. Ja wybralem AVIS. Poprosilem o najmniejszy samochod jaki maja i dostalem Chevroleta sredniej wielkosci 1.5 automat klima. Z pelnym ubezpieczeniem okolo 70 USD dziennie. Nie zapomnij miedzynarodowego prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Dziekuje wszystkim za rady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 23:06 a czym lecisz? jeśli Britishem - sprawdz czy mają nadal ofertę na alamo, szczególnie dobra w kalifornii - 45 dolarów ze wszystkim i jeszcze pierwszy bak za darmo (tzn. dostajesz z pełnym, możesz oddać z pustym, i bez dopłaty możesz zostawić w SFO czy SAN Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Rent a car in LA. 29.10.03, 00:38 Witaj, Wszystkie podane nizej sa dobre: Avis - www.avis.com, Hertz - www.hertz.com, Budget - drivebudget.com, National - www.nationalcar.com, Dollar - www.dollar.com, Alamo - www.alamo.com, Thrifty - www.thrifty.com. Ceny powinienes sprawdzic na ich stronach. Zaleza od miasta i ewentualnych promocji. Miesieczne wypozyczenie jest tansze niz cena jednostkowa (za dzien). Trzy pierwsze maja biura w wiekszych miastach w Polsce. Mozesz tam zrobic rezerwacje. Rozwaz zrobienie rezerwacji na najmniejszy samochod. Sa one najpopularniejsze i czesto sa juz wypozyczone. Majac pisemne potwierdzenie rezerwacji dostaniesz w tym przypadku wiekszy samochod za cene mniejszego. Pozdrowienia, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Re: Rent a car in LA. 29.10.03, 00:49 mojito napisał: "powinienes sprawdzic" Powinnas - oczywiscie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Rent a car in LA. IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 02:43 Z pewnoscia sprawdz Alamo - jest to swietna firma i nadzwyczaj tanio. Jezeli na miesiac to z pewnoscia bedzie taniej. Swietnej zabawy i Pozd. z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Rent a car in LA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:41 dzieki wielkie.Orientujesz sie moze jaka temperatura jest w los angeles w lutym?...bo z tego co zdarzylam sie zorientowac jestes z kalifornii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Rent a car in LA. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 12:39 ten pan ma rację. rezerwacja nic nie kosztuje a może się okazać że dla klientów "z ulicy" są tylko największe i najdroższe propozycje. i ma rację by rezerwować najmniejszy - tak czyniąc, objechałem Albertę i BC Monte Carlem, Nowy Meksyk pitikruzerem, a Arizonę z Kalifornią i Newadą fordtaurusem. z mojego doświadczenia, w las vegas rezerwować nie musisz ale w LAX czy SFO może to być istotne. i odpowiedz czym lecisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: 80.241.130.* 03.11.03, 17:33 sprawdziłem, oferta BA nadal ważna, za 273 dolary masz samochód Alamo na tydzień z pełnym ubezpieczeniem i jednym darmowym bakiem benzynu, warunek że z nimi lecisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:39 dzieki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś