Dodaj do ulubionych

LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 11:30
Lecę na początku roku do Los Angeles.Chciałabym wypożyczyć tam na miesiąc
samochód. Czy ktoś orientuje się jakie wyporzyczalnie są w miarę porządne i
tanie????? Dziękuje z góry za odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.broadcom.com 28.10.03, 20:58
      Spradz tutaj:
      www.travelocity.com
      • Gość: zuzia Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:22
        Dzieki wielkie za wszystkie rady
    • peter2715626 Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu 28.10.03, 21:57
      Na lotnisku, na dolnym poziomie, na przylotach, przy wyjsciach zatrzymuja sie
      autobusy kilku firm wynajmujacych samochody. Wsiadasz do jednego z nich i
      zawoza Cie do biura gdzie wszystko zalatwisz. Czytalem, ze tak jest najtaniej,
      bo konkurencja na lotnisku najwieksza. Ja wybralem AVIS.

Poprosilem o najmniejszy samochod jaki maja i dostalem Chevroleta sredniej
      wielkosci 1.5 automat klima. Z pelnym ubezpieczeniem okolo 70 USD dziennie. Nie
      zapomnij miedzynarodowego prawa jazdy.
      • Gość: zuzia Dziekuje wszystkim za rady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:22
    • Gość: pidżej Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 23:06
      a czym lecisz? jeśli Britishem - sprawdz czy mają nadal ofertę na alamo,
      szczególnie dobra w kalifornii - 45 dolarów ze wszystkim i jeszcze pierwszy bak
      za darmo (tzn. dostajesz z pełnym, możesz oddać z pustym, i bez dopłaty możesz
      zostawić w SFO czy SAN
      • mojito Rent a car in LA. 29.10.03, 00:38

Witaj,
        Wszystkie podane nizej sa dobre:
        Avis - www.avis.com, Hertz - www.hertz.com, Budget - drivebudget.com,
        National - www.nationalcar.com, Dollar - www.dollar.com, Alamo - www.alamo.com,
        Thrifty - www.thrifty.com.
        Ceny powinienes sprawdzic na ich stronach. Zaleza od miasta i ewentualnych
        promocji. Miesieczne wypozyczenie jest tansze niz cena jednostkowa (za dzien).
        Trzy pierwsze maja biura w wiekszych miastach w Polsce. Mozesz tam zrobic
        rezerwacje.
        Rozwaz zrobienie rezerwacji na najmniejszy samochod. Sa one najpopularniejsze
        i czesto sa juz wypozyczone. Majac pisemne potwierdzenie rezerwacji
        dostaniesz w tym przypadku wiekszy samochod za cene mniejszego.
        Pozdrowienia,
        mojito.
        • mojito Re: Rent a car in LA. 29.10.03, 00:49
          mojito napisał:

"powinienes sprawdzic"

Powinnas - oczywiscie :))).
          • Gość: Szybki Re: Rent a car in LA. IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 02:43
            Z pewnoscia sprawdz Alamo - jest to swietna firma i nadzwyczaj tanio. Jezeli na
            miesiac to z pewnoscia bedzie taniej. Swietnej zabawy i Pozd. z Kaliforni.
            • Gość: zuzia Re: Rent a car in LA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:41
              dzieki wielkie.Orientujesz sie moze jaka temperatura jest w los angeles w
              lutym?...bo z tego co zdarzylam sie zorientowac jestes z kalifornii
        • Gość: pidżej Re: Rent a car in LA. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 12:39
          ten pan ma rację. rezerwacja nic nie kosztuje a może się okazać że dla
          klientów "z ulicy" są tylko największe i najdroższe propozycje. i ma rację by
          rezerwować najmniejszy - tak czyniąc, objechałem Albertę i BC Monte Carlem,
          Nowy Meksyk pitikruzerem, a Arizonę z Kalifornią i Newadą fordtaurusem. z
          mojego doświadczenia, w las vegas rezerwować nie musisz ale w LAX czy SFO może
          to być istotne. i odpowiedz czym lecisz!
    • Gość: pidżej Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: 80.241.130.* 03.11.03, 17:33
      sprawdziłem, oferta BA nadal ważna, za 273 dolary masz samochód Alamo na
      tydzień z pełnym ubezpieczeniem i jednym darmowym bakiem benzynu, warunek że z
      nimi lecisz
      • Gość: zuzia Re: LOS ANGELES- wypożyczenie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:39
        dzieki wielkie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka