Dodaj do ulubionych

chce wrocic do Polski z USA

IP: *.proxy.aol.com 02.11.03, 22:03
Jestem tu juz 22 lata i mam tego dosyc.Chce wrocic do POLski,natychmiast.
Mam dosyc rachunkow,klopotow,pracy ,pieniedzy.
Chce do mamy,aby ona zajela sie temi sprawami.
Nie jestem goly bo naskladalem kilkaset tys us$
JA CHCE DO POLSKI
Obserwuj wątek
    • Gość: klapek Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.maine.rr.com 03.11.03, 04:24

www.lot.com/app/index.jsp?area=homepage&type=default®ion=US&lang=pl
      • Gość: Bartek Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.client.attbi.com 05.11.03, 02:35
        Ciekawe ile ci zostanie z tych odlozonych pieniedzy po dwoch latach pobytu
        w Polsce ale przewiduje rychly powrot do US jako goly ale niestety nie wesoly
    • Gość: oszołom Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.03, 22:43
      ale kretyn, wg mnie to pierwsze miejsce zajął, normalnie medal jakiś kretynowi
      się należy
    • Gość: fifi Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.02.04, 20:31
      polska to piekny kraj jak ma sie kilkaset tysi us, ale mozna szybko wydac na
      zycie, bo to i drogi kraj
      ale jesli tesknota silniejsza niz wszystko inne, wracaj, jest wielu na twoje
      miejsce np. ja bezrobotny magister z samiucenkiej stolicy gdzie zycie drogie
      jak cholera a perspektyw coraz mniej, masz li ten kraj bida i bezrobociem
      cuchnacy, znam wielu mgr, dr-ow, ktorzy juz teraz sa gotowi wyjechac zeby
      dorabiac sie na zmywaku i meiszkac w basementach...no coz tutaj po woli traci
      sie godnosc, to co jedyne w tym kraju, tam chociaz sa pieniadze i wygoda
      nigdy nie mow ze masz dosc pracy...przynajmniej tutaj to grzech!!
      a rachunki i klopoty tu sa wieksze bo brak perspektyw na ich uregulowanie, ale
      wracaj wracaj my potrzebujemy kapitalu z zewnatrz, kto wie moze otworzysz
      wlasna "dialalnosc gospodarcza" gdzie choc kilka biednych krolikow
      doswiadczalnych millera znajdzie gotowke na chleb juz nie za zlotowke:)
      • Gość: Chudy Wyjazd z Polski IP: 146.243.110.* 12.02.04, 21:29
        > miejsce np. ja bezrobotny magister z samiucenkiej stolicy gdzie zycie drogie
        > jak cholera a perspektyw coraz mniej, masz li ten kraj bida i bezrobociem
        > cuchnacy, znam wielu mgr, dr-ow, ktorzy juz teraz sa gotowi wyjechac zeby
        > dorabiac sie na zmywaku i meiszkac w basementach...no coz tutaj po woli traci
        > sie godnosc, to co jedyne w tym kraju, tam chociaz sa pieniadze i wygoda

Stany co roku wydaja iles tam wiz dla osob z wymaganymi kwalifikacjami. Zjezdza
        sie na te wizy chyba najwiecej hinduskich lekarzy, inzynierow, itp, itd.
        Wyglada za oni jakby monopol zlapali na te wizy Dlaczego w Polsce nie
        wykorzystuje sie w pelni tej szansy?

Chudy
    • Gość: puszczar-ski Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.nyc.rr.com 12.02.04, 22:58
      Chlopie zerwij ze siebie te okowy. Przestan byc niewolnikem.
      Wracaj do kraju, do mamy. Qp wszystko nowe za gotufke to nie bedziesz musial
      rachunkuf placic.
      • Gość: ktos@ CZEMU WY WIEZYCIE TAKIM BAJKOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:52
        Przeciez napewno gosc nie byl w stanach 22 lata, bo juz by do polski napewno
        nie tesknil i napewno mialby juz obywatelstwo.To jest Kicha, ktos pisze glopoty
        i nie trzeba kretynom odpowiadac. Pozdrawiam.
    • turystka_zagraniczna Emigrancie 13.02.04, 01:04
      Nie wracaj do Polski. Jak widzisz nikt Cie tu juz nie chce i wszyscy z Ciebie
      kpia. Ja naprzyklad wybieram sie do Koziej Dupy do roboty na czarno. Mam tam
      ciotke. W Polsce sprzedaje w tej chwili solniczki w Krajniku. Mimo ze wszelkie
      szkoly pokonczylam i jak widac z profesji jezykow sie rowniez naumialam. Konsul
      Koziej Dupy po zbadaniu moich warunkow, a mam niezle (DD), dal mi wize na kupe
      lat. Dlatego teraz zaprzegam woly i wyjezdzam z kraju ojczystego. I jestem
      bardzo z tego powodu szczesliwa czego i Tobie zycze.

Yours Truly,

Turystka Zagraniczna.
    • Gość: cracovian Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.bankofamerica.com 13.02.04, 22:21
      Z paroma setkami w banku to da sie zyc fajnie z procentow do konca zycia :-)
      Wracaj i daj swojej Mamie zagladac Ci do tylka...
      • Gość: Ewa Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.client.comcast.net 14.02.04, 06:52
        Jakie sa procenty w polskich bankach trzymajac pieniadze w walucie?
        • Gość: mimi Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.02.04, 21:27
          0.25%..no nie zapominaj o podatku:)
    • Gość: Wielki Inkwizytor Re: chce wrocic do Polski z USA IP: *.mad.east.verizon.net 15.02.04, 05:35
      dopiero w Polsce bedziesz mial rachunki...klopoty X 100 amerykanskich...i co ci
      zostanie z kasy jak cie wezmie w obroty urzad skarbowy...juz wracali tworzyli
      firmy....stracili kase i klnac wracali do USA...nigdy wiecej juz nie mieli tak
      glupich pomyslow...moich dwoch kolegow...nie chca juz nawet myslec o wakacjach
      w Polsce....bo dostaja rozwolnienia...
      • Gość: polonus sa mozliwosci i w Polsce IP: 198.138.227.* 16.02.04, 23:02
        zapisz sie do kolejnego wcielenia Polskiej Partii Komunistycznej, nachlapiesz
        sie takiej kasy ze hamburgerom sie nie snilo, i w przecieciwienstwie do USA
        gdzie za ukradzenie spodni w Supermarkecie grozi do 5 lat, w Polsce
        zakombinujesz jako czlonek "legalnej mafii" 30mln zlotych i bedzie OK, za kare
        cie zwolnia :) ewentualnie lub przeniosa do innego okregu mafijnego.
        Nigdzie nie jest tak dobrze, bo Polska Partia Komunistyczna ma przyjaciol i w
        prokuraturze, policjii, wszedzie gdzie trzeba. Chinska Komunistyczna sie chowa
        skazala na smierc swojego czonka za mierna 600k$ lapowke, (matko z corka jakby
        za taka kase wsadzali w Polsce, tylko regionalne siedziby w Koziej Wolce by
        przezyly) nie da sie tyle ukrasc.
        Polacy tez sa liberalnym narodem i i na zlodzieja potrza z podziwiem, "ten to
        jest kombinator, ustawil sie ladnie", zamiast jak w sredniowiecznej Florencji
        gnoja ukamieniowac na miejscu. Zamiast okraglej szubiennicy naszym gnidom
        ufondowali okragly stol i gowno zamiast zutylizowac wyniesiono na swieczniki,
        teraz sie narod retorycznie dziwi czemu tak kradna, a moze nie tyle dziwi co
        zazdrosci ze moga. Wiec wracaj stary jesli tylko nie masz zadnej moralnosci to
        sobie swietnie poradzisz. Ja wyjechalem bo na to zlodziejstwo i bandyctwo na
        kazdym poziomie patrzec juz nie moglem po prostu. Doloze do tego liberalna
        tempote + poblazliwosc spoleczenstwa, slow brak.
        • Gość: Bartek Re: sa mozliwosci i w Polsce IP: *.client.comcast.net 19.02.04, 07:15
          Mam bardzo mala nadziej ze kiedys w Polsce ludzie sie obudza i w pierwszej
          kolejnosci powywieszaja takich agentow bezpieki jak Kuron, Walesa, Mazowiecki,
          Michnik ktorzy umozliwili utrzymanie sie przy wladzy tej bandzie zlodzjei spod
          znaku PZPR a potem przyjdzie kolej na reszte tej bandy.
          Wtedy moze bedzie szansa pomyslec o powrocie
          • Gość: polonus Re: sa mozliwosci i w Polsce IP: 198.138.227.* 19.02.04, 15:22
            Nie uwazasz ze najpierw trzeba sprzatnac gnoj a dopiero potem rozliczyc tych co
            tego gnoju z jakis powodow nie sprztneli a nie odwrotnie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka