Dodaj do ulubionych

KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA

21.06.04, 10:02
Witam kobitki!
Która z was miała zakładany tzw.szew Mcdonalda?
Ja jestem w szóstym miesiącu 23/24 tyg. i od prawie miesiąca mam założony szew. Niestety szyjka prawie xałkowicie sie skróciła i w
dodatku miałam rozwarciesadMiesiąc przeleżałam w szpitalu,zakaz chodzenia,cały czas kroplówka...musiałm na nowo uczyc sie
chodzic...
Teraz jestem w domku i też ciągle leże (moge chodzic jedynie do toalety)!!
Strasznie sie martwie tymbardziej ze juz jedna dzidzie mam w niebiesmileMój aniołek urodził się w 23 tygodniu, ale niestety nie
przezył...
Teraz nachodza mnie koszmary, boje sie kazdego nawet lekkiego bólu brzucha...,dni ciągną sie w nieskończoność..w dodatku juz nie
wiem co z soba zrobic!!!
Błagam pomóżcie bo juz nie moge, chyba mam doła...boje sie ze znów sie nie uda...
Maluszek sie ruszasmilemoże tym razem będzie chłopczyk?
Termin mam na 21 pażdziernika.
:pozdrwiam wszytskie mamy!
Ania i Mateusz?/Oliwia?smile
Obserwuj wątek
    • kasia_kp Re: KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA 21.06.04, 11:10
      Aniu !!!
      Az mi się łezka zakręciła jak przeczytałm ....
      Prosze Cie wyleguj sie w łózeczku o ile to tylko mozliwe nawet (moja lekarka
      nawet kazała mi wpod nogi łózka tam gdzie mam nogi podłozyc ksiązki aby głowa
      była w dole -niestety nie sprawdziłam !!!)
      Aniu ja w 23/24 tygodniu miałam zaąłozony szew ale juz wtety nie miałm szyjki a
      szew "spełzł" i w takim stanie przetrwałam jeszcze prawie 7 tygodni .
      Jaś urodził sie 27 pażdziernika całe 2 miesiące zawczesnie .... Wszystko
      potoczyło by się inaczej gdybym rzeczywiście lezała tak jak mi kazał lekarz w
      łózku i nie łaziła jak bym miała robaki w dupce.
      Aniu wszystko będzie dobrze jesli tylko bedziesz chciała .

Trzymaj sie na leżąco smile))))
      Pozdrawaiam Ciebie i dzidzunia

P.s.
      Nie ignoruj jakich kolwiek dolegliwości a uda się napewno
      • annakt Re: KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA 21.06.04, 11:26
        Kasiu!!
        Nawet nie wiesz jak ucieszył mnie Twój list, a jeszcze bardziej zdjęcia. Masz ślicznego synka!!!, aż sie popłakałam...
        Wierzę, że ja też prześlę Ci zdjęcia mego maleństwa!!!!, tylko wiara w spotkanie z dzidzią daje mi codzień siłę na przetrwanie tego wszytskiego...a teraz wierze ze i na forum dostanę wsparcie...
        Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Jasia
        • rendziak Re: KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA 21.06.04, 11:31
          a pewnie ze wsparcie od nas dostaniesz:smile) - poczytaj sobie troszkę innych
          postów i spójrz że każda z nas ma za sobą jakieś przeżycia bądź "problemy" z
          ciążą. I właśnie spotykamy sie tutaj po to aby sie wspieraćsmile i szczerze mówiąc
          też mam nadzieję, że za 5 misięcy pokaże wam zdjęcia mojego maleństwa:smile))
          pozdrawiam
          aga
    • ginger_77 Re: KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA 23.06.04, 14:01
      Witaj!
      Ja mialam szew zakladany w 21 tygodniu i prawdopodobnie czeka mnie to samo w
      drugiej ciazy. Moja historie znajdziesz w watku "nasze historie". Wiem, ze
      boisz sie o dzidzie. Bardzo wazne jest lezenie, naprawde moze zdzialac cuda.
      Tak wiec lez, wypoczywaj, wstawaj tylko do toalety i przedewszystkim badz
      dobrej mysli. Naprawde wierze, ze wszystko bedzie super. Szew to dobra ochrona,
      trzeba tylko lezec. Przesylam Ci usciski i cala mase pozytywnych fluidowsmile))
      Pisz co u Ciebie!
      • moniao1 Re: KTO PO SZWIE??!!CIĄŻA ZAGROŻONA 23.06.04, 15:08
        no..ma sie rozumiec, ze bede i ja chciala obejrzec fotki Twojego Smyka...smile
        Nie moze byc inaczej...
        Przesylam Ci telepatycznie fure cierpliwosci i spokoju, o to jest teraz dosc
        wazne dla Ciebie i Malenstwa...
        Jak sie bedziesz strasznie nudzila albo co, to pisz do mnie na gg:5082141.
        Postaram sie , zeby czas szybciej plynal...smile
        pozdrowionka
    • annakt MOJ WIELKI POWRÓT!!! 15.07.04, 19:56
      wITAJCIE!!!
      WRACAM PO PRZERWIEsmileNIESTETY MIAŁAM SILNE BÓLE BRZUCHA, SKURCZE, MACICA SIĘ "STAWIAŁA" I SPĘDZIŁAM 3 TYGODNIE W SZPITALU...sad
      CIESZE SIĘ, ŻĘ JEST JUŻ OK, WCZORAJ WRÓCIŁAM DO DOMU, CHOĆ MÓJ GINEKOLOG ZAPOWIEDZIAŁ, ŻE PRZYJMIE MNIE DO SZPITALA PONOWNIE ZA JAKIEŚ 2-3 TYGODNIE "BY MIEĆ MNIE NA OKU"smile
      A U MNIE JUŻ 7 MIESIĄĆ SIĘ ZACZĄŁ (27 TYG.), MUSZE WYTRZYMAĆ JESZCZE TROSZKE!!!
      OBY DO 34 TYG.!!!!!
      POZDRAWIAM WSZYTSKIE MAMUŚKIsmile
      CIĄGLE NIE WIEM CO TAM W BRZUSZKU ROŚNIE,NA USG NIE WIDAC TAK SIE "URWIS/KA" KRĘCI..MOZE JEDNAK DZIEWCZYNKA BO PRZECIEŻ CHŁOPCZYK BY SIĘ JUŻ UJAWNIŁsmile!!!
      POZDRAWIAM RAZ JESCZE CAŁUSY
      ANIA
      • ginger_77 Re: MOJ WIELKI POWRÓT!!! 16.07.04, 09:52
        Witaj Aniu,
        milo Cie slyszec! Bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku.
        Przesylam usciski, trzymajcie sie cieplutko i koniecznie badz w kontakcie.
        Zycze Ci duzo sily i cierpliwosci by przetrwac spokojnie ten szpital.
        Caluskismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka