daaisy1 30.06.04, 02:05 Aguniu napisz koniecznie co u Ciebie! Myślę o Tobie i trzymam kciuki - mam nadzieję, że czujesz się dobrze i z dzidzią wszystko OK całuski gorące Edytka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendziak Re: Do Agi RENDZIAK! 30.06.04, 13:53 cześć Edytko, u mnie wszystko w porządku dzidzia rośnie a razem z nią brzuszek, którym już mogę się naprawde pochwalić kończy się 18 tydzień a mi już miejsca w autobusach ustępują w piątek ide do lekarki - mam nadzieje że wszystko jest ok - zrobie sobie równuież usg więc być może dzidziuś bedzie chciał zdradzić kim jest pozatym stara bieda - drobne kłopoty - również w pracy........ale ogólnie jest ok w piątek po wizycie o ile lekarka mi pozwoli jedziemy z mężem do Poznania odwiedzić rodziców a potem heja na urlop. Wybieramy się do leśniczówki......bajka las, jeziora, cisz, spokój - to coiś dla mnie pozdrawiam aga Odpowiedz Link
daaisy1 Do Agi RENDZIAK! 30.06.04, 14:01 Aguniu! Napisz koniecznie, co tam na wizycie było..i kim jest Twój Ludzik Baw się dobrze, odpoczywaj..ciesz się chwilą...i odezwij się po powrocie.. pozdrawiam Edytka Odpowiedz Link