Dodaj do ulubionych

PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!!

07.02.14, 11:24
Zaczne od poczatku ...jestem w 14 tyg ciazy. Zawsze zaczyna sie tak samo bakterie w moczu, leczenie, brak infekcji a mnie piecze dalej ale tak nizej jak ujscie cewki tak bardziej glebiej(ale zaraz za tym guzikiem cewka) i wargi sromowe i ujscie pochwysad lekarz nic nie widzi, zrobil wymaz z pochwy-ok, z cewki-ok, chlamydia z krwi ok, posiew moczu ok....i mam bardzo malo ogolem sluzu w pochwie na poczatku bylo troche wiecej teraz niewiele...a najciekawsze ze w nocy jak nie wstaje za wiele i nie chodze to te dolegliwosci ustepuja a w ciagu dnia od poczatku...juz nie mam sily boje sie ze moze to zaszkodzic dzidziusiowi....prosze jesli ktos moze mial podobnie niech sie wypowie.
Obserwuj wątek
    • karol-a1808 Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 09:10
      Witam. Niestety mam ten sam problem.Jestem w 10 tygodniu ciąży...ciągle mam uczucie pieczenia w pochwie i szczypania przy oddawaniu moczusad Byłam nawet w szpitalu...zrobili mi badania,i nic nie wyszło! Nie wiem co mam robić??? To mnie tak męczy sad
      • mar_mama Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 09:18
        Witam. Umnie bez zmian raz lepiej raz gorzej,,,ale Pani przynajmniej przebadali dokladnie tak mi sie wydaje skoro byla Pani w szpitalu. Prosze jesli cos u Pani sie wyjasni niech Pani napisze bo to zaczyna dziac mi na psychikesad Pozdrawiam. Mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie ok.
        • karol-a1808 Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 10:52
          Będąc w szpitalu miałam nadzieję,że zrobią mi posiew moczu,ale tylko badanie ogólne i wymaz z pochwy. Jutro jadę do laboratorium zrobić prywatnie posiew,może coś się wyjaśni...Powiem szczerze,że jestem już zmęczona. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić...piję żurawinę,stosuję lactovaginal,łykam vit C... I żadnej poprawy. Może to wynik ucisku na pęcherz ? ? !
        • karol-a1808 Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 10:56
          Dodam jeszcze,że w 6 tygodniu lekarz prowadzący przepisał mi Nystatynę dopochwowo...stosowałam ją 20 dni...podrażniła jeszcze bardziejsad Tak więc borykam się z tym problemem od dłuższego czasu sad Wiem co Pani czuje...Mam nadzieję,że przetrwamy smile Czego się nie robi dla dziecka smile
          • mar_mama Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 12:00
            Ja zrobilam posiew moczu na wlasna reke....wynik dobry nic nie ma....Łykam lacibiosfemina, uroup i myje sie specjalnym plynem do higieny intymnej,smaruje sie pimafucort,,, juz sama nie wiem co zrobic by sobie ulzyc, a przede wszystkim skonczyc sie martwic o malenstwo, i spac spokojnie, jak beda miala jakies istotne informacje to niezwlocznie npisze...
            • karol-a1808 Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 27.02.14, 15:24
              Znalazłam ciekawy artykuł...www.pecherz.pl/srodmiazszowe-zapalenie-pecherza-ic.html
              Jak posiew wyjdzie dobrze,to muszę odwiedzić urologa sad Tak bardzo martwię się o moje dziecko...to moja druga ciąża...pierwszą poroniłam.
              • mar_mama Re: PIECZENE!!! PROSZE O POMOC !!! 06.03.14, 00:04
                I jak wyjasnilo sie u Pani cos??? Mi to juz sen z powiek sciagasad jutro mam wizyte u innego ginekologa...moze on cos zauwazy?!....brak mi sil....i coraz wiekszy strachsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka