margaretka75 14.09.04, 15:39 Sprzedam 1 op. Duphastonu bez 3 tabl. za 30 zł. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa_wiatry Re: Sprzedam 1op. Duphastonu 15.09.04, 09:40 Cześć, a nie lepiej za radą Anuteczek zanieść na oddział patologii ciąży?? Może pomożesz jakiejś dziewczynie?? Sama dostałam pocztą dwa listki od dziewczyny z forum, zupełnie za darmo!!!Aż mi się łzy kręciły w oczach jak odbierałam list. Zamierzam się jej jakoś odwdzięczyć, bo bardzo mi pomogła, nie stać mnie na Duphaston. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gagat100 Re: Sprzedam 1op. Duphastonu 15.09.04, 09:56 jestem w 100% za pomyslem anuteczek, ale z pewnoscia ten duphaston jest tanszy niz w aptece a napewno sa i tu dziewczyny ktore licza kazdy grosz i IM TEZ MOZNA URATOWAC FASOLKE !!! Odpowiedz Link
anuteczek Re: Sprzedam 1op. Duphastonu 15.09.04, 15:02 Gagat, to żadna okazja. Wyliczyłam, że tabletka duphastonu kosztuje około 2 zł. Opakowanie w aptece kosztuje około 37 złotych. Więc jeśli brakuje trzech tabletek, to łatwo policzyć... a. Odpowiedz Link
kalinosia Re: Sprzedam 1op. Duphastonu 15.09.04, 15:23 dokładnie, to żadna rewelacja cenowa te 30 zł! Ja ostatnio u siebie w aptece kupwałam Duphaston za 35,50 zł! Odpowiedz Link
gagat100 Re: Sprzedam 1op. Duphastonu 15.09.04, 15:58 tez sobie policzylam, a moze mozna sie targowac?? nie chozi mi tez o ta jedna sytuacje ale o wiele, nawet jesli kobieta posiadajaca duphaston chciala go sprzedac za grosik to ratuje fasolke formuowa nie musi leciec z tym duphastonem koniecznie do szpitala, i wydaje mi sie anuteczku ze slowo HANDEL to za mocno powiedziane!!! Odpowiedz Link