zonka9 14.10.04, 12:23 Dziewczyny, wiecie cos na jej temat??Tam mozna wykonac tez amniopunkcje i na wynik czeka sie tylko 2 tyg.Czy to prawda? wiecie cos wiecej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: fundacja HOPE 14.10.04, 12:30 rudaslaska.com.pl/index.php?s=200198&o=katalog_wyszukiwarka&id_kat=138&id_wpisu=1738 Odpowiedz Link
bei Re: fundacja HOPE 14.10.04, 12:37 ....zadzwonisz?...napisz- jak dowiesz sie cos więcej..... Odpowiedz Link
zonka9 Bei... 14.10.04, 12:39 zadzwonie i jak dowiem sie wiecej to zaraz tu napisze.Buzka Odpowiedz Link
bei Zonciu...... 14.10.04, 12:41 a gdzie Ty mieszkasz?....Ruda śląska- to gdzieś 2 godz od Kraka Odpowiedz Link
zonka9 Re: fundacja HOPE 14.10.04, 12:43 Bei Skarbie ja w Gdansku, ale moge do samych Chin jechac, jak ma nas to uspokoic, moze tu tez bedziemy mogly pogadac? moje gg 6202017 Buzka Odpowiedz Link
zonka9 Dzwonilam!!! 14.10.04, 13:56 Ta recepcjonistka powiedziala, ze na wynik amniopunkcji nie czeka sie tylko 2 tyg. powiedziala, ze najmniej 3 tyg.Badania sa bezplatne, jezeli jest skierowanie.Dowiedzialam sie od niej o czyms taakim - TEST FISHA, nie wiem czy dobrze pisze, ale mowila, ze zabieg ten wyglada jak amniopunkcja, ale na wynik czeka sie tylko dobe, dwie.Dodala, ze test ten robiony jest w kierunku zesp. downa. Nie moge dodzwonic sie do lekarza i nie wiem o co w tym chodzi, ale jak bede wiedziala wiecej, dam zanc kochane. Buziaki Odpowiedz Link
zonka9 Re: Dzwonilam!!! 14.10.04, 14:24 Jednak moj gin powiedizal, ze najlepsza jest amniopunkcja i najlepiej tego sie trzymac...i tak zrobie! oj dziewczyny...wszystkiego szukam i tylko dodatkowe nerwy...ale slucham dr pozadrawiamy Odpowiedz Link
perissa Re: Dzwonilam!!! 15.10.04, 12:34 Zonka, ja też jestem z Trójmiasta Jeśli chcesz pogadać o "tutejszych" lekarzach, szpitalach, zwyczajach itp., to napisz do mnie na priv (mail gazetowy), możemy się też zdzwonić. Bei zwróciła mi uwagę w innym wątku, że jesteś z Gdańska. pozdrawiam Cię serdecznie - Perissa, 23 t.c. PS. Mieszkam w Gdyni, ale jestem z Gdańska (całe życie aż do niedawna Odpowiedz Link