04.01.05, 10:37
Witajcie mam pytanie co to jest ze na brodawkach powyrastaly mi w ciazy cos
jakby pieprzyki malutkie i takie troszke odstajace?
Obserwuj wątek
    • netmenka29 Re: Brodawki 04.01.05, 18:59
      A wiesz, że też mam podobnie? Moze nie tyle co pieprzyki, ale jakby takie drobne
      narośle, jakby więcej tego naskórka, tej brodawki..... nie wiem jak to nazwać.
      Ale uzałam, że to tak ma być.

Pozdrawiam

Kaśka i 36 tyg. Dawidek
      • lucid22 Re: Brodawki 04.01.05, 19:43
        Te brodawki to gruczoły Montgomery'ego - coś zupełnie naturalnego. Pomagają
        nawilżać odpowiednio brodawki podczas karmienia. To coś jak gruczoły tłuszczowe.
        • lizaxo Re: Brodawki 04.01.05, 21:58
          No wiesz niewiem czy to gruczoły wcale to nie wygląda na gruczoły ale możliwe
          nie znam sie to wygląda że tak powiem jak" cycuszki takie, pieprzyki "czy cos
          takiego takie malutkie narośle i one odstaja"
          • bei :) 05.01.05, 10:59
            to na pewno te gruczoły.....a przebarwienia brązowe są od podwyższonego poziomu
            hormonu w ciaży......smile
            • misiabella Re: :) 05.01.05, 12:29
              Bei ma rację,to zupełnie normalne zjawisko.U mnie te pieprzyki to był pierwszy
              sygnał ciąży.
              • lizaxo Re: :) 06.01.05, 23:17
                Kochane niewiem czy dobrze mnie zrozumiałyście. Jak to mogą być gruczoły nie
                bardzo rozumiem . Niedawno jeden z tych pieprzyków lekko odstawał tak prawie
                wisiał i w koncu dotykałam lekko i odpadł.Ludzie mają takie pieprzyki często na
                szyi na przykład. Moim zdaniem to co wokół brodawki takie malutkie zgrubienia
                to są gruczoły a nie cycuszki odstające( narośle takie) na brodawkach , niewiem
                ale czy gruczoł moze odpaśc nie bardzo to rozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka