mimi261 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 28.01.05, 21:41 Patrzę, tyle postów pod tym wątkiem, wchodzę i...baaaardzo poproszę także o przesłanie jeśli nie byłoby z tym problemu. serdecznie dziekuję!! mimi261@gazeta.pl Odpowiedz Link
urszula_z Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 28.01.05, 21:57 mejdejka napisała: > Dziewczyny mam wreszcie tę cudowną książkę w wersji elektronicznej ))) !!!! > Jeżeli ktoś chciałby to chętnie mu wyślę > WSZYSTKICH zainteresowanych proszę o zgłaszanie się tutaj i podanie > internetowych adresików > > pozdromejdejki bardzo,bardzo proszę o przesłanie tej książki.parę lat temu doświadczyłam , co to znaczy wychowywać trudne maleństwo,a teraz , gdy znów jestem w ciąży bardzo bym chciała mieć ten poradnik. będę niezmiernie wdzięczna. mój adres : ulajan2004@poczta.onet.pl pozdrawiam wszystkich > > Odpowiedz Link
natura1 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 29.01.05, 07:47 Jeśli nie byłoby kłopotu to i ja bardzo poproszę. Jestem co prawda z innego forum, ale tu też zaglądam często. Mój adres maliniaq@buziaczek.pl Z góry serdecznie dziękuję.Agnieszka. Odpowiedz Link
mejdejka nie mogę wysłać :( moja skrzynka nie działa 29.01.05, 17:39 prosze o cierpliwość ale mam problemy z wysłaniem , cos sie dzieje z moja skrzynką może przez to ,że mamy weekend spróbuje w poniedziałek !!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
mejdejka witajcie po krótkiej przerwie :) 01.02.05, 12:04 Sorrki ,że musiałyście tak długo czekać ,ale miałam problemy z internetem Mam nadzieje ,że dzisiaj uda mi się zrealizować wszyskie wasze zamówienia Proszę tylko o potwierdzenia,że wszystko dostałyście (263str.) na adres mojej gazetowej skrzynki : mejdejka@gazeta.pl Zaczynam wysyłanie !!!! Odpowiedz Link
mejdejka WYSŁAŁAM :) 01.02.05, 12:29 WYSŁAŁAM do : kathee / qzu7@wp.pl / blanka77 / indra2 / mimi261 /urszula_z / natura1 / dorota791 / Dziewczyny życzę MIŁEJ LEKTURKI )) a JEŻELI ktoś jeszcze chciałby zamówić tę książkę to proszę o e- maile na adres mojej gazetowej skrcynki mejdejka@gazeta.pl pozdromejdejki Marta i 38 tyg.PIOTRUŚ )) Odpowiedz Link
dorota791 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 01.02.05, 11:18 jeżeli mogę to ja też proszę o tę książke dorstem@interia.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link
mewa111 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 07.02.05, 17:07 kochane ja też pięknie proszę o książkę. mam ternin na marzec, więc mogę poczekać. dziękuję mewa111@gazeta.pl Odpowiedz Link
ankaot Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 02.02.05, 10:00 Jeśli można, to poproszę. ankaot@gazeta.pl Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link
thorgalla Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 02.02.05, 13:58 Nie mieszkam w polsce ale podczas ostatniej wizyty "zalapalam sie" na 2 odcinki.Podobaly mi sie metody Tracy. Czy moglabym prosic o przeslanie ksiazki? as_kontakt@wp.pl Dziekuje Odpowiedz Link
mejdejka WYSŁAŁAM :) 02.02.05, 15:23 a JEŻELI ktoś jeszcze chciałby zamówić tę książkę to proszę o e- maile na adres mojej gazetowej skrcynki mejdejka@gazeta.pl pozdromejdejki Marta i 38 tyg.PIOTRUŚ )) Odpowiedz Link
olaber Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 03.02.05, 13:23 ja również bardzo bym prosiła o przesłanie książki w wersji elektronicznej. z góry dziękuję. adres to ola_slonko@interia.pl Odpowiedz Link
agnesm1 LINK skad sciagniecie ksiazke Tracy ;) 05.02.05, 15:41 www.torun.mm.pl/~wakietka/jnth. pdf Odciazymy troche Mejdejke - ksiazke mozna stad sciagnac Pozdrawiam Agnesm i 40 tyg. Dominik Odpowiedz Link
mueller2 Re: LINK skad sciagniecie ksiazke Tracy ;) 08.02.05, 12:48 Czy jeszcze mozna prosić o przesłąnie tej książki? Próbowałam ja zapisac z linku podanego przez Agnesm1, ale nie działa Z góry dziękuję mueller2@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link
agnesm1 Re: LINK i wysyłam na wszelki wypadek ;) 08.02.05, 13:26 mnie ten link dzisiaj tez jakos nie zadziałam, ale jakby co to radze pozniej probowac www.torun.mm.pl/~wakietka/pliki.htm (to dzisiaj mi zadzialalo) a poza tym wysylam na wszelki wypadek , bo to zaden problem Agnesm i 40 tyg. Dominik Odpowiedz Link
mueller2 Re: LINK i wysyłam na wszelki wypadek ;) 08.02.05, 17:37 Dziękuję Ściągnęłam, ale nie działa, plik 2,23 MB.... czegoś chyba mi brakuje w kompie, sama juz nie wiem. Chyba pójdę do księgarni i kupię sobie po prostu, ehhhh zycie i ja ciemnota komputerowa Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, chociaz nie działa. Za trud. Odpowiedz Link
plomyk Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 08.02.05, 17:48 Medejko, poprosze na plomyk@gazeta.pl pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
ddanek Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 10.02.05, 22:33 Bardzo chciałbym mieć mozliwość przeczytania takowej ksiązki. Kazała pani wysyłać informacje i też tak czynie. Pięknie dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
monia59 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 12.02.05, 20:15 Bardzo proszę o przesłanie ksązki mo adres monika.amelia@op.pl Odpowiedz Link
monia59 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 12.02.05, 20:16 monika.amelia@op.pl Odpowiedz Link
monia59 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 13.02.05, 10:21 bardzo proszę o przesłanie na adrez monika.amelia@op.pl Dziękuje Odpowiedz Link
agnesm1 Prosze czytac post z LINKIEM ... 13.02.05, 10:59 Kilka postow wyzej jest link do strony skad mozna sciagnac ksiazke Tracy - powtarzam na wszelki wypadek: www.torun.mm.pl/~wakietka/pliki.htm Agnesm Odpowiedz Link
sepora Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 14.02.05, 19:50 Witam Jeśli można bardzo proszę onyxjz@poczta.onet.pl Z góry dziękuję Joanna Odpowiedz Link
gagat100 _____________WYSYŁANIE ZAKOŃCZONE lub... 16.02.05, 16:57 agnesem1 moze teraz zobacza ;o) KSAIAZKE MOZNA SAMEMU SCIAGNAC tu: www.torun.mm.pl/~wakietka/pliki.htm Odpowiedz Link
maluszkowa Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 25.02.05, 16:00 Ja też proszę o przesłanie na adres: matysiakad@interia.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link
aniatje Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 28.02.05, 12:58 Hejkum! Czy ja tez moglabym otrzymac kopie? Prosze, prosze... Moj adres to orzechowska@tiscalinet.be Z gory serdecznie dziekuje. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
bania33 Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 01.03.05, 12:23 Jeżeli nie jest jeszcze za późno to bardzo bardzo proszę o przesłanie mi książeczki na adres bania33@o2.pl, będę bardzo bardzo wdzięczna bo im bliżej rozwiązania tym więcej pytań Z góry dziekuję Odpowiedz Link
malomi Re: "Język niemowląt" Tracy Hogg,Melinda BLAU 01.03.05, 16:27 jeszcze ja poproszę, mam nadzieje że nie jest za późno malomi@wp.pl Odpowiedz Link