anuteczek 31.03.05, 21:50 Dziewczyn, pisze w imieniu mojej kochanej Ani, mamy Macka. Maciek urodzil sie dzisiaj o 11.35. Wazy 2250g ma 48cm. Ania odpoczywa po cesarskim cieciu. pozdrawiam x Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perissa Re: Ania urodzila 31.03.05, 22:16 Ania jest mamusią! Cudownie ) Przekaż jej proszę od nas serdeczne ucałowania, no i gratulacje! Wszystkiego co najlepsze dla dzielnej mamusi i maleństwa... Czekamy na ich powrót i więcej szczegółów... Tymczasem niech wypoczywają Perissa. Odpowiedz Link
sasza71 Re: Ania urodzila 31.03.05, 22:24 i ja gratuluję!!!!najlepsze życzenia dla Mamusi,Taty,synka... i podziękowania dla Ani za to forum,które daje wiele otuchy,ciepła,sił,wiedzy Ola Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Ania urodzila 01.04.05, 08:30 Tez bardzo bardzo bardzo gratuluje)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
anneau Re: Ania urodzila 01.04.05, 10:19 Przekaż jej proszę mnóstwo ciepełka od nas wszystkich ! Niesamowite jest jak czas szybko biegnie... Anuteczek był od zawsze na tym forum, a teraz pewnie założy forum "cudowne macierzyństwo" ))) Buziaki dla całej, bardzo dzielnej, powiększonej rodzinki... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Ania urodzila 01.04.05, 15:29 Najserdeczniejesze graylacje dla całej trójeczki.Ale jej zazdroszczę ) Odpowiedz Link
basia_31 Re: Ania urodzila 01.04.05, 22:46 Aniu, to cudowna wiadomość )) Cały czas Wam kibicowałam na tej wspólnej drodze. Uff, udało się )) Pozdrawiam cieplutko. Basia Odpowiedz Link
nunu Re: Ania urodzila 02.04.05, 10:48 Gratulacje i niech wszystko sie uklada jak najlepiej! Odpowiedz Link
cedex Re: Ania urodzila 02.04.05, 21:01 CUDOWNIE!!!!! Cieszę się, ze Maciek już na świecie. Ucałowania dla Mamusi i Malucha (tym bardziej, że urodził się w dzień moich urodzin, i nieskromnie dodam, że nie mógl trafić lepiej.... ))) Odpowiedz Link