bednarski22 23.05.05, 14:38 Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia w leczeniu niepłodności przez bioenergotereapeutów? Polecano mi kogos o nazwisku: Ożarski. Może cos o nim słyszeliscie? Pozdrawiam Zennobi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksia-si Re: Bioenergoterapia 24.05.05, 17:47 ja mam doświadczenie kontaktu z bioenergoterapeutką, polecaną mi przez koleżankę, wprawdzie chodziło o problemy z dzieciątkiem w brzuszku, a nie niepłodność, jednak powiem Ci, jak ta wizyta wyglądała. kiedy zaczęłam mieć problemy z ciążą chwytałam się różnych rzeczy, jeszcze nie miałam diagnozy, wiedziałam tylko że jest źle, jechałam na amniopunkcję do Łodzi i spotkałam się z panią bioenergoterapeutką, która była bardzo polecana. po badaniu - rękami - stwierdziła że dziecko jest i będzie zdrowe, ponoć porozmawiała z nim na "innym poziomie" i doradziła że mam dużo do niego mówić i wogóle, bardzo mnie pocieszyła. chciałam w to wierzyć i uwierzyłam. okazało się jednak inaczej, stwierdzono chorobę genetyczną u mojego dzieciątka, szereg poważnych wad letalnych. myślę, że drugi raz nawet w tragicznej sytuacji nie pójdę do bioenergoterapeuty. tym bardziej że słyszałam różne relacje z takich wizyt, nie zawsze pozytywne... pozdrawiam i życzę powodzenia aleksia Odpowiedz Link