mruffka81 27.08.05, 16:24 jak to się mogło stac i dlaczego tak się dzieje, 7 tydzień ciąży i taka nowinka, szok i rozpacz z mojej strony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagata4 Re: puste jajo płodowe 28.08.05, 15:22 przykro mi .. byc moze ze to sie nie powtorzy i nie dowiesz si dlaczego... poczytaj sobie na ten temat na str www.poronienie,pl lub na forym gazety dotyczacym poronienia agata Odpowiedz Link
juch Re: puste jajo płodowe 29.08.05, 13:36 7 tydz. od owulacji czy miesiączki? Jesteś już po zabiegu? Jeśli nie to czekaj spokojnie, albo potwierdź to u innych lekarzy. Ja byłam na zabiegu w 10 tyg. i teraz żałuję, że nie czekałam dłużej, bo z tego co czytam u sporej ilości kobiet zarodeczek pokazywał się później. Mój usunięty pęcherzyk miał wówczas 20/21 mm. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fiiga Re: puste jajo płodowe 29.08.05, 17:35 nie byłam na zabiegu, jutro mam iść na usg i mam mieć badanie krwi na krzepliwość, nie wiem co to znaczy, to jest 7 tygodni od miesiączki, w sumie mam jeszcze troszkę nadziei ze może będzie dobrze Odpowiedz Link
juch trzymam kciuki 30.08.05, 08:01 Nie wiem po co to badanie na krzepliwość, ale trzymam kciuki, nie rób nic pochopnie, bądź pewna, ty sama musisz o siebie zadbać. I posłuchaj co ci mówi intuicja - czasem warto! Napisz jak będziesz cos wiedzieć - Pozdrawiam Odpowiedz Link
fiiga Re: trzymam kciuki 30.08.05, 10:38 i własnie wróciłam z drugiego usg, pecherzyk rośnie, ma juz 29mm ale jest pusty,nie ma w nim nic, wiec jutro wyprawa do szpitala, pogodzilam sie juz z tym ze sie nie udalo, mam nadzieje ze następnym razem wszystko bedzie dobrze, troszkę się boje zabiegu..... Pozdrawiam Odpowiedz Link