anuteczek 16.09.05, 21:13 Jak w temacie Czekamy do poniedziałku i testujemy, ale ja swoje wiem... buziaki andzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kruger Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 16.09.05, 22:02 ooo, to ja życzę drugiej kreski na tym teście i bardzo spokojnej szczęśliwej ciąży. Odpowiedz Link
aagata4 Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 16.09.05, 23:26 to wspaniala wiadomość super ciesze się Agata Odpowiedz Link
szymus4 Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 17.09.05, 17:38 ale fajnie, no to czekamy na potwierdzenie wieści w poniedziałek, trzymam kciuki za dwie grubiutkie kreseczki... pozdrawiam Anna_mam 4 aniołków w tym synka Szymonka. Odpowiedz Link
annisko Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 17.09.05, 17:55 Anuteczku, już wiem ,że wiadomość jest potwierdzona testem, wielkie gratulacje, pamiętam jak napisałaś w zeszłym roku "wszem i wobec ogłaszam cud", życzę Ci cudu ale bez komplikacji, czyli absolutnie nudnej ciąży, trzymam kciuki. Ania Odpowiedz Link
bei Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 18.09.05, 10:18 Anuteczku...aż zazdroszczę- ale tak pozytywnie Odpowiedz Link
adju GRATULACJE!!!! 18.09.05, 12:23 Anuteczku GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę-bardzo!bardzo! życzę WAM dużo zdróweczka i "ŁATWEJ CIĄŻY" Buziaki Justa Odpowiedz Link
sula_i_komary Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 19.09.05, 15:02 Tak długo nie zaglądałam....tu takie nowości!!! Gratuluję z całego serca! sula Odpowiedz Link
rendziak Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 20.09.05, 14:58 anuteczku moje gratulacje cieszymy sie razem z Wami aga i kacperek Odpowiedz Link
cedex Re: Kochane... chiba siem wam adminka znowu zacią 23.09.05, 22:14 Cudnie!!!!! Tez teraz rzadko tu zaglądam - a tu taka dobra wiadomość))))))))) Gratuluj i jak wyżej- życzę nudnej ciąży ze szczęśliwym zakończeniem Odpowiedz Link