bach28 30.01.06, 15:21 czy któraś może doradzić gdzie je najlepiej wykonać? To dośc pilne z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia11 Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 16:13 Znam tylko jeden adres (Kliniki AM),ale jest tam najnowocześniejszy sprzęt.USG 4D z nagraniem na plyte 150zl. Dostaje sie rachunek i mozna odpisac to od podatku-zapisy sa w sekretariacie tel 071-7842347,Adres Kliniki: Ul.Chałubińskiego 3 Wrocław. Odpowiedz Link
agalew Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 21:32 odradzam AM. najlepszy specjalista przyjmuje na joanitów 10/12. nazwisko: Jaworowski-przynajmniej bedziesz będziesz pewna ze badanie zostalo przeprowadzone prawidlowo. tylko dlugo sie czeka. Polecic moge takze dr Florjanskiego z ul. Borowskiej. tylko tych dwoch lekarzy zrobi to fachowo. Kliniki daruj sobie, nie warto. zrobią badanie ale wad nie wykryją jazeli takowe beda a chyba tez o to chodzi..o 100% pewnosc ze masz zdrowe dziecko. ja niestety nie mialam tego szczescia. pozdrowienia.aga Odpowiedz Link
edycia11 Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 22:10 Ja byłam bardzo zadowolna z badania na AM.Moim zdaniem zostalo wykonane profesjonalnie.To,że czasem trafimy na nieodpowiedniego lekarza nie świadczy jeszcze o klinice,bo takich możemy spotkac wszędzie. Odpowiedz Link
agalew Re: usg 3D we Wrocławiu 31.01.06, 12:00 Mnie na AM badało 5 lekarzy-podobno profesjonalistów z ogromną wiedzą i gdybym nie wiedziała wcześniej o wadze serca mojego dziecka to oni by jej nie wykryli. Nie twierdze lekarze są bardzo mili, ale wiedzy naprawdę im brakuje. Nie chodzi mi tylko o to, że nie zauwazyli wady serca, nie zauwazyli także brak wód płodowych. A szłam do nich z nadzieją,że mi pomogą- niestety.Po pomoc musiałam jechać aż do Warszawy i gdyby nie pomoc dr Jaworowskiego byłabym bardzo bezradna i moje dziecko nie miałoby w ogóle żadnej szansy. Ja dopóki nic się nie działo o Klinikach miałam bardzo dobre zdanie, miałam tam rodzić, miałam lekarza prowadzącego z klinik( ordynatora). Ale tu się sprawdza powiedzenie, że o prefesjonalności lekarza dowiadujemy się przy okazji problemów. Moje doświadczenia są takie i tylko je przekazuje. Wybór i tak nalezy do Was. POzdrawiam cieplutko. Aga Odpowiedz Link
basia_31 Re: usg 3D we Wrocławiu 31.01.06, 18:26 Podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i nogami. To dzięki doktorowi Jaworowskiemu mogę się cieszyć macierzyństwem po 4 niepowodzeniach ciążowych, gdy inni lekarze nie dali mi szans na donoszenie ciąży do szczęśliwego rozwiązania. Jest specjalistą od USG i prowadzenia trudnych ciąż. Mój Mateuszek ma juz 27 dni, jest przecudny i zdrowy mimo kilogramów leków, a ja jestem w siódmym niebie )) Pozdrawiam cieplutko. Basia Odpowiedz Link