Dodaj do ulubionych

usg 3D we Wrocławiu

30.01.06, 15:21
czy któraś może doradzić gdzie je najlepiej wykonać?
To dośc pilne z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • edycia11 Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 16:13
      Znam tylko jeden adres (Kliniki AM),ale jest tam najnowocześniejszy sprzęt.USG
      4D z nagraniem na plyte 150zl. Dostaje sie rachunek i mozna odpisac to od
      podatku-zapisy sa w sekretariacie tel 071-7842347,Adres Kliniki:
      Ul.Chałubińskiego 3 Wrocław.
      • agalew Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 21:32
        odradzam AM. najlepszy specjalista przyjmuje na joanitów 10/12. nazwisko:
        Jaworowski-przynajmniej bedziesz będziesz pewna ze badanie zostalo
        przeprowadzone prawidlowo. tylko dlugo sie czeka. Polecic moge takze dr
        Florjanskiego z ul. Borowskiej. tylko tych dwoch lekarzy zrobi to fachowo.
        Kliniki daruj sobie, nie warto. zrobią badanie ale wad nie wykryją jazeli
        takowe beda a chyba tez o to chodzi..o 100% pewnosc ze masz zdrowe dziecko. ja
        niestety nie mialam tego szczescia. pozdrowienia.aga
        • edycia11 Re: usg 3D we Wrocławiu 30.01.06, 22:10
          Ja byłam bardzo zadowolna z badania na AM.Moim zdaniem zostalo wykonane
          profesjonalnie.To,że czasem trafimy na nieodpowiedniego lekarza nie świadczy
          jeszcze o klinice,bo takich możemy spotkac wszędzie.
          • agalew Re: usg 3D we Wrocławiu 31.01.06, 12:00
            Mnie na AM badało 5 lekarzy-podobno profesjonalistów z ogromną wiedzą i gdybym
            nie wiedziała wcześniej o wadze serca mojego dziecka to oni by jej nie wykryli.
            Nie twierdze lekarze są bardzo mili, ale wiedzy naprawdę im brakuje. Nie chodzi
            mi tylko o to, że nie zauwazyli wady serca, nie zauwazyli także brak wód
            płodowych. A szłam do nich z nadzieją,że mi pomogą- niestety.Po pomoc musiałam
            jechać aż do Warszawy i gdyby nie pomoc dr Jaworowskiego byłabym bardzo
            bezradna i moje dziecko nie miałoby w ogóle żadnej szansy. Ja dopóki nic się
            nie działo o Klinikach miałam bardzo dobre zdanie, miałam tam rodzić, miałam
            lekarza prowadzącego z klinik( ordynatora). Ale tu się sprawdza powiedzenie, że
            o prefesjonalności lekarza dowiadujemy się przy okazji problemów. Moje
            doświadczenia są takie i tylko je przekazuje. Wybór i tak nalezy do Was.
            POzdrawiam cieplutko. Aga
            • basia_31 Re: usg 3D we Wrocławiu 31.01.06, 18:26
              Podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i nogami. To dzięki doktorowi
              Jaworowskiemu mogę się cieszyć macierzyństwem po 4 niepowodzeniach ciążowych,
              gdy inni lekarze nie dali mi szans na donoszenie ciąży do szczęśliwego
              rozwiązania. Jest specjalistą od USG i prowadzenia trudnych ciąż.

Mój Mateuszek ma juz 27 dni, jest przecudny i zdrowy mimo kilogramów leków, a
              ja jestem w siódmym niebie smile))

Pozdrawiam cieplutko.
              Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka