edycia11 04.09.06, 10:09 Moje drogie chcę się pochwalić,że 28 sierpnia przez cc przyszedł na świat Wojtuś. Miał wiele szczęścia,bo znowu przypalętał sie do nas węzeł prawdziwy... Ale najważniejsze,że juz z nami jest cały i zdrowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bach28 Re: urodziłam 04.09.06, 10:12 gratuluje )))) teraz życze już tylko samych przyjemnych chwil Odpowiedz Link
utka Re: urodziłam 04.09.06, 10:54 bardzo bardzo sie ciesze niech Wojtuś zdrowo Wam rosnie !!! Odpowiedz Link
ewold Re: urodziłam 04.09.06, 13:02 czekalam na twoj post ) bardzo sie ciesze i wielkie gartulacje Niech wam rosnie zdrowo A ten wezel byl zdiagnoozowany przed porodem czy dopiero w czasie wyjmowania malucha? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
an555 Re: urodziłam 04.09.06, 14:02 Wielgachne gratulacje, bardzo sie ciesze ze macie juz Wojtusia, niech chowa się zdrowo Buziaczki dla Was Ania mama Aniołka Kubusia i fasoleczki Odpowiedz Link
isabell14 Re: urodziłam 04.09.06, 15:23 Gratulacje!!! Badzo sie ciesze,ze jestescie juz razem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
utka ? 05.09.06, 08:39 a na dobrym usg dopplerowskim tez wezla nie mozna zauwazyc ??? tak sie zastanawiam ... Odpowiedz Link
edycia11 Re: ? 05.09.06, 10:51 Przede wszystkim to jest tak,że węzeł może się zrobić w kilka minut i w różnym czasie niekoniecznie wtedy gdy jesteśmy na usg... Odpowiedz Link
ewold Re: ? 05.09.06, 14:20 czyli jedyna rada liczyc ruchy malucha i nie myslec o tym co sie moze zlego stac Oby wezly robily sie jak najrzadziej! Ewa Odpowiedz Link
hanti Re: urodziłam 06.09.06, 17:38 gratuluję )) oby nam na tym forum ciągle przybywało zdrowych dzieci )) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: urodziłam 08.09.06, 16:01 Na początku chciałam jeszcze raz pogratulować i zyczyć tobie i dzidzi dużo dużo zdrówka. Mam do ciebie Edytko natomiast takie pytania organizacyjne dotyczącego twojego porodu. Czy byłaś wcześniej rozwiązana? Czy codziennie robili ci przed porodem ktg? Czy może leżałaś na patologi? I jak psychicznie przeżyłaś cc? Jakbyś znalazła chwilkę czasu będę ci bardzo wdzięczna za odpowiedx. Ja dopiero się staram ale sam poród spędza mi sen z powiek. jeszcze raz pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
maria.ksiazek WIEEELKIE,OGROMNE GRATULACJE!!! 11.09.06, 08:49 Bardzo się ciesze!Niech się zdowo chowa wasz maluszek. Ucałuj go od forumowej cioci Odpowiedz Link
edycia11 Re: do a.zaborowska 11.09.06, 09:28 Moja kochana w skrócie wielkim to wszystko odbylo się tak: do pierwzych ruchów dziecka starch ogromny,że coś mu się stanie potem pieknie kopal więc z podniesionym czołem szliśmy przez ciążępod koniec zupełny spokoj,że wszystko będzie dobrze.Nie robiłam ktg,nie leżałam na patologii dlatego,że nie chciałam,nie miałam takiej potrzeby.Wojtus tak cudownie kopal do ostatniej chwili przed rozwiązaniem,że nie miałam żadnych wątpliwości czy żyje. Po cięciu czuję się rewelacyjnie,duuuuużo lepiej niz poprzednio.Wstałam 12 godzin po cięciu i normalnie zajmowalam sie maluszkiem i tak jest do dziś.Mąż czaami uspokaja Wojtka jak sobie grymasi. Nic się nie bój.Będzie nieraz ciężko,ale warto,baaaardzo Pozdrawiam Odpowiedz Link
edycia11 Re: WIEEELKIE,OGROMNE GRATULACJE!!! 11.09.06, 09:29 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje.Wojtuś jest śliczny i prawie wcale nie placze,tylko przy przebieraniu,przed karmieniem i przy kąpieli Odpowiedz Link
maria.ksiazek Edytko,wiem że warto :) 11.09.06, 09:38 a niedługo polubi kąpiel,tak było z Wiktorkie..nawet nie wiem kiedy to zleciało- już niedługo skończy roczek!! Bardzo się ciesze że macie zdrowego synka!!Wasza historia jest bardzo podobna do neszej.Macie jednego synka Aniołka,a drugi wyczekany jest wreszcie z wami! Nasz Aleksander czuwał nade mną i braciszkiem całą drugą ciąże-też okropnie się bałam..no i choć nadal tęsknie za Aleksandrem to mam komu dać swoją miłość. Ucałuj szkaraba Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Edytko,wiem że warto :) 11.09.06, 15:26 wiem, że warto. Wy dziewczyny jesteście moją nadzieją Edytko jeszcze raz gratuluję widać jak finał szczęśliwy to i cc milsze Duzo zdrówka dla malucha Odpowiedz Link
goche Re: urodziłam 11.09.06, 20:41 Ogromne gratulacje!!!! Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki ) Odpowiedz Link