Dodaj do ulubionych

Piwo :-) :-) :-)

21.11.06, 20:55
Moje drogie siostry i kochani bracia w motocyklowej pasji :-D !!!
Z powodu nieuchronnie zblizającej sie kolejnej rocznicy mojego przyjscia na
ten świat chciałam zapytać sie Was , czy nie chcielibyście ze mną tej smutnej
( ze względu na cyfrę :-D ) rocznicy spędzic przy kufelku pienistego i
zimnego piwka :-D???? Zapraszam w środę do gliwickiego CD na 18,00 (
zaręczam , ze muzyka bedzie grała ciszej - juz moja w tym głowa :-D ) .
Piwo będzie zimne, a ja postaram sie , pomimo tej strasznej cyfry trzymac
fason!!!!
Zatem do środy!!
Obserwuj wątek
    • domino3311 Re: Piwo :-) :-) :-) 21.11.06, 22:45
      czyli jutro rozumiem((-;
    • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 06:27
      a w którą środę? :>
      • visha Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 06:39
        czyli DZIŚ?!
        • goha66 Re: DATA :D 22.11.06, 07:23
          na prośbę Ewy podaję, że chodzi o środę, 29.11 :)
          kto przybędzie??
    • domino3311 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 16:37
      Może będę ale nie obiecuję((-;
      • dorotii3 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 17:32
        Och! Dlaczego ja mam wszędzie tak daleko? Co prawda piwa nie lubię, ale fajnie
        byłoby spędzić czas w Waszym towarzystwie:)
        Pozdrawiam z północy

Dorota:)))
        PS: Dla solenizantki wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i wogóle
        najlepszego:)))
    • cruk Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 18:59
      a ja wyczuwajac kokieterie w "glosie" rzuce sie zaprzeczac.

SMUTNEJ?!? PIEKNEJ rocznicy! piekna kobieta piekna pasja na swiat przyszla i
      dzieki temu ze ma tyle lat moze smiga na moto, czarowac panow, pic bro i prawic
      od i do rzeczy :-))))

wzniose toast radosnie :-P z tej oto kanapy :-)
      • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 19:56
        Miłe moje !
        Po pierwsze ( jak to w jednym kabarecie mawiali ) primo , to wielkie sorry , ze
        mi sie tak wczoraj bez daty napisała ta sroda i przez to nieco sie
        zamieszało . Zwykłe moje niedopatrzenie , albo zmęczenie materiału - czas na
        urlop...Dotarło to do mnie juz o 5,00 ( sic! ) rano, ale z powodu braku dostępu
        do sieci musiałam czekac, az powiadomiona smsem Goha dotrze do kompa i
        wprowadzi niezbędne poprawki. Tak przy okazji, co ja bym bez Ciebie Goha
        zrobiła... :-D :-D!!
        Po primo drugie więc 29,11. Będę czekać , i " prawić od i do rzeczy " :-D
        Wreszcie po trzecie : bardzo dziękuję dziewczyny z góry za życzenia i toasty z
        tej kanapy , ale poproszę o nie od niedzieli!! Jako ,że my Slązoki uważamy, ze
        niedobrze jest przyjmowac zyczenia przed urodzinami. Tak wiec powtarzam: od
        niedzieli!! Od niedzieli!!!!!
        No i kończąc po czwarte : Cruk , pewnie , ze to kokieteria. Kiedy ktoś się mnie
        pyta , co oznacza 73 przy moim nicku, mówię ,ze to liczba centymetrów... w
        bicepsie...Niekoniecznie moim :-D :-D :-D !!!! Ale tak naprawdę to ja lubię te
        swoje 30ści kilka - faktycznie liczba ta daje całkiem spore pole manewru i
        możliwości popisu! A ja uwielbiam śmigać na moto, pić bro, prawić od i do a bez
        czarowania panów żyć bym nie mogła :-D ;-D I naprawdę mogę to robić,
        trzydziestolatce sie juz nie zabrania niczego !!!
        No to do środy Siostry!!! Do środy!!!!

Ewa
        • yamasz Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 21:04
          to ja życze solenizantce wszystkiego najlepszego i 100 lat! bawcie sie dobrze
          dziewczyny :P
        • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 22:13
          przy mnie masz 100% pewność, że już orzej być nie może :)
          a jako, że mieszkam na ale nie jestem od urodzenia Ślązaczką (z wrodzoną sobie
          przekorą) życzę ci wszyskiego najwspanialszego (przeczytaj se to w niedzielę :D)
          • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 22.11.06, 23:36
            Moze se jakieś urlopy na czwartek weźcie :-D :-D Zle sie na kacu pracuje :-D
            hehehehehehehehehehe
            Ja tam mam wolne :-D
        • visha Re: Piwo :-) :-) :-) 24.11.06, 12:06
          Będę żeby móc osobiście pożyczyć szczęścia i wszyskiego naj :-)
          • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 24.11.06, 14:11
            też potwierdzam obecność (z przynajmniej 1/2 MC ... tą bardziej żeńską :D),
            Hanah też przełożyła sobie zmianę na poranną i przybędzie, będzie też Asia B.
            Nie wiem czy da radę przyjechać Domino, Lena i Basia :) ... za to wedle
            wszelkich znaków na niebie i ziemi ... pokaże się na chwil kilka jeden miły pan
            (ale cicho, bo to sekret jest);D
            • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 24.11.06, 14:34
              Chryste Panie !!!!!! Aż tak?????? Tzn. że ja muszę jeszcze odwiedzic
              kosmetyczkę fryzjera i stylistę????????????? :-D :-D :-D :-D !!!!!!!!
              Pan????Jaki pan????? A czy ten pan będzie ubrany?????????????? :-D :-D ;-D(
              Jesli nawet to myślę ze niedługo hihihihiihi )
              Już sie nie mogę doczekać!
              Przybywajcie kobiety , przybywajcie!!!!!
              Bedziem gadać o pierdołach, facetach i naszych ukochanych motocyklach przy
              zimnym browarze , a mój ulubiony sidowski barman Wiciu będzie z niedowierzaniem
              głową kiwał :-D. Zaproszenie jest nadal otwarte dla wszystkich chętnych !!!!!!
              Do środy :-D Do środy :-D

Goha do cholery!!!! Jaki miły pan??????? Jak Ty mi mozesz to robić , no??????
              Toż ja do środy nie wytrzymam, no......... No Goha , no!!!!!!!!!!!!!!
              • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 24.11.06, 18:39
                przepraszam.... ale ...osochoziii?? :D
                • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 24.11.06, 19:05
                  Już Ty tam doooobrze wiesz ...osochoziii :-D :-D!!!!!!
      • pszczola35 Re: Piwo :-) :-) :-) 26.11.06, 22:16
        puk,puk :D Ja się też dołączę:D I wszyyyyystkiego najlepsiejszego, spełnienia tych najskrytszych....wiesz, marzeń:DD przyjmij od rozbzykanej pszczoły:DD
    • japoniec49 Re: Piwo :-) :-) :-) 26.11.06, 20:38
      Hej siostrzyczko, wszelkiej pomyslnosci, juz niedziela, to chyba przyjmiesz
      zyczenia? Szkoda, ze mam jakies 300 km do Gliwic, to na piwo sie nie zalapie,
      ale poprosze Gohe, to Cie przynajmniej wysciska w moim imieniu:))
      Serdecznosci Jacek
      • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 26.11.06, 23:35
        Dzięki wielkie !!
        Miło wiedzieć ze ktoś pamięta o moich urodzinach :-)
        • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 27.11.06, 07:51
          tjaaaa... Jak dojdziesz Ewa do "pewnego wieku" to sie nawrócisz i zaczniesz
          obchodzić imieniny (jak ja :D)... O urodzinach będą wtedy pamiętały jedynie co
          bardziej złośliwe jednostki ludzkie, które składając życzenia nigdy nie
          zapominają zapytać: "a który to krzyżyk kochanie?" ;D
          Życzenia złożę Ci osobiście w środę i wyściskam Cię (zgodnie z sugestią) od
          Jacka.
          P.S.
          Mam nadzieję, że Jacek odda mi "użyczone mu" uściski przy najbliższym
          spotkaniu, czyli w Łodzi ;)
          • domino3311 Re: Piwo :-) :-) :-) 27.11.06, 09:56
            Cześć.
            Ewka najserdeczniejsze życzenia, spełnienia ,marzeń i dużo zdrówka. Niestety
            nie dojadę do was bo mam dyżur na sklepie do 22:00. A szkoda((-;
            Dominika
            • arsinoe73 Re: Piwo :-) :-) :-) 27.11.06, 13:41
              Szkoda Dominika!! Cholerrrna robota... żeby sie człowiek przez nią piwa w
              dobrym towarzystwie nie mógł napic no!!!Trudno, nadrobimy następnym razem :-D

A co do Twoich Goha sugestii , ze wkrótce imieniny będę obchodzić , to nie jest
              to takie proste jakby sie wydawać mogło. Tak sie albowiem składa , iż na
              chrzcie świętym rodziciele moi nadali mi piękne imię : Ewa ( ściślej Ewa
              Barbara :-P ) , a jak zapewne wiesz , Ewa obchodzi imieniny tylko raz w roku.
              Taak , taak właaśnie... 24 grudnia!!!!!!!!!!! We Wilijo...
              I tak się składa , ze wszyscy są tak zaaferowani Gwiazdką , prezentami i
              barszczem z uszkami , ze jakoś nikt nie chce pamiętać , że jest Ewy !!! I że
              trzeba prezenty przynosic!!!!! Ewie!!!!!!!! No własnie..... Albo mówią, że to
              co pod choinką to jest TEŻ imieninowy..... Także to w moim przypadku pomysł do
              bani jest ......Nie opłaca sie wcale a wcale :-D :-D
              A poza tym , to ja stara Ślonzoczka jestem , a my Ślonzoki ino geburstagi
              łobchodzimy :-D Jo byda łobchodziła co roku łosiemnastka :-D :-D :-D

Tym nie mniej , jeżeli ktoś będzie odczuwał palącą potrzebę złozenia mi życzen
              imieninowych połączoną z jeszcze bardziej palącą potrzebą wręczenia mi prezentu
              to proszę sie absolunie nie krępować i dac ujście owym potrzebom!!! Zapewniam,
              iż z mojej strony spotka sie to z należytym aplauzem i wdzięcznością , no i
              znowu będzie świetny pretekst do spotkania sie i wlania do baku odrobiny płynów
              powszechnie uznanych za wyskokowe :-D :-D :-D
              • goha66 Re: Piwo :-) :-) :-) 27.11.06, 18:06
                arsinoe73 napisała:

...tak się składa, ze wszyscy są tak zaaferowani Gwiazdką , prezentami i
                barszczem z uszkami, ze jakoś nikt nie chce pamiętać ...

Tja ... tłumacz to tym co nie urodzili się 23 grudnia (czyli nie mnie :D). Do
                tego ślub brałam w Wigilię (wymyśliliśmy sobie rodzinną kolację zamiast
                przyjęcia weselnego) ... Prezent dostaję zatem jeden z trzech okazji i z
                powyższych powodów oraz tego, że lata liczą przy urodzinach ... kurde w dziób
                obchodzę imieniny, których datę wybrałam sobie sama ;D
                • pszczola35 Re: pamieciucha:D 28.11.06, 17:51
                  Macie,jak w banku:DDD Jak bede o Waszych rocznicach pamietac! :D:D
                  Aga:D
                  • goha66 Re: :) 01.12.06, 06:31
                    heh ... Ewa, mogłabyś się odezwać w tym wątku ... żeby wszystkie koleżanki
                    wiedziały iż przeżyłaś uroczystość :D
                    P.S.
                    fajnie było :)
                    • arsinoe73 Re: :) 01.12.06, 14:51
                      Niniejszym to czynię :-D ( wcześniej nie było mozliwe albowiem jakieś złosliwe
                      cholerstwo do kompa wlazło i nie chciało pozwolic wchodzić na strony ) .
                      Impreza wg mnie była suuper !!! Proszę częściej , dłużej , mocniej !!!!!!!!!!

15 min. później:
                      Cholerstwo siedzi dalaj w kompie , piszę ten tekst juz trzeci raz, moze w końcu
                      przejdzie ,a ja tym czasem idę na poważną rozmowę z antywirem.
    • 1_leo Re: Piwo :-) :-) :-) 01.12.06, 21:27
      Jakby to latem i na moto to choćby i ciemną nocą a tak to korespondencyjnie
      ZYCZĘ CI NASTĘPNYCH 18 LAT.

Byle do wiosny Leo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka